Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 5. 2016 20:02

A víš, že ono to má trošku větší kolečka, než ty dětské nebo skládací?
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 6. 5. 2016 21:27

Kdyby klikal na ty odkazy, tak by to věděl.
Doma mám ještě jednu, dokonce terénní.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 5. 2016 23:32

Klikal. Dvakrát. Vím.
Battlefield 1 bude fakt z První světové války a fakt v něm budou i Dolomitské Alpy, kde válčili pradědečci :D :D :D A zahlídl jsem jak koníky, tak i tanky, Zeppelin :D - no jsem zvědav ! Místy to fakt vypadá jako film. Do podzima snad upgraduju z prastaré 775 na něco novějšího :D :P :)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 5. 2016 00:56

To je jasný. Najdeš práci, která není zadarmo. K tomu nějakou tu modelku, protože vošklivé necháš sockám z MHD. Pak našláplý komp, asi Xeon, aby to mělo grády... a nebo to bude jako vždycky trochu jinak :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 5. 2016 08:46

PC je dement, jen aby se nemusel hýbat, musí to prostě nějak ve svých očích dehonestovat, protože by nedejbože mohl mít stroj, na kterém je sranda, zapojí se spousta svalů, zhubne a ještě ušetří, pač to stojí oproti slušnému kolu ***** :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 7. 5. 2016 10:17

PoliceCollector píše:A ano, jsem chudý a bydlím u matky, protože jsem chudý a neatraktivní, takže mi nic jiného nezbývá.

Tak hlavne, ze v tom mas jasno, ze je to vse pevne dane a bez tveho zavineni. Ty za nic vlastne vubec nemuzes a ani s tim sam nemuzes nic delat, protoze vsichni na svete, krome tebe, jsou krasni a bohati a tem sami litaji peceni holubi do huby...

icotech852 píše:vypada to tak :D

Jak blby musi clovek byt, aby tohle sledoval ba dokonce tomu i veril...
Na druhou stranu jsou miliardy lidi, co veri v Boha, ktery sedi nekde na oblacku, tak proc neverit, ze cely vesmir cekal, az to Kacenka vstreba. Kacenska aspon ve jmenu pozitivnich a negativnich vesmirnych korabu nikoho nezabiji. Snad. Zatim...
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 5. 2016 11:04

PoliceCollector píše:Ježděním na kolobrndě se dá zhubnout ?

Si děláš *****, že jo. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 7. 5. 2016 11:31

Tak víš jak, on si myslí, že jediný způsob, jak zhubnout, je sexem, a ten mít nemůže, protože je chudý a neatraktivní :D
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 5. 2016 11:48

No cement jako. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 7. 5. 2016 15:32

Tak sem si chtěl vyzkoušet Forzu 6 a ono mi to nejde pustit (asi kvůli nedostatku RAM)
Zato overwatch běhá nádherně.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 7. 5. 2016 15:53

Bez práce nejsou koláče.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 5. 2016 17:19

Ježek: Máš na řídítka nějakou brašnu?
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 5. 2016 14:40

Hm, nemám 2GB Vram, tak mi ta Forza nende ani stáhnout :-(
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 5. 2016 17:06

Upgrade nebo konzole ;)
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 8. 5. 2016 17:57

Mně to zase nejde spustit :D
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka