Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 7. 6. 2016 12:55

Si zvykneš, my to kolikrát máme nejen 7 dní, ale ještě 16-18 hodin denně.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod holubek002 7. 6. 2016 15:56

A to jeste stihas skolu, psat, starat se o malou nebo spat?
jezek píše:Nemůže být ;-)

Muze pouzivat stary vzhled, ne?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 6. 2016 16:00

Si myslím, že Ježek ohejbá čas a má 36 hodin na den.
A udělal jsem si radost, nahradil jsem PC reproduktory (taková ta klasika za pár šupů, zapnout, vypnout, sluchátkovej výstup a hlasitost) za Panasonic SC-PMX100 a ještě k tomu dostal sluchátka PANASONIC RP-HD5E-K zadáčo. Mám radost. :-))
(Dostala přednost před novou grafikou :nenapadne , přeci jen hudbu poslouchám denně, hry nehraju tak často)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 6. 2016 18:06

Dobrá volba Mraku, z mikrověží to hraje fakt slušně.

Jezek: To máte tolik ne/placených přesčasů?
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 6. 2016 19:56

jezek píše:Si zvykneš, my to kolikrát máme nejen 7 dní, ale ještě 16-18 hodin denně.

To asi moc kvalitní práce nebude, co? Nějaké doplňování zboží nebo tak něco si dovedu představit. Pro mě je max tak 5, ale jen občas.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 6. 2016 20:00

Věřím, že to bude zvukově hodně slušný. A ty potřebuješ všechny ty funkce? Já jen že kdyby to vzadu mělo prostě jen vstup o dvou cinchích, tak by to mohlo stát 5k. Stejně to napojíš do počítače, což?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 6. 2016 20:37

Z počítače nejlépe digitální výstup, tím obejdeš mizerně hrající integrovanou zvukovku.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 6. 2016 20:43

Právě kvůli tomu DACu jsem vzal dražší variantu. JInak bych vzal jeho bratříčka bez, kdybych nechtěl. :-) Ten stojí právě těch 6k :-) No, proti 10 let staré Sony mhc rg220 to je nebe a dudy. Krásný čistý zvuk, Sonku to přehraje s přehledem a kvalitněji. A protože Sony už pomalu odchází, bylo na čase. Jen ještě uvidím, jak to tu doma vlastně propojím.. :D (Samozřejmě PC ->DAC je jasná volba, ale ještě nějaké varianty..) Páč PC mám úplně naproti TV, v zádech při čumění, k PC mám rPi a to zrovna moc kvalitní výstup zvuku nemá a dost pochybuju o tom, že bych ten DAC rozchodil, ale mít Panáka místo Sony, to by bylo super. Uvidím. :D Mám nad čím sakra přemýšlet. :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 6. 2016 21:51

A já už mám hromadu let LG FB162 a pořád to hraje pěkně (na spotřební elektroniku) a doufám, že vydrží věčně. A hlavně těch 80 wattů na kanál je furt unikát u takovýho stroje. Ne že bych to teď směl využít...
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 6. 2016 06:03

Tak kdyby mi ta Sony nezlobila, asi bych nekupoval. Tím pádem bych ani nepoznal něco lepšího dlouho :D Už má holt něco za sebou. Bych řekl, že jsem skoro denně poslouchal a často hlasitě. Teď je to těžší, ale taky to jde. :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 8. 6. 2016 10:06

holubek002 píše:A to jeste stihas skolu, psat, starat se o malou nebo spat?

No školu moc poslední dobou nedávám. Není to priorita navíc jsem zjistil pokecem s kantory a jinými majiteli GISáckých firem, že je praxe přednější.
holubek002 píše:Muze pouzivat stary vzhled, ne?

Ten by měl být už taky upravený.
Sattero píše:Jezek: To máte tolik ne/placených přesčasů?

Prémie za přesčasy jsem viděl naposledy, že už ani nevím, kdy to bylo :D

-- 8. 6. 2016 11:08 --

tdjohn píše:To asi moc kvalitní práce nebude, co? Nějaké doplňování zboží nebo tak něco si dovedu představit. Pro mě je max tak 5, ale jen občas.

Přesně jak říkáš. Úplná ho*no práce. Pořizování dat v terénu, jejich zpracování podle požadavků zákazníka, vytváření funkčních a vzhledově líbivých aplikací, komunikace se zastupiteli obcí a měst, vytváření a příprava nových projektů. Prostě jak říkáš, taková nekvalitní práce.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod boonno 8. 6. 2016 10:55

Každá práce, kterou nedělal tdjohn, je nekvalitní. Obzvláště pokud ji dělal nějakej lempl s VŠ ;-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 6. 2016 12:14

jezek píše:
tdjohn píše:To asi moc kvalitní práce nebude, co? Nějaké doplňování zboží nebo tak něco si dovedu představit. Pro mě je max tak 5, ale jen občas.

Přesně jak říkáš. Úplná ho*no práce. Pořizování dat v terénu, jejich zpracování podle požadavků zákazníka, vytváření funkčních a vzhledově líbivých aplikací, komunikace se zastupiteli obcí a měst, vytváření a příprava nových projektů. Prostě jak říkáš, taková nekvalitní práce.

OK, dík za info. To pak ty hodiny chápu.

boonno píše:Každá práce, kterou nedělal tdjohn, je nekvalitní. Obzvláště pokud ji dělal nějakej lempl s VŠ ;-)

Nebo lempl se střední. Nebo dokonce lempl se základkou. Lempl je prostě lempl a je jedno, jestli má školy.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 6. 2016 14:54

jezek píše:vytváření funkčních a vzhledově líbivých aplikací, komunikace se zastupiteli obcí a měst, vytváření a příprava nových projektů
Takže co je konečným výstupem?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 6. 2016 18:08

Ztracená hromada času :D
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka