Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 5. 2016 21:27

Mimo samozřejmě nejsou, je to pořád stejně bídné. GTA V měl nejhorší launch na PC a to není stará hra. Pak po nějaké době přestane prostě fungovat a musíš pátrat, proč nejde vůbec spustit. To je super, to mě fakt baví!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 5. 2016 21:57

Já si na žádné problémy s pětkou nevzpomínám....
Problémy jsou u čtyřky, kterou je problém rozběhat na W10 (Stejně jako Crysis a Crysis Warhead - za to může zas...protipirátská ochrana.)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 5. 2016 22:02

Takže když jsi ji přinesl day 1 domů, tak vše jelo bez problémů?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 11. 5. 2016 22:05

Myslím že jo.
Kdyby mi někdo pomohl rozběhat tu čtyřku byl bych vděčný (a Crysis taky)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 11. 5. 2016 23:26

Jak myslíš? Všichni nadávali, ale ty jsi hrál, co? :D

Kup si Xbox 360, na tom je IV absolutně super. PS3 verze má zajímavější barvy, ale propady občas obrovské.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 5. 2016 00:02

tdjohn píše:Mimo samozřejmě nejsou, je to pořád stejně bídné. GTA V měl nejhorší launch na PC a to není stará hra. Pak po nějaké době přestane prostě fungovat a musíš pátrat, proč nejde vůbec spustit. To je super, to mě fakt baví!

Co bylo s GTA V? Ja to koupil par dni po vydani a slapalo to nadherne. Nebylo to neco ve stylu, ze se lidi nemohli pripojit na server?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 12. 5. 2016 01:13

Ano, přesně to to bylo, což je u hry dost nepraktické, když nejde hrát :D

-- 12. 5. 2016 01:17 --

Prostě PC nechám lidem, kteří rádi řeší věci, které jsou už v ceně hry. Už se těším, až z herního stroje udělám pracovní a konečně využiju výkon nějak kvalitně. PS4 je luxusní konzole a upgrade na cestě.

Ale aspoň jsem to zkusil, abych pořád nemusel poslouchat, že už dnes je PC jinde než před 20 lety :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 12. 5. 2016 06:37

Tak to, že se nepřipojí na servery, funguje i u konzolí. Nejsou v ničem lepší. Každá platforma má své plus a mínus.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 12. 5. 2016 08:52

tdjohn píše:Ano, přesně to to bylo, což je u hry dost nepraktické, když nejde hrát :D

A jak je prosimte to, ze R* nefunguji servery, nekde buhvi kde, problem meho PC?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 12. 5. 2016 10:24

No protože to na "Tvém" PC nejede, ne. Kdežto na "jeho" konzoli to jelo hned ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Ertefol 12. 5. 2016 10:31

Já teda hrál hned a úplně bez problému, akorát nevím, jestli jsem hrál mulťák, to spíš ne.

A ono takový výpadek PSN nebo Microsoft Network nasere daleko víc, protože hrát bez ověření nejde žádná hra odtamtud (to i ten Steam jde přes offline).
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 5. 2016 11:58

jo to nasere... :/
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 12. 5. 2016 15:32

Myslíte že je jméno Lolan hezké ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 12. 5. 2016 17:41

...cože? :shock:
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 12. 5. 2016 19:40

PC, nic z tohohle nefunguje?! https://www.youtube.com/results?search_ ... windows+10

N.Marko píše:U Q10 je klávesnice asi horší právě kvůli její velikosti. Krom toho ti tam chybí touchpad a ty čtyři dedikovaná tlačítka. Nevěřil by jsi jak veliký rozdíl to je, když mi před třemi týdny vypadla dotyková funkce displeje. Více méně jsem mohl fungovat dál i bez ní :)

Kvůli velikosti? :-D E5 ji měla menší a byla lepší. Ne, je prostě blbě udělaná. Nejhorší je mezerník. Uchycený v jednom místě uprostřed. Wtf? Je z toho kolíbka. Celkově to radši nadiktuju, než abych psal.

Jinak s tím dotykem jsem se celkem sžil, tak nedokážu posoudit, jak moc mi chybí touchpad. HW klávesy na některý věci by byly fajn, ale to snad jde nějak udělat klasicky přes písmenka, ne? Nějak jsem to neštudoval, na to jsem moc línej. Stejně jsem furt v HUBu, události vkládám hlasem, aplikace v menu najdu vždy raz dva a víc asi nic moc nedělám. Scrollovat v prohlížeči jde klávesnicí (i když kombinace nahoru Shift+Mezerník je na *****, páč jednou rukou nejde udělat a vůbec scrollování o celý obrazovky, ne posunem, mi moc nevyhovuje), takže si neseru prsty do toho, když něco čtu.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka