Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 4. 2016 19:47

Vidíš, PC, tak se to dělá!
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 4. 4. 2016 22:03

He?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 5. 4. 2016 00:08

He? [2]
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 5. 4. 2016 00:26

Že když se něco chce, je potřeba pro to i něco udělat. A dokonce to i občas funguje. Naopak spíše ne.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 5. 4. 2016 08:31

tdjohn píše:Vidíš, PC, tak se to dělá!

Už ho slyším: "Ale on mi nikdo nezajistil práci v Anglii a já neumím pořádně anglicky a já nemám kde v Anglii bydlet..."
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 4. 2016 10:23

Jsem Britofil ale vím že se do Británie nepodívám... V mých představách je totiž Británie podobné té kterou nalezneme třeba v Midsomer Murders... Ale taková Británie prostě neexistuje. Pro mě symbolem Británie Její Veličenstvo, Supermarine Spitfire, britská luxusní trojka (Jaguar-Bentley-Rolls Royce-ano Jag patří Indům a Bentley s Rollsem Němcům),anglický bulldog, motorky Triumph, staré kamenné domy porostlé břeťanem, s rozlehlými zahradami, distingovaně se chovající lidé mluvící oxfordskou angličtinou, často s titulem lord a lady, Marks & Spencer, BBC, a spousta strašidel. Stále ještě mluvím o britské říši, což je v mém pojetí všechno nad čím panuje Její veličenstvo - takže asi tak polovina světa (Kanada, Austrálie a další země kde je hlavou státu), byť to už asi žádná britská říše není.

Jenže taková Anglie (Británie)ze starých časů "Iron Lady"a Winstona Churchilla už neexistuje, takže tam nechci jet (byť bych třeba rád viděl leteckou show v Duxfordu) abych nebyl zklamaný.

A čím víc stará dobrá Británie zaniká, tím víc se upínám k USA. Jsem přesvědčen (a mnohokráte sem to tu psal) že ty beru jako poslední výspu západu.. Dokud je Amerika na stráži, tak nikdy náš svět nezanikne, pokud nebude, může nastat konec.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 4. 2016 11:41

... no ty vo*e...
Taková ta země nikdy ani nebyla - možná její části, ale nikdy ne celá. To je jen marketing! Stejně tak by jsi mohl vzdychat nad Pánem Prstenů ale s tím rozdílem, že je to kniha a ta se nezmění, jenže tady mluvíš o živoucí zemi a lidech. A jen tak mimochodem USA ve stylu padesátých let tu už taky nejsou... inu padesát let. Probuď se laskavě.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 4. 2016 14:05

https://www.facebook.com/casopis.dTest/ ... 234875957/
a blbý je, že to takhle doopravdy funguje :(
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 4. 2016 16:59

Uvidíme co udělá Trump, on svým způsobem volá po staré dobré Americe.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 5. 4. 2016 17:07

jezek píše:Už ho slyším: "Ale on mi nikdo nezajistil práci v Anglii a já neumím pořádně anglicky a já nemám kde v Anglii bydlet..."

PC: Nikdy jsem se neodrazil ode dna. A víš proč? Protože jsem neměl ty správné bohaté rodiče. Vsadím se, že N.Markovi servírovali gazpacho, hned jak ho odstavili. Ne, vsadím se, že to sál z prsu. Z jednoho prsu polévku gazpacho, z druhého zdarma dobře vychlazené šampaňské! (Stiskne své imaginární ňadro a vydá zvuk vyprsknutí sektu)

Doufam, ze to neni nas PC :-) https://www.youtube.com/channel/UCdp-OE ... UbQwbWnUFw
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 5. 4. 2016 17:39

PoliceCollector píše:Uvidíme co udělá Trump, on svým způsobem volá po staré dobré Americe.

no ještě nevyhrál, tak uvidíme....navíc on nevolá po staré dobré Americe (btw co to vlastně je?), ale jen sází populistický hesla a nekorektní hlášky. Což mu přináší body v dnešní ultra-hyper-korektní společnosti, ale čekat, že se za něj něco zásadně změní, značí značnou dávku naivity ;-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 5. 4. 2016 19:52

Ne to fakt nejsem já.

-- 5. 4. 2016 18:59 --

Byla. Za druhé světové když Británie zůstala sama, jen s hrstkou pilotů z okupovaných zemí a amerických dobrovolníků... Mocná sebevědomá Luftwaffe, která nezažila porážku, zničila Francii a dobyla celou západní Evropu. Zbývá už jen ten zatracený ostrov za kanálem. Ale sir Winston Churchill slíbil že se Britové nikdy nevzdají... a Britové se nevzdali. Hrstka statečných pilotů dokázala to co nedokázala celá francouzská armáda... Zahnat Němce zpět a ubránit si svůj ostrov. Jsem zvědavý jestli se dočkáme Brexitu a Britové si budou zase vládnout sami.

Amerika osmdesátých let. To je stará dobrá Amerika. Kdy se ve filmech směly točit macho filmy jako je Dirty Harry - hodně střílení, erotiky, drsný mluvy... a žádný silikony.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 5. 4. 2016 22:16

Ach jo, Pohrobci Doupěte, zase jen kecy a Ptákoviny, nebejt PCího, tak se ani nebudete mít o čem bavit, jste Ptáci na drátě i bez drátu, hehe a Ty PCísi znova proštuduj Ten Hrdinný odpor a Bitvu o Anglii, Ty hrstko,,a Ptáku největší,hej... jestli ten Battle máš ze školy, tak vrať školný, u mne máš WW 2 gratis s těma Air Simama.Ozvi se mi konečně Díky, no i ostatní mohou, jsem Sám, na Ztracené Vartě, Albíka od RED SEA z Hurghády máte na Bůčku a na: rajce.net pod marcelzvon...Díky předem či zadem, Brou STarec Marcel od ZVONU
Marcel Kudlvasr
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 5. 4. 2016 22:39

PC, ty vole, Británie sama s hrstkou pilotů... ty vole, no prostě ty vole... a co takhle ekonomická pomoc z USA, Kanadské oddíly, Australské oddíly a vůbec celé to jejich zatracené impérium? Jsi se ty vole zbláznil? Angláni byly více než rovnocenní soupeři náckům! Jejich jediný problém byl, že museli bojovat na více frontách a tříštit síly. Kdyby to bylo vysloveně UK vs Hitler, válka by byla o dost kratší - jako už ostatně kolikrát v historii.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod boonno 5. 4. 2016 22:58

PC chtělo by to trochu potrénovat dějepis...hrstka pilotů? to možná tak v první světové válce ;-)

ono nakonec i letecká bitva o británii byla první velkí ukázka velitelského diletantismu. Němci vytrvale útočili na letiště a infrastrukturu britů a dělali jim obrovské potíže. Briti byli bez legrace pár dnů od porážky. Pak ale po útoku britů na německo (už nevím které město) se hitler rozzuřil a nařídil útoky na civilní cíle. Tím sice způsobil britům velké ztráty na životech, ale výrazně ulevil letecké infrastruktuře a letcům obecně a nechal je se opět zmobilizovat. A také utužil britskou morálku.
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka