od Ertefol 8. 4. 2016 00:07
Týmové je dneska všechno a i když taky radši dělám sám (respektive dělal jsem), protože i třeba školní "skupinové projekty" většinou stojí za to (co si člověk neudělá sám, to nemá, nebo naopak to za něj odmaká někdo jiný), dneska to stoprocentně chápu. Když se skupina umí řídit, jde to líp od ruky, každý umí něco jiného a i když to třeba někdo neumí líp, tak má aspoň jiný pohled a umí parádně "nakopnout" správným směrem.
A jinak holt operuj s tím, že sice víš, že jsi starší a nemáš moc zkušeností, ale CHCEŠ dělat a NECHCEŠ pro začátek tolik peněz (ať nějak konkuruješ).
-- 7. 4. 2016 23:15 --
Jinak ať tu není jen PCho koutek:
Momentálně makám na diplomce, 22.4. to musím svázané odevzdat a mám kompletně napsanou teorii, historii firmy a hotovou praktickou část - tu nicméně zatím neokomentovanou, takže to bude asi ještě záhul (výstup hotový mám, text v diplomce ne, ať se chápem).
Jinak teda tohle mám na ekonomku, kde už mám za sebou i poslední zkoušku, takže "jen" diplomka a hlavně státnice, na FEI jsem byl donucen okolnostmi (není čas) posunout státnice ještě o rok (předměty už budu mít všechny, budu "jen" dopisovat bakalářku, chtěl bych ji zmáknout přes léto).
Plány mi nicméně momentálně hatí alergie, včerejšek jsem proúpěl a propčíkal v místnosti se zavřenými okny a dveřmi a byl rád, že žiju. Nepsal jsem. Abych se z toho nezbláznil, tak jsem rozjel Mad Maxe a nevím, proč si to odnášelo jenom sedmičky. Jo, začíná se to později opakovat (mám nahráno asi patnáct hodin (Steam tvrdí 19, ale to ee, jelo to dost na pozadí)), ale je to velmi slušný, velmi zábavný a trochu jiný openworld. Sám bych šel zatím na velmi solidní osmičku.
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti