Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 6. 2016 13:47

A co když si ten milion zaslouží a dře pro to, pořád je lempl? To prostě nedává smysl. Páč krom Tebe jsou všichni lemplové.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 6. 2016 17:27

Myslíte že se z nenaplněné lásky může stát až takové prokletí že po smrti člověk bloudí coby duch ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 6. 2016 17:57

Ne.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2016 19:59

Sattero píše:Tento myšlenkový pochod nechápu.

Co když je dosahovaný cíl ten milion? Stále lempl?

Pokud má takhle debilní cíle, tak asi moc dobrej nebude. Ale pokud by to byl třeba nějaký krátkodobý cíl (půlrok), tak jako výzva to asi není úplně špatné. Je to asi jako balit holky. Celkově k ničemu, ale třeba dostat nějakou, která za to stojí, může být zajímavé. Obecně peněžní/majetkové cíle jsou ale známkou lemplovství.

Mrak píše:A co když si ten milion zaslouží a dře pro to, pořád je lempl? To prostě nedává smysl. Páč krom Tebe jsou všichni lemplové.

Jak zaslouží? Co znamená zaslouží? Peníze nedostáváš podle zásluhy. Ne krom mě. Mám plno známých, kteří na sobě dřou a patří ke špičce. Proč myslíš, že sem už třeba SCobra nechodí. Myslíš, že je doma a čučí na seriály? :D Jako třeba jo, ale nemyslím si.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 6. 2016 20:28

Ty seš tady furt,takze vítej mezi lemply, ucho.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2016 20:33

Jsem rád, že jsi to pochopil :D Ale co tu taky čekat, že jo...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 10. 6. 2016 22:53

Ha! Ukradl jsem mladý z počítače grafiku :-D Dokud si nepustí nic hru, tak nic nepozná.

Já už se na těch 1024*768 a rozhašený barvy nemohl koukat.

-- 11. 6. 2016 00:31 --

Hm, ty Radeony, to je zlo. Je to úplně stejný, jako když jsem měl kdysi ten notebook s Ati 3650. Obraz má brutální tearing a pocit plynulosti je nesrovnatelně horší než na Nvidii. Ano, bavíme se o stejných frameratech, protože ona ta 4850 nějak zásadně pomalejší než gtx 560 není...
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Darwel 11. 6. 2016 06:06

Tvle, ze tdjohn trolluje uz vime vsichni roky, dyt to sam rikal. Ale bavi me do tebe rejpat. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 6. 2016 14:38

Právě, že je blbý, že to nedělá moc dobře. :D Až přehnaně stupidně :D To PC, to je kolikrát jinej level a pořád doufám, že PC opravdu jen umí dobře trollovat. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 12. 6. 2016 19:25

Obavam se, ze PCho "trolling" je az nebezpecne realnej. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 12. 6. 2016 19:55

Jeden dělá trolling, druhý realing ;-) První se baví, druhý to bohužel žije. První má šanci přežít, druhý... ?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 6. 2016 20:13

Tak teď nevím, kdo je kdo :D Já to myslím obvykle vážně, takže...
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 13. 6. 2016 09:58

Tak si vyber, co se Ti líbí víc ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 6. 2016 15:11

No pánové, nedal jsem státnice. Skvělý.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 6. 2016 15:41

Jak to máte? Opakuješ jenom okruh, který si nedal, nebo všechno?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka