Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 11. 7. 2016 13:27

Tak to jsi neměl dělat :-D Já tady mám pověst strasnyho chamtivyho *****, protože nejsem ochoten se nechat okradat, protože raději pomáhám sám a kde uznam za vhodne. Místní komunisti to nerozchodi.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 11. 7. 2016 16:16

:D :D Přesně.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 12. 7. 2016 08:25

Marcel Kudlvasr píše:Auwajs, tady fakt chcípnul Pes, zruš To Ježku, Díky STarec Máca - Ogden od Zvonu.

Co myslíš? Fórum?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 7. 2016 16:45

Na to ježek nemá pravomoci. Nebo žeby?.....
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 12. 7. 2016 19:01

Nemá, navíc to není ani žádáno ;-) Doupě jede! ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 7. 2016 20:14

:D

ehm, jako fakt? samozřejmě žádné statistiky nevím, tak netuším, ale nemám ten pocit.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 12. 7. 2016 20:30

Jede. Z kopce :-)

Ale taky za to můžu, kdyz nic nepisu...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 7. 2016 22:24

Chytám pokémony. Pomalu, hodně pomalu. :nenapadne

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 7. 2016 22:28

Black/White nakonec?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 7. 2016 22:30

Jaktoze pomalu? Mne uz malem 2x srazilo auto a parkrat jsem narazil do kosu a znacek na ulici. O narazeni do lidi ani nemluvim. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 7. 2016 22:53

Tak já málem vzal Vietnamce s kočárkem, ceduli u kavárny a pár keřů :D Ale pořád prostě pomalu, jsem vyrazil jen dvakrát :-) V rámci města, když jsem někam razil.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 7. 2016 06:53

Já bych si to rád zkusil taky ale ta hra se prej musí instalovat nějak složitě a já se bojím že si do telefonu zatáhnu malware. A potvrzují se moje slova - Nintendo nakonec skončí stejně jako skončila SEGA, handheldy jsou mrtvé, drahé hry jsou mrtvé (ale to jsem prorokoval už u Sony Vita - a vy jste mi to nevěřili. ) budoucnost má hraní na mobilech a vývoj her pro rozšířené mobilní platformy, protože hru která je zdarma a je návyková si stáhnou miliony uživatelů (jen aby to zkusili) a jest li návyková tak se to ujme (podle vzoru to je blbost to se bude líbit.). Takže ano - Nintendo má poslední šanci s tou novou konzolí ale pokud to nepude (má prognózna je že to bude další průšvih) tak coby výrobce HW skončí a bude dělat dál podobné hry jako je Pokemon Go.

Jinak jsem se asi zamilovat - to je super slečna tahle Alžběta Trojanová:
http://video.aktualne.cz/dvtv/loveni-po ... position-1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 13. 7. 2016 07:27

Tak tohle může sledovat nejen u Nintenda. Xboxové pecky jsou vydávány na kopmy a Sony se drží díky originálním hrám. A jen na okraj, v domovině je Vita a Nintendo stále na koni.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 7. 2016 07:32

Protože Japonci a Japonci jsou zkrátka Japonci. Japonce pochopí jen zkušený Japanolog, někdo kdo se oženil s Japonkou a tak. Tomio Okamura v jednom rozhovoru říkal že v české škole byl pro ostatní žáky dost exotický, ale když přijel do Japonska tak byl pro Japonce málo Japonec...

Já tuhle potkal takovou hezkou asijskou slečnu, seděla na lavičce v jedné pražské pasáži něco si dělala na mobilu, byla krásná jako porculánová panenuška - fakt náádherná, usmála se na, mě, já taky - no měl jsem chuť ji říct "Hello Lady" ale pak zase zvítězila moje přehnaná stydlivost a upejpavost.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 7. 2016 08:32

Mrak píše:Tak já málem vzal Vietnamce s kočárkem, ceduli u kavárny a pár keřů :D Ale pořád prostě pomalu, jsem vyrazil jen dvakrát :-) V rámci města, když jsem někam razil.

To ja vzdycky z prace a do prace. Sice mi potom chcipa baterka ale co uz.. :D Moc se mi jeste nedari chytit zadnyho vzacnyho...akorat jsem si u baraku pockal na Squirtla.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka