Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 6. 2016 15:00

Darwel píše:Ty si z toho delas *****, ale vzhledem k tomu, ze mam stastny vztah, tak je tohle obcas skoro az problem. :lol:

To sice dělám, ale zároveň to myslím vážně ;-) Já byl vždycky balen ;-)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 14. 6. 2016 16:42

Grafika upečena a funguje :-) Aspoň něco po tom včerejším debaklu.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 6. 2016 16:57

Ale teda počítal bych s tím, že se to může ***** kdykoliv zas. Třeba zítra a nebo taky za další tři roky, je to takové nejisté :-)

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 6. 2016 19:42

jezek píše:Taky znám. O jisté doby, co se většina mých kamarádů odstěhovala, se scházím jenom se samýma ženskýma. Dokonce už i do hospody chodím se šéfkou a ne s kámošem :-(

Asi si rozumíte :D

-- 14. 6. 2016 20:44 --

Ale obecně je tohle známé, že čím blíže přemýšlíte jako ony (velice špatně), tak je to velká výhoda. Známí by mohli vyprávět :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 6. 2016 21:58

Já měl kolem sebe skvadru kamarádek.
A jakých.
Můj Fraucimór.
Proto jsem taky před pár lety zmizel a byl od ubrečených příspěvků klid.
Jenže - žádná z nich (i když jsem jim dělal co sem na očích viděl) - se nepovýšila na přítelkyni.
Vše zůstalo jen v rovině kamarádství.

Teď už pomalu všechny zmizely. Staré,z dávných dob, i ty mladší. Jsem sám, už zase nemám koho vzít do kina nebo coby doprovod na nějakou akci...

Takže se opět utápím v depresi a smutku.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 14. 6. 2016 23:27

FB nic? "Cus, pod na pivko."
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 6. 2016 05:42

Ono by třeba nezůstalo u kamarádství, se musí zkusit trochu víc. Sem tam nějakej kontakt atd., to dost řekne. A taky musím říct, že pokud to "jiskří" od první chvíle, je to o hodně snazší. Já jsem asi v dnešní době jinej, páč radši holku pořádně poznám, kamarádsky, pak se to třeba změní a nebo taky ne. Ale bez řádného poznání jen tak vlítnout po měsíci do vztahu neumím, jako je to dneska v módě :D Ale jak říkám, pokud už na začátku můžeme dobíjet elektrárny a po nějakých společných chvílích a poznání zjistím, že je fajn, tak skoro není o ničem. Pak ten fyzickej kontakt a je to. :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 15. 6. 2016 12:32

tdjohn píše:
jezek píše:Taky znám. O jisté doby, co se většina mých kamarádů odstěhovala, se scházím jenom se samýma ženskýma. Dokonce už i do hospody chodím se šéfkou a ne s kámošem :-(

Asi si rozumíte :D

Jo, v hodně věcech, ale není můj typ, vůbec: 190, dlouhé vlasy, blondýnka, tak 45-50 kilo.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 15. 6. 2016 16:36

Jak vypadá průměrná žena ? :( ?

Něco mezi krasavicí a ošklivkou ? :( ?

Já znám jen ty hezký.
nebo nehezký a nebo ošklivý.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 6. 2016 17:37

jezek píše:Jo, v hodně věcech, ale není můj typ, vůbec: 190, dlouhé vlasy, blondýnka, tak 45-50 kilo.

To už je hodně hubená při takové výšce :hm Jsem měl přítuli tak cca 170cm při té váze a byla hubeňoučká.
Jinak miluju instalaci systému na SSD. Jsem si ani nestihl připravit svačinu pořádně a už to bylo skoro hotové. :-)
Jsem koupil větší systémovej a menší použiju do HTPC v blízké budoucnosti. Jediné, co mi sere, je dávat dohromady zas všechny programy atd. Sice spoustu portable a spoustu věcí zazálohuju a obnovím, ale stejně. Nechtěl jsem upgradovanej systém po několika letech jen překopčit.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 6. 2016 20:28

Kur*a práce taky s Windows.. Celou věčnost mi účet u MS vytváří složku v Users "Martin" a teď ta bitch udělala část z příjmení a tím mi dosral celou obnovu mailových účtů v Outlooku. Jsem musel řešit alternativně a nelze s tím nic dělat, bych se z nich picnul.
Teda, šlo by, ale s tím, že bych si to rozesral do budoucna a mohl bych narazit někdy.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 15. 6. 2016 23:26

Stáhni znovu ze serveru ne?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 16. 6. 2016 05:40

O to nejde, mi nevadí stáhnout celej obsah pošty těch cca osmi účtů, ale jde mi o obnovení těch účtů jako takových, přihlašovací údaje, nastavení imap atd. A to je provázaný i s lokálním úložištěm a nejde to změnit. Tak jsem použil symlink, no.. Sice nic extra, ale co nadělám. Třeba budu mít někdy náladu to nastavit celé znovu, ale prostě jsem očekával snadnější obnovu mailových účtů.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 16. 6. 2016 17:34

Hmm, strašně mě zaujaly chytré hodinky od Samsungu (Gear Fit2)... nepotřebuji je, ale sakra, že bych si udělal radost? :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 6. 2016 19:35

Zrovna jsem dostal zprávu od své hodnotitelky, že jsem splnil všechna kritéria a dodal veškerou práci a dosáhl 100% takže mám Diploma lv.3 in residential care for young person and children v UK - trvalo to rok, sem tam tom byl i porod (legislativa je vždy peklo), ale hotovo a nyní jsem plně kvalifikovaný k práci v oboru. Tak, a teď mohu opět trávit svůj volný čas nějakými smlysluplnými činnostmi, jako třeba čuměním televite a hraním her :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka