Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sasakr píše:Takže co je konečným výstupem?jezek píše:vytváření funkčních a vzhledově líbivých aplikací, komunikace se zastupiteli obcí a měst, vytváření a příprava nových projektů
Rika clovek, co tady neustale mele ptakoviny a nikdy sem nedal absolutne zadny konkretni vystup krom hromady pi*covani.tdjohn píše:Ztracená hromada času
tdjohn píše:No a? Má to nějakou souvislost?
Ale pokud mi někdo řekne, že pracuje třeba více jak deset hodin denně, tak je jasné, že je někde chyba. To je stejné jako by někdo řekl, že studuje naše vysoké školy. Prostě znamení, že je něco špatně a musím se zeptat.
jezek píše:tdjohn píše:No a? Má to nějakou souvislost?
Ale pokud mi někdo řekne, že pracuje třeba více jak deset hodin denně, tak je jasné, že je někde chyba. To je stejné jako by někdo řekl, že studuje naše vysoké školy. Prostě znamení, že je něco špatně a musím se zeptat.
Já bych chtěl vidět, jak funguje Tvůj mozek. Samozřejmě že přesčasy jsou chybou v systému, ale dost mne pobavilo, jaké souvislosti Ti to asociuje a jaké zase vůbec nevnímáš
jezek píše:Viz odkazy na stránce dole: http://www.digis.cz/produkty-gis/ Ale není tam úplně všechno.
holubek002 píše:Takze kdyz nekdo pracuje moc hodin, tak je to lempl, protoze to v normalnim case nestiha nebo je to lempl, ktery dela nejakou nedulezitou a asi i pohodovou praci, protoze tak narocnou praci, jakou dela uber clovek tdjohn, by delat tolik hodin neslo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků