Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 6. 2016 18:28

Ale kušuj
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2016 18:35

Sasakr píše:
jezek píše:vytváření funkčních a vzhledově líbivých aplikací, komunikace se zastupiteli obcí a měst, vytváření a příprava nových projektů
Takže co je konečným výstupem?

Viz odkazy na stránce dole: http://www.digis.cz/produkty-gis/ Ale není tam úplně všechno.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 9. 6. 2016 06:14

tdjohn píše:Ztracená hromada času :D
Rika clovek, co tady neustale mele ptakoviny a nikdy sem nedal absolutne zadny konkretni vystup krom hromady pi*covani.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 08:09

No a? Má to nějakou souvislost?

Ale pokud mi někdo řekne, že pracuje třeba více jak deset hodin denně, tak je jasné, že je někde chyba. To je stejné jako by někdo řekl, že studuje naše vysoké školy. Prostě znamení, že je něco špatně a musím se zeptat.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 6. 2016 09:16

Hele, když mi začala karta dělat artefakty, může to být zdrojem ?

V sobotu jsem udělal OC +200Mhz na jádře a 500 na pamětech.

Jelo to v pohodě.

Druhej den to zapnu, dám na obvyklých +125 a objeví se mi tam červený tečky. Protože to bylo při hraní zaklínače myslel jsem že to patří do hry (předávkování se elixírama.) Když to nemizelo, tak jsem zjistil že to není součast hry ale artefakty.

Jsem z toho dost rozčarovaný, protože mám kartu u které by OC neměl být problém (Gigabyte Gaming GTX960) a teď toto.

Na zive sem se dočkal sotisfikovaných rad i ironie a tak opět nevím na čem sem.

Když vyměním zdroj, bude vše OK, nebo musím zkusit reklamovat grafiku ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 9. 6. 2016 09:24

Pokud to při defaultu nedělá chybu, tak je taktování moc. A že by OC neměl být problém? To je kus od kusu. Jeden můžeš dostat brutál nahoru, druhej si sotva škrtne s malým OC.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2016 09:28

tdjohn píše:No a? Má to nějakou souvislost?

Ale pokud mi někdo řekne, že pracuje třeba více jak deset hodin denně, tak je jasné, že je někde chyba. To je stejné jako by někdo řekl, že studuje naše vysoké školy. Prostě znamení, že je něco špatně a musím se zeptat.

Já bych chtěl vidět, jak funguje Tvůj mozek. Samozřejmě že přesčasy jsou chybou v systému, ale dost mne pobavilo, jaké souvislosti Ti to asociuje a jaké zase vůbec nevnímáš :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 6. 2016 12:19

Tak jsem dneska místo školení s Amíkama sledoval Black Books a tupě zíral do mapy výpadků věží a RNC. Celej Wisconsin svítí jak vánoční stromeček. :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 6. 2016 12:24

Co děláš v USA?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 9. 6. 2016 13:09

Tak ono mi to jelo stabilně se 125Mhz navíc. Pak i s 200 - více jsem už nedával. Ale začalo to blbnout. Speciálně jsem si připlatil za drahou OC edici, bez ní bych taktování ani nezkoušel.
No dal jsem to na reklamačku, ono to házelo i modrou smrt a tak. Ale sem naštvanej.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 6. 2016 15:37

Dělám tady v Brně pro jejich operátora.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 18:22

jezek píše:
tdjohn píše:No a? Má to nějakou souvislost?

Já bych chtěl vidět, jak funguje Tvůj mozek. Samozřejmě že přesčasy jsou chybou v systému, ale dost mne pobavilo, jaké souvislosti Ti to asociuje a jaké zase vůbec nevnímáš :D

Proto sem chodíme. Také nechápu, jak běžní lidé přemýšlí. Pokud bys dělal něco náročného, tak to samozřejmě moc hodin nejde. A které nevnímám?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 9. 6. 2016 18:44

Takze kdyz nekdo pracuje moc hodin, tak je to lempl, protoze to v normalnim case nestiha nebo je to lempl, ktery dela nejakou nedulezitou a asi i pohodovou praci, protoze tak narocnou praci, jakou dela uber clovek tdjohn, by delat tolik hodin neslo :D

jezek píše:Viz odkazy na stránce dole: http://www.digis.cz/produkty-gis/ Ale není tam úplně všechno.

Zajimave. Z toho mala co o gis vim a co pouzivam, jsem mel dojem, ze musi byt vse zalozeno na Bentley, ktery ma v tomhle v podstate monopol.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2016 18:51

holubek002 píše:Takze kdyz nekdo pracuje moc hodin, tak je to lempl, protoze to v normalnim case nestiha nebo je to lempl, ktery dela nejakou nedulezitou a asi i pohodovou praci, protoze tak narocnou praci, jakou dela uber clovek tdjohn, by delat tolik hodin neslo :D

Přesně tak to je. I pokud někdo dělá 8 hodin v práci, tak je skoro jistota, že nic moc nedělá. Není to normální čas pro náročnější práce. Za kasou samozřejmě můžeš dělat třeba 16 hodin, ale výsledky také podle toho vypadají. Když člověka nahradíš strojem, tak to nikdo nepozná.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 9. 6. 2016 19:11

Ty vole, buď tak slušně trolluješ, nebo jsi dost zajímavej exot a v takovém případě mi začínáš zajímat z pohledu psychologie :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka