Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 19. 4. 2016 09:08

To je v poradku. Nad tvy chapani je toho vic. ;)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod boonno 19. 4. 2016 09:50

Jak píše sasakr při vysokým datovým toku už ten rozdíl není tak velkej, aby ospravednil rozdíl ve velikosti souborů. Možná pokud člověk na drahé sestavě klasickou hudbu nebo něco podobnýho, kde hodně vynikne kvalita zdroje i výstupu, bych ještě pochopil, ale to nebude případ naprosté většiny lidí.

Jinak více méně musím s darwelem souhlasit, protože v slepých testech v podstatě nikdo není rozlišit drahou sestavu od levnější (všechny samozřejmě kvalitní) o kabelech, pokud to nejsou naprostý šméčka, ani nemluvím.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 19. 4. 2016 10:43

holubek002 píše:A pak v tom nasel ide kabel za dve petky ne

Ne, je v tom zlato.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 19. 4. 2016 17:35

Hmm, na Slovači teda mají v soutěži Miss hoodně hezký holky, jako za starých dobrých časů (Moniky Žídkové, Ivy Kubelkové nebo Aleny Šeredové)v ČR.... Takhle mají vypadat hezký dívky no :D

http://www.expres.cz/miss-slovensko-201 ... rity_terka
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 4. 2016 22:47

Cywe kdo ty fotky upravoval :-D Vždyť vypadají všechny stejně. A není tam ani jedna bloncka. Takže slabota.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 20. 4. 2016 00:46

Myslíte, že ta nová Mafie bude mít i angličtinu u konzolových verzí? Protože u dvojky bylo nutné shánět zahraniční krabici :D Žádná jiná hra to snad neměla.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 20. 4. 2016 00:47

To jako vazne?

Obrázek

Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 4. 2016 07:09

Blondýny tam jsou tři.

Když se podívám na dvě poslední České Miss (jedna s dírou mezi zuby, druhá s nepěkným nosem) tak Slováci mají mnohem hezčí kandidátky.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 20. 4. 2016 12:54

Teď koukám na dokument o korunovaci Alžběty II. a Její Veličenstvo bylo vskutku okouzlující. Za mlada to byla fakt pohledná dáma... Brzy má Královna oslavit už 90 a přesto své vladařské povinnosti stále plní... (btw čumím že autentický záznam korunovačního obřadu je barevný a že v roce 1953 měli v Anglii černošského lorda a lady... když si vezmu že do reforem v Americe zbývalo 10 let...)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 20. 4. 2016 15:45

Tak barevný záznám se používal už před válkou. Ostatně i válečné dokumenty bývají někdy v barvě.

Jinak vkus má každej jinej, ale mě se teda nelíbí ani její mladá verze ;-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 20. 4. 2016 15:47

Ono tak v dnešní době jsou její vladařské povinnosti více méně pár ceremonií během roku a tím to hasne. Co taky čekat že? UK je konstituční monarchie už tak nějak jen podle jména, protože monarcha jaksi nemá moc co kecat do řízení státu.

Ale furt jim to vydělává peníze na turismu :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 20. 4. 2016 21:42

A stále Hovádka boží a je To s Pasákem stáda koží...Viď Pící a dávej Lepší Témata a né takový Ptákoviny, fujky. Tady je To huž ouplně ,,upadlý,,na Hlavu, hej. To semka nepříjde Nikdo s něčím o čem by stálo Dišputovat?! Kecy,,Já, My si už nehrajem?!,, Neberu...a stejně Kecáte, hrajete, he...Já vím,,Smeťák,, ale je To jedinej Chlív, kam ještě někdo vleze, tož si tuná aspoň Hnůj vykydejte, Děkuji....To Chcete to, co zbylo z Doupěcího renomé ouplně zadupat do Země?!Tož Herní Vůh se odvrátil, Dávno tomu nazad, Hovádka boží a pomodlit, dokouřit a Potopit, přichází Potopa:,,... po nás potopa,,...říkám Vám a každej, ať si řácky zalistuje hodně nazad tu i v topicách, hehe a v koutě se chytí za čumák, Vodpískejte Ježku Herní Doupě a nechte jen Název,,Doupěcí Oupadek - Smeťák,, a Áááamen, říkám Vám, Moc Smutnej Máca...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 20. 4. 2016 22:25

No dobře, dobře. Hraju na mobilu občas Asphalt 8 a musím říct, že jak jsem tu sérii proklínal v dobách prvních dílů, tak tohle mě baví.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 21. 4. 2016 12:39

Já teď nic nehraju, protože nemám na nový hry dost RAMky.
Akorát Truck Sim (EU/US) ale to se nepočítá :D

Nevíte jak se dá založit nadace ? Chtěl bych založit nadaci pomáhající stařičkým chudým osamělým lidem - která by jim třeba přispěla na základní životní potřeby aby nemuseli kvůli tomu že nemají na léky umírat :( Většina z nás bude jednou stará a třeba bude potřebovat na starý kolena pomoc. (Proto starý být nechci, být starý, osamělý a chudý je na dvě věci...). Dětem se pomáhá furt (Kuře už mě třeba neskonale s...e, říká se že děcka v děcáku se mají tak jak se má rodina která má nadstandardní příjem - pak musí v dospělosti odejít a jsou v háji, protože narazi na chudou realitu s minimální mzdou.) Kdyžto starým a chudým se nikdo nevěnuje :(
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 21. 4. 2016 12:48

Ja si nedoavno koupil Europa Universalis 4. Jesteze jen zaklad, i tak jsem ztraceny jak pes uprostred mesta. Tutorial je uplne na kocku a naprosto miniaturni UI tomu zrovna taky nepridava. Mam pocit, ze Civilizace je... ponekud civilizovanejsi.
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka