Vždyť jen cesta po Praze je hodinová, pokud nebydlíš v centru.

Tam sem tam zajedu a dostat se z jednoho konce na druhej trvalo hodinu a půl. A stále ve městě.

V Plzni je to půl hodiny cca, záleží odkud kam. Ale dá se jet i hodinu přes celé město (třeba proto je fajn kolo, do práce jsem rychlejší o skoro 10 minut a z práce stejně jako MHD, pokud teda jedu). A byty/domy.. Tu je to tak. Cca 2 mega za ok byt, ale bez zázraku, dražší jsou lepší. Domy víc samozřejmě, záleží na lokalitě a většinou je to stejně v blízkém okolí na "kraji" města.
N.Marko píše: (ale máme zahrádku - která mě absolutně netankuje

- jinak překvapilo by tě, jak malý prostor ti stačí k životu a jak málo věcí doopravdy potřebuješ. Zaplať pán bůh za notebooky, Kindle, handheldy a podobné elektronické hračky).
Ano ano. Bydlel jsem ve 2+1 ve třech a pohodička, všechno v jedné místnosti a zrovna v té menší a nestěžoval jsem si, perfekt. Pak se odstěhovali, zůstalo to jen na mně a ejhle, skoro nevím, co s prostorem. Sice mám ložnici, obývací pokoj, kuchyň, ale prostě.. Než jsem si "zvykl" na ten prostor navíc, chvilku to trvalo.

A i tak je to, no, zvláštní. Sice bych si asi zas hůř zvykal, když bych si sem nějakou nastěhoval, ale nějak si nepotrpím na nějakých extra prostorech.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9