Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 15. 5. 2016 00:50

Vysvětlit dokážeš cokoli čímkoli, otázkou je, jak moc to bude pravda. Třeba PC má velké problémy se seznamováním, protože je strašně vzdělaný a chytrý.

Darwel :D To je fakt, tak alespoň na něco je to dobré.

Makroekonomie jsou samozřejmě bláboly skoro celé. Nikdo neví, jak to funguje, jak to ovlivnit a co vlastně bylo příčinou aktuálního stavu. Kdyby to bylo neregulované, tak to bude třeba jiné, ale pořád z velké části neoptimální. Takže jsem spíše myslel ty teoretické trhy a informace, které každý má a plno dalších věcí. Svět takhle nefunguje a nebude se přizpůsobovat nějaké teorii. To je jako říkat, že matematika popisuje náš svět a ještě pak se divit, že ne vždy to platí.

Obecně proti ní nic nemám, jen k jejímu chápání ti stačí tak málo informací, že bys pak přišel o plno studijních oborů. Což by se ti stalo i s tou politologií a dějepisem, takže je to jedno :D Všechno je vlastně v pohodě a ruka trhu už to upravila pro maximální efektivitu.

-- 15. 5. 2016 00:51 --

PoliceCollector píše:Spíše platí to že víme než že nevíme, pokud máme dostatek pramenů, či jsme přímo účastni dějin.

To je fakt, já si pamatuju třeba dobře první světovou válku a dokonce jsem byl na všech místech na světě zároveň. Takže kdyby někdo v pramenech kecal, tak to odhalím!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 5. 2016 08:50

tdjohn píše:Vysvětlit dokážeš cokoli čímkoli, otázkou je, jak moc to bude pravda. Třeba PC má velké problémy se seznamováním, protože je strašně vzdělaný a chytrý.

Takže všici ostatní jsme debilové, páč minimálně máme někoho do postele :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 15. 5. 2016 09:19

Já nix takovýho nikde netvrdím. A jak jsem si onehdy povzdech před svou nejlepší kamarádkou: "Netrvám na tom aby moje budoucí žena byla briskně inteligentní, na povídání o problémech současného světa mám tebe ! Takže mi ke štěstí stačí aby byla hezká, měla kulatej zadek, pěkný nohy a velký prsa. A ani nemusí umět vařit !" Jenže takovéhle ženské zbalí buď libový frajeři nebo pracháči. A ty chytrý pracháči uřčitě.

Takže si musím najít:

Svobodnou (bezdětnou, kariéristku)
Vdovu (mladou, ideálně bezdětnou)
Rozvedenou (bezdětnou)
Nenašinku (mladou, bezdětnou, sirotu)
Bývalou lásku (nikdo takovej na obzoru)
Svobodnou maminu s dětmi ve střídavé péči
Nehezkou a inteligentní.
Nehezkou.

Už jsem napsal inzerát:

Perspektivní podnikatel v zelinářství, zajištěný, mírně tlust, s akademickým vzděláním I. gradu
hledá k sobě ideální dámský protějšek reprezentativnějšího vzhledu do 35 let včetně.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 15. 5. 2016 11:49

:D :D :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 15. 5. 2016 11:50

Přidej k tomu ještě odkaz na tuhle diskuzi a nebudeš stačit ty baby odmítat ;-)
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 15. 5. 2016 20:43

PoliceCollector píše:Do politického programu své strany jsem zařadil další bod:

Po sňatku žena by neměla příjmout příjmení svého muže, neboť to signalizuje její podřízenost vůči manželovi. Koncovka - ová se coby ponižující s okamžitou platností ruší a zakazuje. Novomanželé mají právo používat jméno dle vzoru Thurn-Taxis - tzn. Novák - Novák, Novák(Novotný) případně si novomanželka může uchovat jméno před svatbou aniž by přidala jméno manžela, nebo novomanžel přijmout jméno manželky.

Děti nesou do patnácti let složené příjmení obou rodin - Tzn. Novák-Novák, Novák-Novotný. Od patnácti si však volí příjmení dle svého vkusu, které nemusí korespondovat ani s jedním rodinným příjmením.

Zletilost se snižuje z osmnácti (18) na patnáct (15) let věku.

Ty jo, jsem rád že vznikne další strana, která dokáže řešit ty OPRAVDU DŮLEŽITÉ věci!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 15. 5. 2016 21:44

Zatím nevznikne, což je škoda, protože koncept je vymyšlený docela dobře. Abyste mohli dělat politickou stranu, potřebujete spolehlivé lidi kteří vám ji nedemontují hned po prvním úspěchu stylem hamty hamty. Bez spolehlivých přátel a kolegů se prostě politika dělat nedá.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 15. 5. 2016 21:48

Eh, politika se musí dělat bez přátel, protože jinak je to strana jednoho muže s nulovou demokracií. Čím víc lidí ve straně, tím líp pro stranu.

A jinak tvůj program řeší tak důležité věci, že strana Nevím je proti němu zlatá.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 15. 5. 2016 22:23

Ano, ale já mluvím o zakladatelích.

Tohle je jen takový úlet. Jinak je to konzervativní program se silnou inspirací v USA.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 5. 2016 08:25

Tak schválně jsem se ptal mladý a chtěla by mí jméno i s ová. Kdybys byl u moci, bylo by to na špagát nebo doživotí?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 16. 5. 2016 09:36

Ono ještě když chceš hnidopišit, tak koncovka -ova by mohla být brána jako podřízenost, -ová je prostě jen česká koncovka...
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod boonno 16. 5. 2016 10:23

Tak hlavně řekne to každej jazykoznalec, že koncovka ová není znamení podřízenosti (a ani nikdy nebyla)! Ale jde vlastně svým způsobem o vlastnost. Třeba oranžová taky kančí na ová a neznamená, že patří nějakýmu oranži. A hlavně to umožňuje jména skloňovat, takže jdou používat v různých tvarech.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 16. 5. 2016 11:34

njn, PC se zase jednou "zamyslel" :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 16. 5. 2016 12:03

Jako dobry politolog prece PC vi, co ma delat. S timhle urcite prorazi ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 5. 2016 12:20

Tak se na to podívejme.
Koncovka -ová, jasně deklaruje že žena patří muži.
Novák - Nováková - patřící novákovi. Dříve se to řešilo že místo -ová používal tvar jasně majetnický (používaný například v povídkách a pohádkách Josefa Lady, který o autobiografické postavě Pepíka píše jako o Pepíkovi ševců. Ostatně někdy se operuje i s tím že děti patří rodičům. To je samozřejmě nesmysl. Děti nepatří rodičům ani státu, děti patří sami sobě a nejsou majetek. Vycházím přitom z přelomové ideologia velkého antického myslitele a filozofa Optimusa Augusta Prima který prohlásil "Svoboda jest právem každé bytosti".
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka