Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 3. 2016 22:54

Zase pokud moc nemáš rád lidi a jsi celý den doma... :D

Chápu, on také jezdí všude.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 3. 2016 23:37

Lo!Zza píše:Jenze ja se bojim ze na tom budu vypadat jako idiot.
Budeš no. To už se tu kdysi řešilo, ne? :-D

Ertefol píše:Nicméně i když mám blíž k Republikánům, tak si myslím, že když zvítězí v primárkách Trump, tak to má Hillary naštěstí v kapse.
No dobře, ale Hillary není menší kráva než Trump debil. Tam je to s tou volbou podobný jak u nás. Prostě si nevybereš :-D

PoliceCollector píše:A do Eurosongu tentokrát posíláme těžkej kalibr - Gabču Gunčíkovou - GO GABI GO !!! https://www.youtube.com/watch?v=tQQJx4TdLnI
Cywe, to není zlý.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Ertefol 31. 3. 2016 23:56

Já si myslím, že Hillary menší kráva (o něco) je. Minimálně nechce stavět zeď a nechce z USA vyhnat všechny imigranty (vzato do důsledků, zbylo by tam pár indiánů).

A jinak jo, Gunčíková je super, v Trans-Siberian Orchestra stála za to!
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 4. 2016 00:10

Já o tom chci psát diplomku.
Jsem přesvědčen že úspěch miliardáře Trumpa, prezidenta Zemana či miliardáře Babiše je v tom že lidi mají dost tradičních politicky korektních politiků typu kancléřka Merkelová nebo premiér Sobotka. Co dělá Donald Trump či pan prezident ? Říkají nahlas to co si myslí lidi.
Lidi mají dost politické korektnosti, která je v podstatě protiústavní. (Všichni mají rovnost šancí), tak k čemu politickou korektnost. Trump jen říká co si - to je moje teze myslí "rozhněvaný bílý muž". - příslušníci americké nižší střední třídy (typicky-úředník).
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 1. 4. 2016 00:20

Pak mi nezapomeň říct, co po téhle diplomce najdeš za práci. Abych jako věděl, no :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 1. 4. 2016 01:08

Trump: Za všechno můžou imigranti a muslimové.
Bureš: Za všechno můžou živnostníci a karuselový podvodníci na DPH.

Jistá paralela by tu byla :-)

Zeman si myslím, že nikoho neosočuje nebo?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 1. 4. 2016 06:44

Jako ty kecy, co sem tam vidím od Trumpa.. To je fakt typickej americkej debil. A PC, jak se tu zmínil, očividně k němu patří. Ale Hillary no koment. Já bych volil Underwooda. :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod boonno 1. 4. 2016 07:32

Zeman osočuje všechny, co se neklaní jeho veličenstvu a dokonce si drze dovolují mít jiný názor ;-)
Telefon: Samsung galaxy s10
Konzole: ps3, wii
Auto: Škoda Scala
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 4. 2016 08:50

Tak to je snad v poradku, kdyz pry mame v EU tu demokracii, ne? ;) Jeho odpurci to delaji zrovna tak.

USA to maji spocitany. Rasista, poblaznena feministka a senilni deda, ktery poradne nevi co chce. Ja doufam ze vyhraje Trump, protoze jestli jo, tak budou mit sami doma peknej bordel a snad prestanou vyvazet demokracii a svobodu do sveta.

Navic Trump nema co ztratit a bude mnohem mene ovladatelny.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod boonno 1. 4. 2016 09:48

No v pořádku...prezident by snad měl mít nějakou úroveň. Teda on úroveň má, ale tak 4 cenový ;-). Nebo si myslíš, že jeho vystupování (nebo dvorního šaška ovčáčka) je hodno prezidenta, no tak prosím...
Názory nikomu neberu, ale minimálně forma jakou je přednáší a otevřené pohrdání každým s jiným názorem (když už ho rovnou nezesměšňuje a neuráží), se mi velmi příčí.

Jinak volby v americe vypadají opravdu zajímavě. Výběr mezi populistou, kariérní političkou a silným levičákem.... bych snad ani volit nešel ;-)

edit: to by mě zajímalo, proč mi to cezuruje o.v.č.á.č.k.a
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 1. 4. 2016 10:01

Zeman je odraz ceske politicke sceny. 80% politiku jsou hovada co se navzajem urazi a zesmesnuji. Navic jak rika PC, lidi uz maji dost politicky korektnich kecu.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 1. 4. 2016 10:33

Taky si chci koupit kolobezku. Koleckace mam, ale nebavi me to. Na kolo nemam v byte prostory a do prace je s tim zbytecna... prace. Takze kolobezka vyhrava. Nejaka Kostka, Mezeq ...
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Ertefol 1. 4. 2016 12:18

Sasakr píše:Trump: Za všechno můžou imigranti a muslimové.
Bureš: Za všechno můžou živnostníci a karuselový podvodníci na DPH.

Ještě ODS a Kalousek můžou za to, za co nemůžou živnostníci a karuselové!
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod boonno 1. 4. 2016 13:48

Lo!Zza píše:Zeman je odraz ceske politicke sceny. 80% politiku jsou hovada co se navzajem urazi a zesmesnuji. Navic jak rika PC, lidi uz maji dost politicky korektnich kecu.

no Zeman je spíš odrazem české pivní scény. Jinak já tu nehájím politickou korektnost, ale u Zemana jde čistý populismus spojený s urážením názorových openentů. To že hlavně představitelé EU jsou spíše opačný extrém neznamená, že budu souhlasit s tím, aby se nejvyšší ústavní představitel choval jako vypitá troska z nádražky.
boonno
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 1. 4. 2016 14:23

PoliceCollector píše:Právě naopak - nemajetní (white trash). Majetní jen pokud jsou mimořádně zvrhlí. Majetný muž si nemusí kupovat nevěstku, protože je majetný, tak je zajímavý pro atraktivní dívky a ženy.

Co to zase plácáš za nesmysly? Já třeba majetný jsem, ale rozhodně ne bohatý :D On se totiž inteligentní člověk pozná podle toho, že se svými majetky ani nechlubí...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka