Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2016 19:21

tdjohn píše:Proto sem chodíme. Také nechápu, jak běžní lidé přemýšlí. Pokud bys dělal něco náročného, tak to samozřejmě moc hodin nejde. A které nevnímám?

Takové ty normální mezilidské vztahy. Ale to je v pohodě, si na to už zvykám ;-)

-- 9. 6. 2016 20:23 --

holubek002 píše:Zajimave. Z toho mala co o gis vim a co pouzivam, jsem mel dojem, ze musi byt vse zalozeno na Bentley, ktery ma v tomhle v podstate monopol.

Totální celosvětový "monopol" tady má Esri. Něco jako Microsoft mezi operačními systémy pro PC. Každý na ně nadává, ale každý je používá.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 19:44

Mezilidské vztah jsi tam měl kde? Ty já normálně vnímám, jen je neřeším. Šlo o to, že pracuješ dlouho a asi to nemá smysl. To je jako chodit do práce a sledovat tam seriály. Prostě zabitý den :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 9. 6. 2016 20:23

tdjohn píše:To je jako chodit do práce a sledovat tam seriály.

Co kdyz za to clovek dostava zaplaceno vic nez ty?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 20:29

Jak to souvisí? Zabitý den to bude pořád. Maximálně by šetřil na nějakou luxusní investici a kdyby měl třeba milion za měsíc, tak by se to mohlo dočasně vyplatit.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 9. 6. 2016 20:33

A co by jako třeba měl podle Tebe dělat? Něco, co ho baví? A co, když by ho zrovna to čumění bavilo? Nebo práce ho baví, tak dělá přesčasy, protože ho to BAVÍ. To jsou takové <->viny, co píšeš ty vole :D :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 20:34

Tak když ho to baví, tak je to lempl a asi se tim nebude chlubit, ne? :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 6. 2016 21:37

Co nese kešeň není nikdy zabitý den. Zabitý den je nevydělat žádnou kešeň a nix si neužít.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 22:44

S tímhle přístupem musíš být už v životě hodně daleko, ne?
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2016 23:29

Tento příspěvek byl označen jako off-topic. Klepněte pro zobrazení příspěvku.

To si děláte kozy :-D to je snad poprvé v historii doupěte.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 6. 2016 05:45

A ještě na smetišti, v tématu, kde je to zbytečné. Taky jsem čuměl. :D
tdjohn píše:Tak když ho to baví, tak je to lempl a asi se tim nebude chlubit, ne? :D

Si děláš *****, ne? :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2016 07:38

OK, chlubit se tím může, ale je to divný, ne?

"Čau lidi, já jsem lempl. Dobrý, co!?" :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 10. 6. 2016 08:19

Proc by mel byt lempl? Snad kdyz nekdo dostava vic penez za 6 hodin sezeni u PC nez nekdo kdo maka 10 hodin v kamenolomu, tak je to dobry vysledek a znamka uspesneho cloveka, ne?

Jako ja vim ze trollujes, ale kdyz uz, tak to delej poradne a drz si nejakou konzistenci.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 6. 2016 11:27

Zatím má konzistenci dětského průjmu.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 6. 2016 11:41

Lo!Zza píše:Proc by mel byt lempl? Snad kdyz nekdo dostava vic penez za 6 hodin sezeni u PC nez nekdo kdo maka 10 hodin v kamenolomu, tak je to dobry vysledek a znamka uspesneho cloveka, ne?

Snad jde o výsledky, ne? Pokud někdo dostane miliony za nic, pořád bude lemplem a je úplně jedno, kolik času do toho vložil.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 6. 2016 11:47

Tento myšlenkový pochod nechápu.

Co když je dosahovaný cíl ten milion? Stále lempl?
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka