Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 1. 6. 2016 08:31

Jako já bych asi šel být tebou do té 750 Ti, ale záleží na tobě. Možná kouknout po bazarových.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 6. 2016 09:06

Ertefol píše:Hele, to že jsem si k Ekonomce začal studovat IT na jiné fakultě a v jiném studijním oboru znamená, že chci "nějak dodělat"? :) To je dobrý, toto :D Dvě školy, abych tu jednu nějak udělal :tleskani

OK :D Tak prostě jen špatný plán, no. Ale proč ne, pokud ti ta kombinace něco přinese.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 6. 2016 09:54

A co bys chtěl za svou 560? Jaká to je?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 6. 2016 10:16

Jak to myslíš je moc silná ? Pokud si chceš zahrát i nové hry, tak potřebuješ novou grafiku, s podporou DX12. DX12 patche už vychází. No a pokud chcípne zbytek počítače, máš zase trochu výkonu navíc. Když mě chcípla GTX 275 tak jsem se rozhodoval mezi R9 380 a GTX960, nic jiného jsem ani nezvažoval protože tohle je takový herní základ...pak jsem vzal přece jen nvidii.
A věru jsem byl překvapený výkonem navíc i u tak zastaralého krámu. Vesměs mě brzdí jen málo RAM ale s tím nic nenadělám, páč mám porouchaný slot na desce a můžu tam dát maximálně 6GB.
Dnešní hry až na výjímky na výkonu CPU moc závislé nejsou.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 6. 2016 11:06

Tak já nevím, jestli jsem to napsal nějak nepochopitelně nebo jsi tak blbej. Mně GTX560 výkonem STAČÍ! Na hry do roku 2013,14 stačí s přehledem a nic novějšího hrát nepotřebuju. Už takhle mám 3 ***** starších her, který klidně můžu dohrát na něčem takovým. A pak, třeba za dalších 5 let, bude nový počítač s novými komponenty, co k tomu budou v té době patřit, tedy včetně dobrýho procáku, nějakýho toho SSD, s G-Sync monitorem a vůbec všema vymoženostma.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 6. 2016 12:57

Tak jak se vám to jeví? https://youtu.be/O_nm8tJOaxc
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod jezek 1. 6. 2016 13:58

Sattero píše:Ježku, krásné kolobky. Na Kickbike jsem se taky díval, zejména model G4, ale je už moc velká. Jde o to, že se mi kolobka musí vejít do výtahu, protože dole ve sklepě... to nechávat nechci a navíc jak to mám na očích, chci o to víc jezdit :-)
Takže buď skládačky nebo do 160 cm (ideál 150 cm) celkové délky. Dneska jsem proto šel do jedné prodejny a - stejně jako tys doporučil - mi byly doporučeny Mibo kolobky a hned jsem si zkusil Royal model. Skládací mechanismus super a hlavně jízdní vlastnosti opravdu pecka. Vůbec bych se s tím nebál jet po boku kola (konkrétně přítelkyně) při běžné vyjížďce. Nádherně ovladatelná, pevná, perfektně tuhý rám, stačí lehký odraz a jede to. Jízdně mě zaujaly víc než Kostky, i když ty jsou o něco víc stylovější a lehčí. No a díky tomu mechanismu by se mi kolobka vešla do kufru auta nejspíš i bez složení zadní sedačky, případně obě dvě kolobky se složením pouze většího sedadla, což je cool.
Jediné, co si musím zvážit, je 11,5 litru za kolobku. :D

Je to dost, ale ten rozdíl je znát. Taky když se koukneš kolem sebe, tak hodně lidí má právě Miba. Ten člověk, co to dělá nad tím pracoval dost dlouho. Pomáhal mu manžel od kolegyně a když koukneš na ty jejich první pokusy, tak jsou to hnusné kolobky, které jezdí jedna báseň. Navíc na ty skládačky můžeš koupit popruhy, vyběhnout si nějaký kopec a svištět pak dolů. Prostě paráda.

-- 1. 6. 2016 14:29 --

Hele:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=os-DbZhmLjw[/youtube]
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 6. 2016 18:25

Mám problém - v kampani za chaosáky se nějak nemůžu - doslova a do písmene hnout z místa - jednotka prostě trůní na poslední pozici a nejde ani dopředu, ani dozadu. Vím že hordy chaosu jsou mobilní - ale jak je pošlu zase do útoku ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 1. 6. 2016 19:07

tdjohn píše:Počkej, ty jsi ten sociolog, ne? Sice se ti bude hodit věta "s kečupem, nebo tatarkou", ale zároveň sociologie má plno skutečných pokusů na lidech. Takže i z toho mála, co to říká, je jasné, že ekonomie je jen taková hračka pro děti. Nebo ne?
Ne, opravdu nejsem sociolog. Vystudoval jsem socialni informatiku, ale sociologicka cast myho vzdelani me opravdu nezivi, jsem sysadmin. Sociologie je pomerne zajimava z hlediska zajmu, ale absolventi vetsinou konci v korporatech na mistech klikacu v excelu nebo HR. Z cehoz bych se totalne zeblil.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 1. 6. 2016 19:34

Ježek: Nakonec jsem byl ještě jednou v Cyklospecialitách v Brně a projel si Royal, Mastera a od Kostky Hill Max (2016). Kostka má sice příjemný design a širší stupátko na dvě chodidla vedle sebe, ale jinak jízdně lepší Mastr a Royal. Ovladatelnost super u obou, nízké stupátko, jen na rovince není Mastr "tak easy" jako Royal... nicméně objednán Mastr :-)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 6. 2016 19:34

Co z IT školy použije sysadmin? Když už jsi teda nevyjádřil k té ekonomii :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 2. 6. 2016 14:22

Sattero píše:Ježek: Nakonec jsem byl ještě jednou v Cyklospecialitách v Brně a projel si Royal, Mastera a od Kostky Hill Max (2016). Kostka má sice příjemný design a širší stupátko na dvě chodidla vedle sebe, ale jinak jízdně lepší Mastr a Royal. Ovladatelnost super u obou, nízké stupátko, jen na rovince není Mastr "tak easy" jako Royal... nicméně objednán Mastr :-)

Udělal jsi určitě dobře.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Darwel 2. 6. 2016 14:58

Styl mysleni, to, ze si clovek prosel stresem z x zkousek, sepsal na konci dlouhou odbornou ptakovinu a jeste odstatnicoval. Samotne znalosti nejsou az tak dulezite, ale schopnost se ucit a styl mysleni ziskany na vejsce se mi hodi hodne. Navic, na predmetech o databazich a sitich stavim doted.

Ekonomie meh, je to akorat odosobnena sociologie na kterou je ***** miliarda matematiky, a presto je to v podstate humanitni veda. V praci to vidim dnes a denne - banda "inzenyru" ekonomie, kteri maji problem zapnout a pouzivat pocitac...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 6. 2016 18:24

Sasakr píše:Tak jak se vám to jeví? https://youtu.be/O_nm8tJOaxc

Chlapci, viděli jste už něco takovyho? Furt si říkám, že přes mrtvou grafiku by neprošel zadnej obraz, ne?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 2. 6. 2016 18:28

jezek píše:
Sattero píše:Ježek: Nakonec jsem byl ještě jednou v Cyklospecialitách v Brně a projel si Royal, Mastera a od Kostky Hill Max (2016). Kostka má sice příjemný design a širší stupátko na dvě chodidla vedle sebe, ale jinak jízdně lepší Mastr a Royal. Ovladatelnost super u obou, nízké stupátko, jen na rovince není Mastr "tak easy" jako Royal... nicméně objednán Mastr :-)

Udělal jsi určitě dobře.

Teď už jen aby mi napsali, že se pro kolobku můžu stavit. Asi jim tam dopoledne zavolám, ať stihnu o víkendu jezdit :D
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka