Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 5. 2016 20:15

O E5 budeš mluvit snad ještě za sto let :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 5. 2016 21:17

Co ty to tady čteš :-D Tak je fakt, že tak dlouho mi žádnej jinej mobil nevydržel. Zůstane dlouho v mém srdci.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod boonno 12. 5. 2016 22:14

Já mám e5 ještě aspoň jako budík a je to taky moje srdcovka a žádnej jinej mobil sem neměl tak dlouho
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 13. 5. 2016 00:20

Já ji dal mladý, ať si na tom hraje hry :-D

Ale stejně mě mrzí, že jsem se nikdy nedokopal k hacku a rozchození Ngage.

-- 13. 5. 2016 00:53 --

Kdo jste tu používal SVP? Od tý doby, co přešli na nový UI mi to připadá úplně na lejno. Dřív jsem u FHD neměl problém s 75 FPS, teď je to celý nějaký podělaný, zvuk se zpožďuje, není to moc použitelný.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 5. 2016 11:04

Jestli je jméno Lolan hezké.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 13. 5. 2016 11:32

Tak otázka je myslím špatně položena, protože jak posuzovat jestli je jméno hezký, ale spíš se ptát jestli se ostatním líbí. Ale smysl to stejně nemá, protože co z toho. To je jako se ptát jestli je hezká modrá barva.

WTF?
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 13. 5. 2016 16:52

Protože se chci přejmenovat. Měl bych se jmenoval Lolan Barbucha.
Aspoň jako umělecký pseudonym. Příjde mi to dostatečně švihlé. Lolan podle chlapečka co padal na zem a báby si myslely že to letí Ježíšek a Barbucha podle strašidla z pohádky o Kubovi a Kubikulovi.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 13. 5. 2016 17:22

Švihlé až debilní. Ale dělej jak chceš, každý si dláždí cestu do pekla sám.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 13. 5. 2016 19:25

PC, jestli je jedna vec kterou v zivote udelas. Jedna jedinna vec kterou dotahnes do konce. Prosim, at je to tohle. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 13. 5. 2016 21:28

Krásně řečeno!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 5. 2016 09:22

Hlavně už aby byl příští rok a já měl promoci a nebyl už obyčejný pan PC ale pan magistr. Nu a potom - doktorátu vstříct !
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 5. 2016 10:34

A z čeho to platíš?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 5. 2016 11:00

Platí mi to rodina. Protože ví že jen ve studiu nalézám potěchu. (A že mám z toho že nemám akademické vzdělání II. gradu mindrák).

Do politického programu své strany jsem zařadil další bod:

Po sňatku žena by neměla příjmout příjmení svého muže, neboť to signalizuje její podřízenost vůči manželovi. Koncovka - ová se coby ponižující s okamžitou platností ruší a zakazuje. Novomanželé mají právo používat jméno dle vzoru Thurn-Taxis - tzn. Novák - Novák, Novák(Novotný) případně si novomanželka může uchovat jméno před svatbou aniž by přidala jméno manžela, nebo novomanžel přijmout jméno manželky.

Děti nesou do patnácti let složené příjmení obou rodin - Tzn. Novák-Novák, Novák-Novotný. Od patnácti si však volí příjmení dle svého vkusu, které nemusí korespondovat ani s jedním rodinným příjmením.

Zletilost se snižuje z osmnácti (18) na patnáct (15) let věku.
Naposledy upravil PoliceCollector dne 14. 5. 2016 11:05, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 14. 5. 2016 11:04

A vědí o tom, že až budeš mít doktorát, tak budeš vydělávat tak osm tisíc hrubého a že asi tvoje budoucí rodina z toho moc nadšená nebude? Jen tak mě prostě zajímá ten pohled, protože mně to přijde trochu divný. Že tě v tom vlastně ještě podporují, ale fakt nevím, co řeknou potom :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 14. 5. 2016 11:16

Třeba ne. A aspoň mi lidi budou říkat pane doktore. Pořád doufám že se uchytím ve VŠ školství a budu přednášet. Ale to na to je potřeba ten Mgr. no.
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka