Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 5. 2016 07:19

Copa realita, ale protože už asi tisíc let kupuje novej HW, tak už tisíc let nehraje a nebo si furt stěžuje, že je to těžký a nebo hnusný (což jako jinak nejde, když nemá lepší HW) atd. Takže povídá o hrách jen z trailerů a natočených videí na yt.

Sattero: Ty klikáš na sušenky? :hm Já bych je radši jedl. :-)
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 5. 2016 07:23

Koupil jsem si gtx960 před Vánoci.

-- 10. 5. 2016 07:54 --

A taky joystick a tak.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 5. 2016 08:56

To jsou věci. Ale teda mohl sis koupit alespoň 970 :-) Já třeba jsem zklamanej, že jedna z "lepších", ale ne zase předražená GTX770 přestává stačit. Taková Lara mi dala zabrat :-( Ale na 100% dohráno, tak ok.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 5. 2016 11:59

Gtx970 byla už moc drahá... a do staré sestavy jako mám já zbytečná. Nevím kde jste přišli na takovou sprostotu že píši recenze na hry podle traileru. Od doby co jsem up+ grafiku jsem koupil a otestoval poměrně dost her. Zaklínače 3; Elite Dangerous; Star Citizen; Project Cars; Asseto Corsa;American Truck simulator; Il-2 Battle of Stalingrad;Hitman 2016. U soudobých narážím na limit RAM; takže musím up+ i ten zbytek...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 5. 2016 13:18

PoliceCollector píše:Já se rozhodl že si nebudu brát servítky a budu psát o hrách tak jak je beru - tedy realisticky.

Škoda jen, že Tvá realita je vysněná a nemá s realitou moc společného...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 10. 5. 2016 14:03

Kdyz se PC pokusi o spojeni s realitou, vyhodi mu to pokazdy error 404.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 10. 5. 2016 14:25

Já bych spíše řekl, že naopak. Když se PC pokouší o kontakt s realitou, tak ji to vyhodí error 404, protože jemu se to zdá pořád v pořádku ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 5. 2016 14:29

PC: Jestli recenzuješ hry, které testuješ.. Já třeba hry "testuju", že nainstaluju.. Spustím, chvíli hraju a buď chytne nebo ne. Když ne, smažu a zkouším to o pár měsíců (let) později. A z toho se moc recenzovat nedá, no.. Já si právě jen vzpomínám na to, jak jsi tu řešil nějakou triviální hru, že nemůžeš dohrát, že moc obtížná. Nebylo to dokonce GTA? :D Takže tak. Recenzovat hru bych považoval za možné až po dohrání. (Samozřejmě ne u MMO, F2P, apod.,že ano)

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 5. 2016 15:38

Zaklínače 3 jsem dohrál - a máte tam o tom obsáhlý článek.
US Truck Sim se z principu hned tak dohrát nedá (ta hra je pořád nějaká divná betaverze, dva dny zpět jsem ji hrál, jestli už páneškové ráčili dodělat další kamiony - neráčili, pořád jsou tam ty samé.... jako sorry ale fuj, půl roku po vydání nebo kolik to je...) Ono dobrých příběhových her, které by byly originální je strašně málo a ty co vychází mě absolutně neoslovily.
Mám nachystané další články, o tom co mě ve videoherním byznysu štve.
A jen co upgraduji, tak budu testovat hry naplno...napíšu co si o tom myslím. Pěkně zgruntu.

GTA IV i fiVe jsem dohrál. Čtyřku bych si rád zahrál znova, ale nemůžu,protože Windows Ten. Verdammt !
Ano, nedohrál jsem San Andreas, protože to bylo obtižné, repetitivní a otravné a já už neměl na to zkoušet pitomou misi mnohokráte za sebou. Také o tom bude článek.
Co mi na podruhé nejde je Zaklínač dvojka, prostě mě přestaly bavit boss fighty a Far Cry 3 a jeho vše popírající nesmyslný závěr (proč je v něčem, co je vlastně hra na komando jednoho muže naprosto hloupá, prudící halucinogenní scéna se sopečným bohem či co to je ? - chápu že to je po požití drog ale stejně, naprosto to zabilo hratelnost.)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 5. 2016 17:08

To toho taky nemáš zas tolik odehráno, jak na to koukám :-) GTA4 nejde na desítkách? Nebo jsem to špatně pochopil? Jsem nezkoušel totiž. :-)
FC mi bavilo (trojka a čtyřka 100%, no), ale Primal jsem si zatím nekoupil, jde trochu jiným směrem.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 10. 5. 2016 17:21

Odehráno za dobu co jsem si pořídil novou grafiku.
Hraju od roku 1992. Takže odehráno toho mám dost.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 10. 5. 2016 17:32

Za půl roku ale pět her není zrovna moc :D
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 5. 2016 17:41

Proto jsem to psal. Jsou hráči, co nedělaj nic jiného, než hrajou. :D Ale asi mi PC nepochopil :-) Já právě hraju dost svátečně.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 10. 5. 2016 18:29

Pet her za pul roku? To jsem na tom skoro stejne :-)

I s tim HW jsme na tom podobne. S tim rozdilem, ze finance nejsou problem, ale pak se ozve moje rozumne a taky trochu kolenovrtacske ja, ktere rekne: "Ne, nepotrebujes to. Nevyuzijes to, stejne moc nehrajes a mas tam Splinter celly, Telltale hry, Assassins creedy a dalsi bambilion her, ktere jsi nehral a asi ani hrat nebudes a na ktere ti staci HW, jaky mas." A tak misto tretiho Zaklinace, GTA V nebo Metal gearu ted hraju Black flag :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 10. 5. 2016 18:47

Mrak píše:GTA4 nejde na desítkách?

Nevím, jak tam, ale mně to přestalo fungovat na 8.1 někdy s příchodem GTA V. Prostě tak asi půl roku to nešlo a už jsem to nezkoušel. V tomhle je hraní na PC asi tak 20 let pozadu. GTA IV je stejně nejlepší na konzolích, tak to nevadí, ale i tak je to divné.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka