Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 4. 2016 15:05

Tak se musím víc snažit.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 29. 4. 2016 15:44

jezek píše:
Ertefol píše:
PoliceCollector píše:vysokoškolské učitelky

Nechci ti brát iluze, ale ty zrovna moc peněz nemají :D

Když umí sehnat granty, tak jo ;-)

To jo, ale ty už zase podle mě nejsou typický vzorek do PCho wellnessu :D
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 29. 4. 2016 18:03

:D :D :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 4. 2016 18:22

Lidi chovají kočky, protože 98% světové populace si opravdu nemůže dovolit mít doma tygra. A ty zbývající dvě procenta mají oboje...
Obrázek
Naposledy upravil PoliceCollector dne 29. 4. 2016 18:22, celkově upraveno 1
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 4. 2016 18:22

Kdes přišel na to "zabaveno"? A proč že ne AMD procesor na hry? Já to chápu u konverze videa a podobných věcí, ale u her? Existuje vůbec hra, kde by měl brzdil ten můj letitej Phenom? A vůbec ti to celkem vyjmenovali chlapci v diskuzi.

-- 29. 4. 2016 17:23 --

Wtf? I kdybych na tygra měl, tak si ho nepořídím. Ty snad ano?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 29. 4. 2016 18:23

Zabaveno=cenzurováno za C.K. Rakouska (je to tuším ze Švejka, kde píše paní Müllerová Švejkovi z koncentráku na vojnu.)

Samozřejmě že ano - přesně takovýho jako na obrázku ! Bílýho :) Třeba návhář Osmany Lafita jednoho tygra má, Nike Tyson taky (a nejen ve filmu). Konečně i bílí tygři byli vyšlechtěni v orientálním paláci jednoho maharádži (ve volné přírodě se nikdy nevyskytovali). I Gaius Iulius Caesar choval šelmy jako domáci mazlíčky.... (V reálu, ne v Asterixovi). Takže ano, kdybych na to měl, tak si tygra pořídím. Jako mazlíčka i hlídače. Ale musel bych ho samo mít od kotěte.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 4. 2016 19:12

jezek píše:
Ertefol píše:
PoliceCollector píše:vysokoškolské učitelky

Nechci ti brát iluze, ale ty zrovna moc peněz nemají :D

Když umí sehnat granty, tak jo ;-)

To je fakt :D Granty jsou pecka. Takže pokud si z toho uděláš byznys, tak s téměř nulovou prací získáš pořádný balík. To je možná daleko lepší než podnikání. Jen je nevýhoda, že to asi není úplně efektivní :D

-- 29. 4. 2016 18:15 --

Sasakr píše:Kdes přišel na to "zabaveno"? A proč že ne AMD procesor na hry? Já to chápu u konverze videa a podobných věcí, ale u her? Existuje vůbec hra, kde by měl brzdil ten můj letitej Phenom? A vůbec ti to celkem vyjmenovali chlapci v diskuzi.

Že máš čas to číst :D Procesor samozřejmě využiješ naplno úplně běžně. AMD je opravdu *****, ale nevím, co tam PC psal.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 29. 4. 2016 19:19

boonno píše:Aha neumím číst a cajzlovsky neumim ;-)

ale to mi přijde jako pěkná hovadina. Proč jen pro baby? Často se wellnesit chodí páry, to mi přijde jako předem odsouzené k neúspěchu.

V pripade PCho se dle meho ani tak nejedna o podnikatelsky zamer, ale o voayer zamer :-)

Vzdy jsem rad, kdyz mam na vyber a nikdo mi nic nenuti :D
Screenshot.jpeg
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 29. 4. 2016 21:00

Myslíš taková pc balírna (nebo honírna :-D )?

No a co si zvolil? ;-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 30. 4. 2016 07:42

To mi úplně sere, když někdo upraví příspěvek a pak nikdo neví, na co ostatní reagovali, protože to stihli přečíst.. A už vůbec to nechápu u PCho, kterej píše hovadiny často, že se to ztratí.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 4. 2016 12:20

Zase tak často to tu není. Jsem myslel ty jeho články jinde. Myslím, že mi úplně stačí ty zdejší :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 4. 2016 15:29

http://www.eurogamer.cz/articles/2016-0 ... star-games
"Na prvním Zaklínači pracovalo 80 lidí, na třetím to bylo 250 lidí. Na Cyberpunku bude pracovat nejspíše ještě více lidí. Nechceme se zvětšovat tak, že budeme dělat na dvaceti hrách, ne, budeme se soustředit na pár věcí. Líbí se mi model Rockstaru," říká Marcin Iwinski.

To je dobře, že si vybrali mistry za vzor :tleskani Sice možná Ubisoft celkově vydělá víc, ale ani neznám názvy jejich her. To se u R* fakt nestává. GTA IV forever! :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 2. 5. 2016 11:35

PoliceCollector píše:Lidi chovají kočky, protože 98% světové populace si opravdu nemůže dovolit mít doma tygra. A ty zbývající dvě procenta mají oboje...

Taťkův kamarád má doma pumu a levharta (kromě desítek dalších hadů, papoušků, ještěrek a bůh ví čeho). Není nijak bohatý, průměrný ostravský dělník, a jasně dokazuje, že bohatí lidi chovají velké šelmy jako trofeje typu "mám na to". Protože o penězích to není, je to zase jen o chtění a hlavně o tom, že to není žádná *****, i když máš takové kočky od koťata. Jizvy a chybějící prsty toho pána by mohly vyprávět...
Takže běž s tím "kdybych byl bohatý" někam.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 3. 5. 2016 18:12

Zázrak ! Teď to ještě schválit a vyhlásit - a -snad brzy - BYE BYE EU ! http://zpravy.idnes.cz/poslanci-kyvli-n ... domaci_kop

Říš Rakouská pominula - Unie pomine též ! Snad už v roce 2020 existovat nebude a Evropa bude opět kontinentem plným plně suvérenních států.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 3. 5. 2016 19:25

Blbost.

Objednána koloběžka, zejména tedy do práce (takže o něco menší). Yedoo City New. Už se těším až to dojde a budu skládat.

No a jinak teď čtu hromadu zdejší fórum, i když bych se měl vrhnout na prezentaci, kterou jsem dostal k přechodu do jiného týmu ve firmě.

Ach ta prokrastinace.
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka