Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 3. 2016 00:00

Jak schody? Švihadlo tě naučí! :D Jinak se dá cvičit i rychle. Můžeš dělat shyby na čas a to bys viděl, jak je to rychlý :D

Na kolo kašlu, ale budu jednou týdně běhat. I bez toho jsem shodil další dvě kila, tak jsem zvědavý, jestli budu mít i nějakou sílu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 28. 3. 2016 00:02

PoliceCollector píše:Tak vidíte že to vypadá divně.
Jsou to uplne normalni muslicky. Jestli v tobe kterakoliv jejich cast vyvolava asociace na zensky pohlavni organ... Mel bys vic mackat citrona...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 28. 3. 2016 01:32

tdjohne, dej kua tu fotku. Další 2 kila dole? Ukaž se, ektomorfe :-)
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 3. 2016 02:12

Až to bude trochu hotový! :D Pořád mi do toho něco leze, ale brzy budu alespoň docela srovnaný.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 3. 2016 10:36

Jste někdo moudrej z případu kluka který dal řetízek do jinýho hrníčku ? Já myslím že by s tím měl potíže i Sherlock Holmes či Hercule Poirot.

Díval jsem se na reprízu a moudrej z toho nejsem.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 3. 2016 11:23

To jo, to je složitý problém :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 3. 2016 13:32

PC zase vysadil prasky?
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod tdjohn 28. 3. 2016 14:18

Nebo zkouší nějaké nové, když ty původní zase tak moc nepomohly :D
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 28. 3. 2016 23:50

wo co gou?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 29. 3. 2016 11:29

Snad gous, ne? 3. osoba.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 29. 3. 2016 12:23

Goes tu neni, ten strasi na Garazi.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 29. 3. 2016 15:12

Nepříjemný a debilní email rozhovor s jedním z nejmenovaných šéfredaktorů jednoho českého, licencovaného herního magazínu. To je tak, když se soukromá konverzace dostane do rukou tam, kam by neměla.
Ponaučení: Nepiště překladatelům her své názory. Raději vůbec na nic.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 29. 3. 2016 15:34

To chce právě přesně naopak. Všem je říkat a pak mít problémy nebudeš... teda, jako budeš mít zase úplně jiný :D Hlavně české časopisy jsou stejně odpad, takže bych to moc neřešil ;)
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 29. 3. 2016 17:24

Sasakr píše:Snad gous, ne? 3. osoba.

Vodever :D

-- 29. 3. 2016 16:25 --

jezek píše:Nepříjemný a debilní email rozhovor s jedním z nejmenovaných šéfredaktorů jednoho českého, licencovaného herního magazínu. To je tak, když se soukromá konverzace dostane do rukou tam, kam by neměla.
Ponaučení: Nepiště překladatelům her své názory. Raději vůbec na nic.

Podrobnosti? ;)
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 29. 3. 2016 19:47

2tdjohn: Ne časák, ale web ;-)

2n.marko: Podrobnosti si nechám pro sebe, ale nejdřív mně to vytočilo, pak jsem byl rozhozený, že to může ublížit jiným a nakonec mně to už jen bavilo. No když dojdou argumenty, přestane i největší křikloun mluvit. Holt na osobní urážky už nějaký čas nereaguju :D
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka