Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 30. 5. 2016 13:54

Sasakr píše:S invaliditou to vidím tak, že dokud na tobě nezávisí život tvých blízkých (dětí, vyživovaná žena apod.), tak nemá smysl se na to pojišťovat. Pokud bych teď ochrnul, tak se o mě budou starat blízký plus mě budete všichni živit. Pojišťovat se nemá smysl, bylo by to jako se vsázet. Kdybych měl dítě, byla by to naopak nutnost, ať už bych dělal sebebezpečnější práci.

Nevím o čem mluvíte, už mne to nebaví procházet, ale třeba se budou ty peníze hodit tobě, když zůstaneš na lůžku a budeš potřebovat za něco nakupovat jídlo ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod icotech852 30. 5. 2016 16:10

Sasakr píše:To já přeci vím. Pak platí DPH, spotřební daň a kdo ví co ještě. Ale zase jsem nechtěl, aby se z toho rozsypala. Kdybych jí řekl, že jí stát bere 65 %, nemusela by to unýst :-D

chapem,tiez som zazival nieco podobne.Doplnim inflaciu,ta sposobuje,ze zo zostavajucich penazi ktore si odlozis na ucet si kazdy rok kupis menej - stracaju hodnotu,cize ako by si ich vyhadzoval do kosa.Inflacia sposobuje,ze kazdy rok jes horsiu stravu za rovnake peniaze.
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 30. 5. 2016 18:21

Ježku, neproběhlo někde, kolik budou stát ty nové Yedoo Alloy? Nakonec přítelkyni nechám to City a chci si koupit 20/16 nebo 20/20, něco o fous rychlejšího, tak pokukuji po Kostkách Twenty a Hill Max (furt to stejný jak ty starý, ale ta matná černá je super) nebo Mibo Express. Víc než desítku za to ale uvalit nechci :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 30. 5. 2016 20:29

Na ceny těch šílených Yedooček jsem ještě nenarazil. Ale pokud chceš něco co umí zachovat energii, tak běž do Miba. Kamarád má Mastra a je rychlejší než když si vezme moji Kostku Hill. Ale my jezdíme víc po horách, lese...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 5. 2016 22:04

Nehraje tu někdo Warhammer mulťák ? Já bych si to rád zkusil, ale nemám s kým...

A nevíte jak je to s tím daťákem k zaklínači, když sem si ho teď koupil v předprodeji, to se mi to jako stáhne celý a o půlnoci se to jen otevře, nebo jak to probíhá ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 5. 2016 23:34

A máš k němu i karty?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 5. 2016 09:07

Ne, já si oba daťáky koupil digitálně. Karty jsou pro mne věc zbytná a gwint nehraju ani ve hře, natož v reálu (navíc není s kým, copak je gwint hra kterou by znal někdo jiný než hráči PC her a to možná ještě z doslechu ?) a ten příplatek dvě stě za kartičky mi za to nestojí.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 31. 5. 2016 12:33

jezek píše:Na ceny těch šílených Yedooček jsem ještě nenarazil. Ale pokud chceš něco co umí zachovat energii, tak běž do Miba. Kamarád má Mastra a je rychlejší než když si vezme moji Kostku Hill. Ale my jezdíme víc po horách, lese...

A to je Mibo Mastr jen 16/16. No koukam ze to bude opet tezke rozhodovani, ale i tak to bude samozrejme rychlejsi nez City od Yedoo (a to je ta NEW fakt rychlejsi oproti starsi). Jinak ja jezdim leda po cyklostezkach s dobrym povrchem, neco malo po nezpevnenych a v kratkosti i po meste.

Btw. PC: Kolobeh je pecka, mel bys to zkusit. Ja si pres jeden vikend dal skoro 40 km, v tydnu po praci aspon 4-5 km a jaka je to parada. ;)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 31. 5. 2016 15:19

Jenže Mibo má velmi dobré vlastnosti rámu (uchovává energii) a ještě se zlepšují se stejnými koly. Já taky chtěl původně kola jako má Tourka od Kostky, minimálně 26/20, ale zjistil jsem, že pokus nebudu jezdit na rychlost, tak mi 20/16 úplně stačí. Hlavně taky díky přepravě v autě. Ale zase ty jezdíš po pěkném povrchu, tak to je o něčem jiném a bez dítěte.
Jinak až budu velký tak chci tohle!!! nebo tohle!!!.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 5. 2016 16:44

Zaklínač stále nejde stáhnout.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 31. 5. 2016 17:55

Ježku, krásné kolobky. Na Kickbike jsem se taky díval, zejména model G4, ale je už moc velká. Jde o to, že se mi kolobka musí vejít do výtahu, protože dole ve sklepě... to nechávat nechci a navíc jak to mám na očích, chci o to víc jezdit :-)

Takže buď skládačky nebo do 160 cm (ideál 150 cm) celkové délky. Dneska jsem proto šel do jedné prodejny a - stejně jako tys doporučil - mi byly doporučeny Mibo kolobky a hned jsem si zkusil Royal model. Skládací mechanismus super a hlavně jízdní vlastnosti opravdu pecka. Vůbec bych se s tím nebál jet po boku kola (konkrétně přítelkyně) při běžné vyjížďce. Nádherně ovladatelná, pevná, perfektně tuhý rám, stačí lehký odraz a jede to. Jízdně mě zaujaly víc než Kostky, i když ty jsou o něco víc stylovější a lehčí. No a díky tomu mechanismu by se mi kolobka vešla do kufru auta nejspíš i bez složení zadní sedačky, případně obě dvě kolobky se složením pouze většího sedadla, což je cool.

Jediné, co si musím zvážit, je 11,5 litru za kolobku. :D

-- 31. 5. 2016 17:56 --

PC: Jde, staženo a nejspíš už můžu i hrát. :-)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 31. 5. 2016 18:18

PoliceCollector píše:Zaklínač stále nejde stáhnout.

Hraju od devíti od rána, tak nevím, kde děláš chybu...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod icotech852 31. 5. 2016 18:56

:D
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 31. 5. 2016 20:06

tdjohn píše:Teď by měl dorazit Darwel a říct, proč to vlastně fungovat nemůže.
Protoze nemam cas resit πcoviny na doupeti, jsem plne vytizen budovanim kapitalismu. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 5. 2016 20:43

Počkej, ty jsi ten sociolog, ne? Sice se ti bude hodit věta "s kečupem, nebo tatarkou", ale zároveň sociologie má plno skutečných pokusů na lidech. Takže i z toho mála, co to říká, je jasné, že ekonomie je jen taková hračka pro děti. Nebo ne?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka