Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Ertefol píše:Hele, to že jsem si k Ekonomce začal studovat IT na jiné fakultě a v jiném studijním oboru znamená, že chci "nějak dodělat"?To je dobrý, toto
Dvě školy, abych tu jednu nějak udělal
Sattero píše:Ježku, krásné kolobky. Na Kickbike jsem se taky díval, zejména model G4, ale je už moc velká. Jde o to, že se mi kolobka musí vejít do výtahu, protože dole ve sklepě... to nechávat nechci a navíc jak to mám na očích, chci o to víc jezdit
Takže buď skládačky nebo do 160 cm (ideál 150 cm) celkové délky. Dneska jsem proto šel do jedné prodejny a - stejně jako tys doporučil - mi byly doporučeny Mibo kolobky a hned jsem si zkusil Royal model. Skládací mechanismus super a hlavně jízdní vlastnosti opravdu pecka. Vůbec bych se s tím nebál jet po boku kola (konkrétně přítelkyně) při běžné vyjížďce. Nádherně ovladatelná, pevná, perfektně tuhý rám, stačí lehký odraz a jede to. Jízdně mě zaujaly víc než Kostky, i když ty jsou o něco víc stylovější a lehčí. No a díky tomu mechanismu by se mi kolobka vešla do kufru auta nejspíš i bez složení zadní sedačky, případně obě dvě kolobky se složením pouze většího sedadla, což je cool.
Jediné, co si musím zvážit, je 11,5 litru za kolobku.
Ne, opravdu nejsem sociolog. Vystudoval jsem socialni informatiku, ale sociologicka cast myho vzdelani me opravdu nezivi, jsem sysadmin. Sociologie je pomerne zajimava z hlediska zajmu, ale absolventi vetsinou konci v korporatech na mistech klikacu v excelu nebo HR. Z cehoz bych se totalne zeblil.tdjohn píše:Počkej, ty jsi ten sociolog, ne? Sice se ti bude hodit věta "s kečupem, nebo tatarkou", ale zároveň sociologie má plno skutečných pokusů na lidech. Takže i z toho mála, co to říká, je jasné, že ekonomie je jen taková hračka pro děti. Nebo ne?
Sattero píše:Ježek: Nakonec jsem byl ještě jednou v Cyklospecialitách v Brně a projel si Royal, Mastera a od Kostky Hill Max (2016). Kostka má sice příjemný design a širší stupátko na dvě chodidla vedle sebe, ale jinak jízdně lepší Mastr a Royal. Ovladatelnost super u obou, nízké stupátko, jen na rovince není Mastr "tak easy" jako Royal... nicméně objednán Mastr
Sasakr píše:Tak jak se vám to jeví? https://youtu.be/O_nm8tJOaxc
jezek píše:Sattero píše:Ježek: Nakonec jsem byl ještě jednou v Cyklospecialitách v Brně a projel si Royal, Mastera a od Kostky Hill Max (2016). Kostka má sice příjemný design a širší stupátko na dvě chodidla vedle sebe, ale jinak jízdně lepší Mastr a Royal. Ovladatelnost super u obou, nízké stupátko, jen na rovince není Mastr "tak easy" jako Royal... nicméně objednán Mastr
Udělal jsi určitě dobře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků