Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2016 08:10

No tak jsem prekvapen. Ze by dlouha ruka Bruselu precejenom v UK tak moc neuradovala? Bude zajimavy sledovat nekolik pristich mesicu.

Kazdopadne si myslim, ze 52:48 neni nijak prukazny. (a je jedno kdo vyhral)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod boonno 24. 6. 2016 09:13

Tak tak, tohle je asi nejhorší možný, když je národ rozdělen v podstatě na dvě poloviny. A je jedno jak to už dopadlo.

Jsem sám zvědav co se bude dít. Ale nakonec samotný vystoupení bude určitě trvat několik let (minimálně dva roky) a za to dobu se ještě může stát spousta věcí.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 6. 2016 09:36

No, ale zaradoval jsem se, ne že ne.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2016 09:44

Zas tak horky to neni. Podle tech map co jsem videl, tak Skotsko bylo pro and Anglie a Wales proti. A neni zadne tajemstvi ze Skoti a Anglicani maji vudci sobe porad urcite vyhrady.

Ano 2 roky jsou minimum. Hadam ale, ze se to protahne tak na 3 az 5 let. Ale bavi mne komentare lidi na FB a i kolem sebe, kteri si mysli, ze jim dnes vecer bude u dveri stat MI5 a kontrolovat pasy...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 6. 2016 09:52

No vzhledem k tomu, že jsem původně plánoval zůstat v UK tři roky a vrátit se (už to jsou tři roky a 24 dní) a prozatím jsem si prodloužil dobu odchodu na další dva roky, tak zatím jako OK. Tou dobou už budu vědět na jisto, jestli prodloužit/zůstat, nebo hodit vidle do žita.
Ale je to škoda. Na druhou stranu - Brusel, Hollande a Mutti Merkel už potřebovali dostat do zubů - blbý je, že za takovou cenu. :(
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2016 10:03

Jestli chces zustat tak neni problem. Po 5-ti letech si muzes zazadat o oobcanstvi.

Plus jsem si jistej, ze vlada vyjedna nejake dohody o tom, ze lidi z EU muzou zustat, pokud maji praci.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 24. 6. 2016 10:39

Trošku si zapolitologizuju (konečně mám na to diplom.)
Může to být vítězství Pyrrhovo, to zajisté.
Ale ne protože se Spojené Království rozhodlo zbavit jha Bruselu.
Spíš to může nastartovat návrat ke Staré Evropě.
Tzn. že se ukáže přesný opak toho co chce €U.
Ne nadnárodní Evropu ale Evropu menších suverénních států.
Skotsko se může oddělit - ale ve své podstatě se nic nestane, krom toho že bude suverénním státem - protože Skotové chtějí stále za hlavu svého státu Její Veličenstvo. Vždyť to byl skotský Jakub I. Stuart který dostal od Alžběty I. Tudorovny korunu Anglie. Takže britská koruna o Skotsko nepříjde...(Stejně funguje už s velkou mírou nezávislosti.)
Severní Irové se zřejmě budou chtít začlenit do Irské Republiky. Tam to bude horší protože to znamená konec vlády britského panovníka nad Irskem.
Takže to může znamenat konec Velké Británie a návrat uspořádání na Britských ostrovech někam do začátku 17.století. (Jakub (James) I. nastoupil na anglický trůn v roce 1603).
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 6. 2016 22:14

To je nějakej bug? Cena -0,01 centu a koupit to nende http://store.steampowered.com/app/362780/
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2016 22:35

PC: Skotsko sice muze hlasovat o nezavislosti ale byla by to prakticky sebevrazda. Skotsko prakticky nic neprodukujuje, vyjma neco malo ropy v severnim mori, coz jim jednak nebude stacit naveky a jednak si nejsem jistej aby mohli s cenou konkurovat ostanim statum. Ale cenu ropy nesleduju, takze strilim od boku.

Se Severnim Irskem je situace jina - tam by nemel byt problem se sjednotit se Irskem.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 24. 6. 2016 22:49

Sasakr - já tam pro změnu nevidím cenu vůbec.
Ty nemáš €uroTruckSimulator 2 ?

Skotsko má docela slušné zemědělství a skotskou whisky. Myslím že zvláště ta je dost žádaný artikl.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 6. 2016 23:12

Nic v cem by nijak obstojne mohli konkurovat ostatnim zemim. Whiskey mozna, ale tim by se urcite neuzivili. Navic by celkem dost lezli do zeli Irum kteri toho taky zrovna moc nemaji.
Skotsko je krasna zeme (jedna z nejkrasnejsich, kde jsem byl) a lidi jsou tam strasne fajn, ale bohuzel i dost zaostala.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 6. 2016 23:19

PC: Já ji tam taky nevidím, ale když si to třeba vyhledám nebo to vidím v nějakým seznamu, tak vidím slevu 100 % a cenu -0,01 centu.

ETS2 nemám.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod icotech852 25. 6. 2016 08:03

Sasakr píše:To je nějakej bug? Cena -0,01 centu a koupit to nende http://store.steampowered.com/app/362780/

4,99e
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 25. 6. 2016 09:11

Tak si kup radši ten ETC2 se všema daťákama, vždyť je v té slevě taky. Je to novější a na rozdíl od Ameriky tam je aspoň dost aut :/ a mnohem víc států...Tohle je nějaká stará hra z roku raz dva a u simulátoru fakt záleží na tom vizuálním vjemu. (nejvíc ze všech her, má li se do toho člověk vžít.)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 6. 2016 12:36

Ty vole já vím co je to za hru. Ale za cent bych ji vzal.
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka