Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 6. 2016 17:51

DP mám obhajeno za 1 takže budu znovu tahat 2 otázky.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 6. 2016 18:58

Nový Xbox na cestě! Tak snad už bude mít smysl ho pořídit a ne jako X1 :D Třeba BC by mohla šlapat luxusněji :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 6. 2016 19:31

Já začal chodit na ženský fóra aby mi ženy pomohly vysvětlit co dělám špatně, jestli se to bude shodovat s názory mých kamarádek.

Ubrečenej, nesamostatnej, opravdu málo vydělávající, s přehnanými nároky a nezábavnej, mluvící jako totální mimoň. Bříško kupodivu vadí úplně nejméně. Taky ženy nestojí o to aby jim byly psány básně, písně a bylo s nimi mluveno v jinotajích nebo přehnaně šroubovanou mluvou. Rovněž jim nepříjde lákavé když se o ně muži poperou v souboji.

Takže se to shoduje.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 13. 6. 2016 19:40

Tak to si dobře udělal, protože ženy přesně ví, co chtějí :D A nejlépe poradí po netu :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 13. 6. 2016 19:50

Na tohle jsi potřeboval ženské? Když to do Tebe tady na doupěti hučí všici cca milion pět set čtyřicet jedna tisíc třista dvacet osm dní, třináct hodin, dvacet šest minut a třicet jedna, třicet dva, třicet tři... vteřin?
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 6. 2016 21:05

PC, neváhej a kupuj. Jak tě znám, tak tohle by mohlo být něco pro tebe https://www.autickar.cz/clanek/bazarovy ... mg-zt-190/
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 6. 2016 21:18

Mně se vždy víc líbilo tohle :) Dá se to sehnat za pár šupů i v AT, ale za a) ještě stále nemám řidičák a za b) je to starýýý, takže se bojím že by se mi to rozpadlo pod rukama.
Obrázek
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 6. 2016 21:25

No hlavně se poděláš ze servisních nákladů.

Ale zapomněl jsem, že nemáš ten řidičák. Lol.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 6. 2016 21:41

Mrak píše:Na tohle jsi potřeboval ženské? Když to do Tebe tady na doupěti hučí všici cca milion pět set čtyřicet jedna tisíc třista dvacet osm dní, třináct hodin, dvacet šest minut a třicet jedna, třicet dva, třicet tři... vteřin?

Hele, už jsem se chtěl zavzdušnit a ono stačí se jen podepsat... :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 6. 2016 05:45

Já s mým nízkým sebevědomím to znám, ale rozhodně s tím něco dělám a nestěžuju si pořád. :mrgreen: A taky dost pomáhá, že jsem často v ženské společnosti :nenapadne To člověka naučí :mrgreen: A to fakt stačí málo a změnit přístup. To řeším stylem "nad ničím nepřemýšlet, přistupovat kamarádsky a zbytek je ve hvězdách." A jak krásně to funguje :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 14. 6. 2016 06:02

Přesně, pak se trtká jedna radost.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 14. 6. 2016 06:47

Staci se k holkam chovat jako k lidem, ne jako k vecem, ktery je potreba sbalit. Jsem uz sedmej rok stastne zadanej a dost velkou cast mejch kamaradu tvori holky, neco o tom vim. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 14. 6. 2016 08:58

Přesně a nakonec budou balit i ony Tebe :mrgreen:

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 14. 6. 2016 13:16

Ty si z toho delas *****, ale vzhledem k tomu, ze mam stastny vztah, tak je tohle obcas skoro az problem. :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 6. 2016 14:15

Taky znám. O jisté doby, co se většina mých kamarádů odstěhovala, se scházím jenom se samýma ženskýma. Dokonce už i do hospody chodím se šéfkou a ne s kámošem :-(
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka