A víš, že ono to má trošku větší kolečka, než ty dětské nebo skládací?
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Klikal. Dvakrát. Vím. Battlefield 1 bude fakt z První světové války a fakt v něm budou i Dolomitské Alpy, kde válčili pradědečci A zahlídl jsem jak koníky, tak i tanky, Zeppelin - no jsem zvědav ! Místy to fakt vypadá jako film. Do podzima snad upgraduju z prastaré 775 na něco novějšího
To je jasný. Najdeš práci, která není zadarmo. K tomu nějakou tu modelku, protože vošklivé necháš sockám z MHD. Pak našláplý komp, asi Xeon, aby to mělo grády... a nebo to bude jako vždycky trochu jinak
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
PC je dement, jen aby se nemusel hýbat, musí to prostě nějak ve svých očích dehonestovat, protože by nedejbože mohl mít stroj, na kterém je sranda, zapojí se spousta svalů, zhubne a ještě ušetří, pač to stojí oproti slušnému kolu *****
PoliceCollector píše:A ano, jsem chudý a bydlím u matky, protože jsem chudý a neatraktivní, takže mi nic jiného nezbývá.
Tak hlavne, ze v tom mas jasno, ze je to vse pevne dane a bez tveho zavineni. Ty za nic vlastne vubec nemuzes a ani s tim sam nemuzes nic delat, protoze vsichni na svete, krome tebe, jsou krasni a bohati a tem sami litaji peceni holubi do huby...
icotech852 píše:vypada to tak
Jak blby musi clovek byt, aby tohle sledoval ba dokonce tomu i veril... Na druhou stranu jsou miliardy lidi, co veri v Boha, ktery sedi nekde na oblacku, tak proc neverit, ze cely vesmir cekal, az to Kacenka vstreba. Kacenska aspon ve jmenu pozitivnich a negativnich vesmirnych korabu nikoho nezabiji. Snad. Zatim...
Tak víš jak, on si myslí, že jediný způsob, jak zhubnout, je sexem, a ten mít nemůže, protože je chudý a neatraktivní
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite