Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 16. 4. 2016 19:30

Je subotnik večer, co by tu kdo dělal ? Všichni si užívaj :)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 4. 2016 00:15

Jó, kéž by.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 17. 4. 2016 00:38

Taky skladuju. I rok stare anime proste nejde najit obcas. Taky na to mam dva 4TB hdd a stejne pomalu dochazi misto, jinak vetsinou stahnu , shlednu , smazu , ale s anime se to nedela to skladuju prumerne serie ve 720p , ty lepsi v 1080p a ty nejlepsi BD ripy s FLAC zvukem , ale tam potom uz na 20 minut jednoho dilu serialu to vychazi i klidne 2 GB
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 17. 4. 2016 02:50

Proč flac, když už máš bdrip, to rovnou zůstat u DTS(HD) či co všechno je dostupné, zvuk zrovna až tolik nezabere.
PC: Ale kulové, jsi měnil příspěvek během celého týdne a nikdo nereagoval. NEjdřív něco za vlast nebo za rodinu, jestli se pamatuju, to druhé už nevím a teď tohle naposled. Já tu sedím u ROTR už docela dlouho. Uf. Asi potáhnu spát.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 4. 2016 14:32

Taky vidíte ty Sklik reklamy tady? Žádné jiné nevidím, ale fakt nebudu sledovat nějaký ******, tak jestli je to nějaká novinka a nebo jen mám něco špatně nastavené.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 4. 2016 14:42

Nevidím. Přidej filtr, ne?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 17. 4. 2016 16:42

Ne.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 4. 2016 17:04

Poslední dobou hodně experimentuju, tak zkouším nové prohlížeče i pluginy. A dnes jsme si všiml skliku, ale možná jsem ho tu měl i třeba včera. Zkusím to nějak poladit a dík za info.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 17. 4. 2016 17:38

Mrak píše:Proč flac, když už máš bdrip, to rovnou zůstat u DTS(HD) či co všechno je dostupné, zvuk zrovna až tolik nezabere.

no ja to sama neenkoduju , a subfan releasy jsou nejcasteji s FLAC zvukem
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 17. 4. 2016 17:42

Aha, tak to jo :-) No, po ROTR jsem lehnul v půl čtvrté a dneska pokračuju. Hroznej žrout času.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 4. 2016 18:09

Animáč s bezztrátovým zvukem? K čemu je to dobrý? :-D Posloucháte to na soustavě za 250k?

-- 17. 4. 2016 17:44 --

Povím vám jednu věc. Když jsem na youtube a občas mi tam vyběhne doporučený video a já vidím, že je to nějakej českej youtuber, tak někdy i kliknu, 30 sekund koukám a pak vypnu. Co mě ale udivuje, že je to pokaždý někdo jinej (takže hádám, že jich je na český scéně asi hodně) a že všechny ty videa mají, když hodně málo, tak statisíce shlédnutí. Když si vezmu velikost ČR, případně ČSSR, tak se furt nějak nemůžu dopočítat toho, kdo na to kouká.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 17. 4. 2016 19:43

Spíš mi překvapuje, jakej formát zvuku používaj.
Ono stačí, aby se to video spustilo na sekundu a už se to počítá. :-)

Ty vedlejšáky a hledání a kde co v ROTR je šílený. A prostor se postupně s postupem ve hře zvětšuje. A kašlu na to, cca 20 hodin bych řekl, že mám, 67% postupu. Hraju do 100%, ale už nechám na jindy. Vidím to tak na 30-40 hodin, no. Což je na singl super, pro mě :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 18. 4. 2016 01:55

Už jsem to našel. Normálně jsou povolené cool reklamy. Bohužel moc cool nejsou, takže mají také smůlu :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 18. 4. 2016 11:30

Sasakr píše:Animáč s bezztrátovým zvukem? K čemu je to dobrý? :-D Posloucháte to na soustavě za 250k?

Za 250k ne, ale 15k jsem za ni dával...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod boonno 18. 4. 2016 12:04

Tak upřímně za 15 není ani solidní zesilovač (aby měl ten flac smysl)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka