Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 4. 2016 00:07

Mluvím čistě o bitvě o Británii. A vůbec - já vím že to tak nebylo - že to je tak trochu legenda - ale krásná...

Něco pro všechny příznivce holohlavého zabíjáka s číslem 47 - v podání krásné Catherine Jenkins:
https://www.youtube.com/watch?v=6Dp_DOtFaX4

Nikdy v neblahé historii válek,
nevděčilo tolik lidí za tak mnoho,
takové hrstce.
sir Winston Churchill
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod boonno 6. 4. 2016 10:23

Čili vlastně sníš o něčem co nikdy nebylo a ani nebude.....to je už ale slušná diagnóza
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 6. 4. 2016 10:45

Ale to víme dávno. Škoda jen, že sní o něčem, pro pro 99,9% je naprosto normální a běžné.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 4. 2016 11:14

Co ? To nechápu.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 7. 4. 2016 13:41

Ale PCí to byl od winstona nečistý pokus o více bodů,hej...ani tu hrstku nepojmenoval a nevyčíslil,hecht a znova to zbastlili při Invazi a v Normandii i vArdenách, jo Němci To naštěstí zblbli ještě víc,hehe. Rozhodly šťastné Náhody a,,deux machine,, Wáru...Smutnej Máca...
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 7. 4. 2016 21:18

Tak se nám ta svoboda začíná v Evropě krásně vytrácet.
Ve Francii budou kriminalizovat každého kdo si zajde do nevěstince - pokutou i vězením.
V Polsku chtějí zakázat potraty.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 7. 4. 2016 22:58

V Polsku zakázané potraty jsou už od jakživa ne?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 7. 4. 2016 23:19

Nejsou.

Ty jo, fakt potřebuju práci. Furt jen stážuju a většinou to není placený. Problém je že za a) mě skoro nikde nechtěj (starej a málo praxe) a taky jde o práce které jsou teamové.

Kdyžto já jsem ryzí individualista. Nejradši dělám úkolově, na dálku. Udělej to a to do toho a toho. Čím dřív, tím líp.

Obávám se že nakonec skončí někde za kasou za minimálku. Sice lepší než drátem do oka, ale...
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 8. 4. 2016 00:07

Týmové je dneska všechno a i když taky radši dělám sám (respektive dělal jsem), protože i třeba školní "skupinové projekty" většinou stojí za to (co si člověk neudělá sám, to nemá, nebo naopak to za něj odmaká někdo jiný), dneska to stoprocentně chápu. Když se skupina umí řídit, jde to líp od ruky, každý umí něco jiného a i když to třeba někdo neumí líp, tak má aspoň jiný pohled a umí parádně "nakopnout" správným směrem.

A jinak holt operuj s tím, že sice víš, že jsi starší a nemáš moc zkušeností, ale CHCEŠ dělat a NECHCEŠ pro začátek tolik peněz (ať nějak konkuruješ).

-- 7. 4. 2016 23:15 --

Jinak ať tu není jen PCho koutek:

Momentálně makám na diplomce, 22.4. to musím svázané odevzdat a mám kompletně napsanou teorii, historii firmy a hotovou praktickou část - tu nicméně zatím neokomentovanou, takže to bude asi ještě záhul (výstup hotový mám, text v diplomce ne, ať se chápem).

Jinak teda tohle mám na ekonomku, kde už mám za sebou i poslední zkoušku, takže "jen" diplomka a hlavně státnice, na FEI jsem byl donucen okolnostmi (není čas) posunout státnice ještě o rok (předměty už budu mít všechny, budu "jen" dopisovat bakalářku, chtěl bych ji zmáknout přes léto).

Plány mi nicméně momentálně hatí alergie, včerejšek jsem proúpěl a propčíkal v místnosti se zavřenými okny a dveřmi a byl rád, že žiju. Nepsal jsem. Abych se z toho nezbláznil, tak jsem rozjel Mad Maxe a nevím, proč si to odnášelo jenom sedmičky. Jo, začíná se to později opakovat (mám nahráno asi patnáct hodin (Steam tvrdí 19, ale to ee, jelo to dost na pozadí)), ale je to velmi slušný, velmi zábavný a trochu jiný openworld. Sám bych šel zatím na velmi solidní osmičku.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 4. 2016 12:35

Týmový duch atd. - to mě vždycky zvedá že židle, protože jakožto introvetrovi to jde dost proti srsti. Ano, umím fungovat, komunikovat a všechno ostatní v týmu, ale strašně mě to vyčerpává a upřímně řečeno, když mě lidi nechají napokoji, udělám víc a efektivněji.

Tak už finisujes - dobrý! Respekt chlape, respekt. Zvládat rodinu, malou, práci, psaní a hraní a do toho školu. Spíš ty vůbec někdy?

Imho abych taky něco přidal - z neznámého důvodu mi dneska ráno na BlackBerry přestala fungovat dotyková funkce na displeji. Doma se na to budu muset kouknout, ale tak si říkám, že u běžného telefonu to je poradny průšvih, ale takhle prostě jedu dal na klavesach... ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 8. 4. 2016 12:48

A mě večer málem kleplo, tak sem lítal ráno po doktorech a zjistil že někde mají tamní sestřičky velmi zajímavou uniformu. Japonci (a nejen oni) by měli radost :D - akorát bych se nedivil kdyby se ta náhlá cévní příhoda pokoušela o pacienty znova :)
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 8. 4. 2016 13:17

Ertefol má rodinu? :-O

Moje diplomka - hotová teorie, historie firmy a v hlavě mám praktickou část. A ne a ne to převíst na papír. Odevzdávám teda až asi 5.5.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 9. 4. 2016 20:29

Rodinu ani malou nemám, tu má ježek :)

Jinak zatím ta práce je spíš praxe, psaní je primární pracování, hraní je koníček :) Škola je škola, ale dělám dvě (Ekonomku a Informatiku).

A ty jo, co bych za 5. 5. dal :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 4. 2016 20:44

Tak já se vrátil z okruhu...

Obrázek

Obrázek
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 4. 2016 21:20

Ertefol píše:Škola je škola, ale dělám dvě (Ekonomku a Informatiku).

A co s tím plánuješ? Je to od sebe totiž dost vzdálené, takže těžko se dá dělat obojí.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka