Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 5. 2016 00:21

Ano, já jsem prototyp snoba, já se tím netajím, ovšem jak je ctěnému PT obecenstvu známo, tak chudého snoba, to znamená že to je moje snobství ani nemůže být zcela upřímné, protože chudý snob je protimluv. Navíc uvažuju ekonomicky a to snobové nedělají.

"Ty máš ale nádherný rolák, kolik tě stál ? Nebudeš mi to věřit - ale 1500€ Pchéé, znám obchod kde ho mají za 2500€ !" - ano takto přesně uvažují praví snobové.

A ano, jsem chudý a bydlím u matky, protože jsem chudý a neatraktivní, takže mi nic jiného nezbývá. Ale jak vidíte, aspoň si ze sebe umím vystřelit, to zase každej neumí.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 5. 2016 00:36

Lo!Zza píše:
PoliceCollector píše:Nedivím se že mimozemšťané nechtějí navázat interplanetární a intergalaktickou spolupráci...

Kdyz te tak ctu, tak mam pocit, ze ji uz navazali.

Právě to tu zkoukli a nechápali, tak radši zmizeli :D

PoliceCollector píše:A ano, jsem chudý a bydlím u matky, protože jsem chudý a neatraktivní, takže mi nic jiného nezbývá. Ale jak vidíte, aspoň si ze sebe umím vystřelit, to zase každej neumí.

Počkej, mi neříkej, že to neustálé brečení není atraktivní. To musí každého zaujmout, když mu řekneš, že za všechno můžou ostatní, ne?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 5. 2016 07:07

To je dobrý vědět, že jízda MHD je pro socky. :D Nedej bože, abych zmínil, že jezdím na kole! Páč to od koloběžky nemá moc daleko.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod icotech852 6. 5. 2016 10:34

Lo!Zza píše:
PoliceCollector píše:Nedivím se že mimozemšťané nechtějí navázat interplanetární a intergalaktickou spolupráci...

Kdyz te tak ctu, tak mam pocit, ze ji uz navazali.

vypada to tak :D

-- 6. 5. 2016 10:36 --

PoliceCollector píše:A ano, jsem chudý a bydlím u matky, protože jsem chudý a neatraktivní, takže mi nic jiného nezbývá. Ale jak vidíte, aspoň si ze sebe umím vystřelit, to zase každej neumí.

je vela ludi a rodin co byva u rodicov,nie je to nic neobvykle,aspon vyuzijes rodicovsku pomoc s detmi a svokru v spalni
forsaken...
icotech852
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 6. 5. 2016 11:26

Polovina firmy jezdi na kole, cast na kolobezkach, cast busem, motorkou nebo autem. Ale tak ATT pravda je socialni firma, takze na auto maji jen ti nejlepsi, plebs se pak deli o kola, kolobezky, busy a fechtly. :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 6. 5. 2016 11:29

A to jsi ještě PCmu neřekl, že do práce nechodíš v obleku! :D
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 6. 5. 2016 11:30

Ale je to dobra fuska na kolobce, jak se jezdi kopec nekopec! Parada! Zitra si dam asi vylet skrz cele mesto. A rovnou pak zapadnu na hrbitov do otevreneho hrobu. :D

Ad: No, ne, na ten nemam, takze triko a derave jeansy. :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 5. 2016 13:44

Já děti mít nebudu. Za a) nemám s kým, za b) výchova jednoho dítěte stojí milion a za c) ani dítě neznamená že nebudu na stará kolena sám. za d) děti nemusím... e) nevím zda jsem vůbec potentní - to je dneska vzácnost, že si člověk lehne s ženou a ona obřichatí. Dneska se mi prý posmívali teenageři při nákupu v Bille takže je pokladní okřikla. Já ji řekl že spěchám a ona že se mi smějou. Tak jsem to okomentoval s vševidoucím "Inu, mladí"... Je to smutné že jsou někteří mladí nevychovaní a posmívají se starším lidem, ale zase někteří jsou skvělí. Taky jsem byl mlád a není to tak dávno.

Jen by mě zajímalo co to je ta svokra ve spálni. Něco jako bryndzový halušky ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 6. 5. 2016 14:01

Jen ty tvoje kecy ctu a je mi blbe, dej si facku prosimte. Vyjdi ven nachytat slunicko, po ceste si sezen praci a pak si zabehej, treba vyklepes ty hovadiny z palice.

Neni zac™
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 5. 2016 14:21

PoliceCollector píše:No protože koloběžka je hračka pro děti.

A ty jsi debil!

-- 6. 5. 2016 14:24 --

Sattero píše:Jo je pomalejší než Kostka Hill, ale zase za ty prachy cajk a jede to. Nic jsem od toho fakticky nečekal a dnešní projížďka sranda, mákl jsem si. Zítra do práce, přičemž z kopce to jede... samo :D O víkendu si dám delší trasu a uvidíme, hlavne se musím naučit odrážet pravou nohou.

Měnit nohy za jízdy je základ, jinak se moc daleko nedostaneš. Článků je na to na netu moře, ale davee nedávno nasdílel hodně pěkné výukové video.
Jinak já mám tuhle a Kája je zatím spokojená s touhle, viz tady.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sattero 6. 5. 2016 14:58

Podivam se doma, tady v praci mame... takovy adblock... na vsechno. :D

Jo stridani nohou za jizdy se ucim, uz to zacina jit. Za chvili pojedu z prace, do kopecku, takze dojedu jako prasatko. Je tam solidni vedro.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 5. 2016 15:13

Do kopce to jde špatně, to pak chce mít přední kolo aspoň 20" (spíše víc) a rozjet to a to tě pak nahoru vytáhne.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 5. 2016 15:47

Teď jsem viděl v Albertu soutěž Pribináčku -vyhraj plyšovou kočku anebo přesně tu koloběžku co ste postovali. Dospělí nejsou cílovka pro Pribiňák; že....
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 5. 2016 18:04

Pribiňák nabízí v soutěži koloběžku Yedoo Wzoom, která je určena pro děti od 6 let věku. Dospělý na ni sice jezdit může, ale je to jako chtít narvat do Smartu dvě šatní skříně. My se tady bavíme o úplně jiné kategorii a říct, že Hurvínek jezdí na koloběžce, ergo koloběžky jsou pro děti, je stejné, jako tvrdit ze skřítek Nody jezdí v autě (což v seriálu jezdí), takže jsou auta pro skřítky.
A mimochodem, víš kdo je mistr světa v koloběhu? https://www.sport.cz/behani/radime/clan ... -jeho.html
Kdyby jsi to vyzkoušel, třeba by jsi zjistil, že je to zábava a taky by jsi dost zhubnul, ale to neuděláš, protože by to třeba vyšlo :D

-- 6. 5. 2016 18:10 --

PoliceCollector píše:Teď jsem viděl v Albertu soutěž Pribináčku -vyhraj plyšovou kočku anebo přesně tu koloběžku co ste postovali. Dospělí nejsou cílovka pro Pribiňák; že....

víš co se mi na Tobě ale líbí. Jak dokážeš bez zjištění skutečnosti odvozovat svoje teorie :D
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 5. 2016 18:49

Ježděním na kolobrndě se dá zhubnout ?
Nevím jak to máte vy v Ostravě, já tam byl jen jednou a neviděl jsem z ní téměř nic, ale v Práglu na kočičích hlavách to asi nebude pro kolobrndu to pravé.
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka