Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 3. 2016 15:38

Neberu prášky. Ale obávám se že s tím jak se nedokážu přeladit na pozitivní vlnu, protože se mi prostě asi 3/4 roku v životě v poslední době nevede, tak možná budu muset. Vše je long long time.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 3. 2016 16:14

OMG, až to bude 15 let jako u mě, tak něco říkej :D Nikdy se mi nevedlo a nebyla to moje chyba. Asi špatná karma. A co dělám? Snažím se to překonat! :D
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 30. 3. 2016 16:48

Na prasky se vykasli. Radsi si dej MJ. Lepsi nez nejaka chemie. ;)
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 3. 2016 17:59

Jenže ty na rozdíl ode mě máš práci která tě slušně uživí. Víš že k určitýmu datu budeš mít na účtě kešeň a můžeš nějak plánovat a žít. Já nemůžu nic slušnýho splašit a k tomu se stále táhnou další a další dlouhotrvající problémy -a ke klidu nepříspívá ani temné, nekončicí studené počasí. Je jaro ! Tak proč to venku vypadá jako v listopadu :( ?
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 3. 2016 18:38

Moc mě právě neuživí a nevím, co dělám špatně. Nic si nekupuju, nic moc nemám. Jen sem tam hru a ještě u ní přemýšlím, jestli ji fakt potřebuju. Letos jsem žádnou nekoupil.

Ale problémy, to mám taky a pořád a neřešitelné bez pořádného balíku peněz. To je ta karma :D

Venku je normální jarní počasí. Myslíš, že když bude hezky, tak se začneš učit něco pořádného, abys to později mohl prodat? :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 30. 3. 2016 18:55

prosim vas vezmete PCho nekdo do bordelu , pak mozna prestane mluvit z cesty
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 3. 2016 19:06

To by nefungovalo. Do nevěstinců chodí jen určitá sorta lidí a já do ní nepatřím. Jistě, některé příjemné věci v životě mi chybí a velmi - ale nehodlám si je opatřovat tímhle způsobem.

Začala se točít Pobřežní Hlídka nové generace - CJ Parker (tedy postavu co hrála Pamela Anderson) má nyní hrát herečka, modelka a bývalka od Di Carpia Kelly Rohrbach - za mě teda dobrý ! http://www.si.com/swimsuit/model/kelly- ... default#40

(Vnady jsou prý 100% přírodní, což je fajn, z Pamely sem si dělal i tehdy srandu že říznout do ní, tak z ní poteče silikonová silice.) Ostatně Pam se nedávno vyjádřila, že hrát tam fakt nebude (na rozdíl od Davida Hasselhoffa) protože by mohla hrát jen starou dámu u baru :)

Když sem viděl jak se zvládl vytrénovat šedesátník Hasellhof, tak si říkám že to třeba ani se mnou není tak ztracený.

Dostal jsem geniální nápad - co kdybych se stal tímhletím youtuberem ? V moderátorském kurzu v ČRo před lety jsem platil za relativně dobrého spíkra, ovšem dnešní doba si žádá lidi jiného ražení. Třeba bych tam mohl zpívat šílené písničky (Jako Japonec je Japonec, Nintenďáku, Nintenďáku, PC staví PC, išla slanina do cintorína, nemelem nemelem apod. )
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 30. 3. 2016 20:17

ale ale druhej den bys tam sel uz sam

a vubec sluzba jako kazda jina
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 30. 3. 2016 20:25

Jistě, je to služba, ale jen pro někoho.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 30. 3. 2016 22:19

Přesně tak. Komu stačí málo, může to zkusit.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 31. 3. 2016 01:03

Hele recenze na myš.
Taky můžu napsat.
Pokud by mělo doupě zájem :D
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 31. 3. 2016 11:30

PoliceCollector píše:Do nevěstinců chodí jen určitá sorta lidí a já do ní nepatřím
Majetní?

PoliceCollector píše:modelka a bývalka od Di Carpia Kelly Rohrbach - za mě teda dobrý !
No tak ta je v xichtě teda pěkně hnusná.

PoliceCollector píše:Dostal jsem geniální nápad - co kdybych se stal tímhletím youtuberem ? V moderátorském kurzu v ČRo před lety jsem platil za relativně dobrého spíkra, ovšem dnešní doba si žádá lidi jiného ražení. Třeba bych tam mohl zpívat šílené písničky (Jako Japonec je Japonec, Nintenďáku, Nintenďáku, PC staví PC, išla slanina do cintorína, nemelem nemelem apod. )
Musíš!
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 31. 3. 2016 13:59

Opět říká něco, co nikdy neudělá a nedotáhne do konce.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 31. 3. 2016 14:40

Sasakr píše:
PoliceCollector píše:Do nevěstinců chodí jen určitá sorta lidí a já do ní nepatřím
Majetní?

To ne, zase tolik to nestojí. Proti vztahu je to superlevné. Ale také jsem o tom občas přemýšlel, kdo tam může jít. Líbí se mi SaaS (sex as a service), ale moc smysl to nedává pro doufám běžné lidi. Zase je dobré, že každý si může vybrat podle sebe.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 31. 3. 2016 14:43

Zase slyším starý známý kolovrátek :D Tuším, že za 20 let to bude stejné a za 50 taky.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka