Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
PoliceCollector píše:Pozici prémiovky tam drží Corvette. Ta je schopna sežrat i Carreru, ale opět platí že v USA je za "pakatel" a v ČR je to milionářský auto s pořizovačkou dva mega. Přesněji v USA stojí jako ten Mustang tady (kolem mega).
A neměli v tom autě automatickou převodovku a dotykovej displej? To bys pak tyhle zdiskreditovaný technologie nemohl používat.PoliceCollector píše:U mě je GTR zdiskreditovaný tou aférou kdy se v nich honili dva floutkové a někoho sejmuli...
Více info. PR pracovník, co nemá židičák, to muselo být masoPoliceCollector píše:Dělal jsem v PR u sporťáků, tak to vím.
Ty vole, Golf a MX-5 v jednom odstavciPoliceCollector píše:Je to low cost. Ale v EU teď má dost zajímavou pozici,protože stojí nějakých 850k CZK, takže někde kde je třeba ta GT-86 (která je ale menší), MX5 nebo vytuněný osobáky jako Golf GTi či Octavia RS. Já bych bral Mustanga. A bral bych ho i v porovnání s drahejma skopčákama (Z-4 atd.).
PoliceCollector píše:Kdo tady mluví o šetření ? Lidi co si kupujou sporťáky, za kešeň, tak nešetří. Ti vydělávají. Je to pro ně druh zábavy. Jak to je ? Rozdíl mezi muži a chlapci je v cenách jejich hraček. Prostě na to maj, chtěj to tak jdou a koupí to.
Sasakr píše:A všem na frak dá Viper a nikdo ho nechce
Sasakr píše::-( http://www.autickar.cz/clanek/dodge-vip ... sto-konci/
holubek002 píše:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků