Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 08:41

Já mám tenhle týden dovolenou, takže se poflakuju. Ale asi bych mohl vyrazit, v okolí spoustu gymů a pokestopů. :D A vzácné vůbec, jedinej vzácnejčí z těch pár, co mám, je Haunter. Ale sere mi, že jsem nevěděl ten fígl s pikachu dřív :-( A zajímalo by mi, kdybych se regnul u nich (až to půjde) a přihlásím, jestli bych měl novej start.. Dokud moc nehraju.. :D Ale až budu chodit do práce, asi si to budu protahovat :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 7. 2016 09:42

Myslis Pikachu jako startera? Ti jsou stejne na nic ne? Ja teda fakt nevim jak si mam vyvinout Bulbasaura kdyz nikde na chyceni nejsou.

Mohli by to udelat stejne jako maji vyreseny ty vejce. Treba za kazdej naslapanej kilometr 100xp ktery pak clovek muze rozdelit.

V nejhorsim pripade si vzdycky muzes pockat az zprovozni vymenu, vymenit si s nekym ty vzacnejsi co mas ted, zalozit ucet a nahazet si je zpatky. :)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 11:37

Tak nevím, já bych si je trénoval. Škoda, že to není udělané stylem, co znám z dob dřívějších. Páč tímhle stylem to není tak chytlavé. Získávat zkušenosti bojem atd. A i klidně právě proti divokým a tak, oslabovat je a pak chytat místo přímého chytání.. No, asi jsou lidi nějací pohodlní, když to očividně nebylo implementováno během beta testů. Vejce jsou taky fajn, ale to by musela ta zasraná GPS trochu sedět a držet se :D

Jo, to by bylo fajn, až to bude fungovat :-) Páč takhle jsem to řešil dřív. Jedna hra normál rozehraná a z dalších měnil a tahal třeba startery. Ještě by mohli promyslet smazání uloženého postupu a byl bych nadšen :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 7. 2016 12:09

Jo to by bylo fajn, ale na druhou stranu by to chytani jednak bylo na docela dlouho a jednak by ztratilo vyznam Pokemony chytat. Takhle musis chytit nekolik desitek Pkmn stejneho druhu aby sis ho mohl vylevelovat.

Ale jako jo, mit tohle jako nejakej Advance mod by bylo super. :D A pak jeste boje mezi sebou.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 12:18

Mi to bavilo :D A ještě ty glitche ve starých generacích, kdy šlo získat třeba Mew, tím pádem jsem ho dostal do druhé generace a tak. :D
Ono totiž to chytání desítek stejných je dost otravný. Určo by mohli vymyslet třeba něco mezi. :-) Ono udělat náhodně generované "hráče", se kterými bys bojoval atd.. A samozřejmě pak ty, co bys potkával, kamarády atd.. :-)
No, dožeru meloun a asi vyjdu na procházku :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 7. 2016 13:04

ja to beru tak ze chytanim si je zaroven i leveluju, protoze dostavam ty Pokemon Candy ktery pak stejne musim pouzit. A napriklad evoluce z Magikarpa jich chce 400, takze to se asi jeste zapotim. :D

Je fakt, ze ten bojovej system je takovej divnej. V podstate staci jenom spamovat zakladni utok a nejlepsi je kdyz se hra glitchne a ackoliv ty protivnika zranit nemuzes, tak on ti pecky davat muze.

Jinak v Londyne jsou Gymy celkem dost pod palbou. Ale jednou mi tam Pokemon, co jsem ho tam dal, vydrzel asi 10 minute. :D

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 13:52

:-)) No, občas jsem taky čuměl a u toho Magikarpa zrovna, no :D

Hodně divnej. Tady to asi není tak hrozný v Plzni, ale tak já gymy zatím moc neřeším, na to jsem slabej. Nejvíc pokéstopů atd. je přímo v centru a tam nebydlím :-)

No, dal jsem krátkou procházku. Sice jsem ušel několik km (řekl bych cca 4), ale počítalo mi to jen cca přes 1km :-((( To mi fakt sere, že ta app neumí s gps pracovat pořádně, hlavně, že žere baterii.. Takže na 5km vejce mám skoro prd.. :-X

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 13. 7. 2016 14:05

Hele, nechcete se s tím přesunout někam mimo smeťák?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 14:43

Začínaj zlé časy, už nás vyhánějí i ze smetiště O:-) :-)) (Sranda Ježku :-)) )

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 7. 2016 15:37

Nejdriv si stezujou ze se tu nic nedeje a kdyz sem clovek zacne psat, tak se jim to zase nelibi...tady se fakt nikomu nezavdecis.

Mrak - No pruser je v tom, ze tu aplikaci musis mit otevrenou, aby ti to pocitalo kroky. Tohle kluci moc dobre nevyresili. Mne GPS funguje relativne OK..teda krome centra ke jsou miliardy lidi a GPS mi na mobilu nefungovala poradne ani predtim.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 13. 7. 2016 16:11

Tak bavíte se na smeťáku už druhou stránku o konkrétní hře ;-)
Smyslem tohoto fóra je soustřeďovat debaty o nějaké hře na logicky najitelných místech ;-)
Nechcete se raději přesunout tady: viewtopic.php?f=515&t=500067&start=1275
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 7. 2016 19:27

Tak jsem pokračoval tam.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 14. 7. 2016 05:55

PoliceCollector píše:Já bych si to rád zkusil taky ale ta hra se prej musí instalovat nějak složitě a já se bojím že si do telefonu zatáhnu malware.
Myslis stahnout .apk z nejakyho normalniho zdroje a v mobilu na to tuknout? SUCH HARDNESS. SO DIFFICULT. MUCH PROBLEMS. WOW.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 7. 2016 07:31

V úterý jsem hledal pro dceru, co znamená text na Jednom prstenu a tak teď už vím, co znamená Tvůj podpis Darwele :D
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 14. 7. 2016 21:39

Ha. :mrgreen: Doporucuju se naucit nazpamet, LotR fanousky tim pokazdy strasne potesim. Dcera cte Pana Prstenu? Najs!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka