Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 3. 2016 19:28

PC žije ve světě milionářů, kde jde a koupí. Akorát, kdyby ty prachy měl. Si jako myslíš PC, že si chci koupit byt za prachy, co mám v polštáři..? :hm
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 20:25

Asi jsem divnej, ale já si kupuju věci až na ně mám.
Byt je něco jinýho. Byty jsou (bohužel) drahý.
Ale kupovat si drahý auto na úvěr, jen abych byl za frajera, je něco co mě nebere. Bydlet člověk potřebuje.
Mustanga ne. Pokud potřebuje vůz, nemusí to být Mustang. Sporťák si kupuju protože ho chci, ne že ho potřebuju. Dělal jsem v PR u sporťáků, tak to vím.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 6. 3. 2016 20:30

To je tvoje věc. Někdo to dělá tak, druhý jinak. Možná bys ve 25 v Mustangu potkal dívku snů a teď byste měli hezkou rodinu. Ale třeba je to pro tebe vyhazování, no :D

Když se tak na to ale dívám, tak tě asi nebere vůbec nic. Ani ten řidičák :)
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 6. 3. 2016 21:07

Ty vole.. I kdybys šetřil, abys koupil auto za hotové, tak Ti to bude trvat věčnost. Hlavně s Tvým "jedině nové auto".. Protože nová auta stojí, opět zmiňuji, že ve Tvém případě, to, co stojí byt.. Víš o tom chlape, že meleš neskutečné hovadiny úplně mimo mísu a mimo Tvé možnosti?

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 6. 3. 2016 21:34

Kdo tady mluví o šetření ? Lidi co si kupujou sporťáky, za kešeň, tak nešetří. Ti vydělávají. Je to pro ně druh zábavy. Jak to je ? Rozdíl mezi muži a chlapci je v cenách jejich hraček. Prostě na to maj, chtěj to tak jdou a koupí to.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 7. 3. 2016 13:28

Ja si koupil na tretinky Clio a jsem spokojenej jak blecha. Chce to snizit naroky. Ja chtel puvodne Mazdu 6/3 v plne palbe nebo aspon Clio RS... po pohledu na cenik me to rychle preslo. ;-) :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod holubek002 7. 3. 2016 16:16

Pro me je auto jenom nutne zlo a prostredek, jak se dostat z A do B. Tim nerikam, ze se mi auta nelibi a ze bych nechtel nejake jine a lepsi, ale ty penize se mi do toho strkat nechteji, kdyz je to v podstate vyhazovani oknem. Rizeni mi necini potize, ale uz se tesim na samoridici auta, kdy clovek nebude ztracet cas rizenim.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 3. 2016 16:17

PoliceCollector píše:Pozici prémiovky tam drží Corvette. Ta je schopna sežrat i Carreru, ale opět platí že v USA je za "pakatel" a v ČR je to milionářský auto s pořizovačkou dva mega. Přesněji v USA stojí jako ten Mustang tady (kolem mega).

A všem na frak dá Viper a nikdo ho nechce :-(

PoliceCollector píše:U mě je GTR zdiskreditovaný tou aférou kdy se v nich honili dva floutkové a někoho sejmuli...
A neměli v tom autě automatickou převodovku a dotykovej displej? To bys pak tyhle zdiskreditovaný technologie nemohl používat.

PoliceCollector píše:Dělal jsem v PR u sporťáků, tak to vím.
Více info. PR pracovník, co nemá židičák, to muselo být maso :-D

PoliceCollector píše:Je to low cost. Ale v EU teď má dost zajímavou pozici,protože stojí nějakých 850k CZK, takže někde kde je třeba ta GT-86 (která je ale menší), MX5 nebo vytuněný osobáky jako Golf GTi či Octavia RS. Já bych bral Mustanga. A bral bych ho i v porovnání s drahejma skopčákama (Z-4 atd.).
Ty vole, Golf a MX-5 v jednom odstavci :D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 3. 2016 18:45

PoliceCollector píše:Kdo tady mluví o šetření ? Lidi co si kupujou sporťáky, za kešeň, tak nešetří. Ti vydělávají. Je to pro ně druh zábavy. Jak to je ? Rozdíl mezi muži a chlapci je v cenách jejich hraček. Prostě na to maj, chtěj to tak jdou a koupí to.

Jsem mluvil všeobecně o autě, ne jen o sportovních. Takže to mám brát tak, že si nikdy auto nepořídíš, protože kupuješ za hotové. Žádné auto. Nic vlastně. Nikdy. I když o tom básníš celou věčnost a řidičák děláš ještě dvakrát dýl.

Sasakr píše:A všem na frak dá Viper a nikdo ho nechce :-(

Já jo, už od mala O:-) A ani nestojí novej moc, jen tři a půl mega :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 3. 2016 19:41

"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod holubek002 7. 3. 2016 19:41

To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod Mrak 7. 3. 2016 20:31

Já vím, sleduju to dění. Už jednou byl odstřižen bez nástupce, pak nastoupil novej, kterej se mi mimochodem hodně líbí a teď zas tohle, no.. :/

holubek: Jo jo, na tom jsem vyrostl :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 7. 3. 2016 21:46

holubek002 píše:

Vzdycky mne dostane:

"...the most wanted man on wheels..."

A zaber na cernocha na vozicku. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Python.p 8. 3. 2016 07:28

Kluci, ale zase k Vám PC ještě chodí. Na živě se už vy ... Bohu-žel/dík :D
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Forum, není vyhledávač s lidským rozhraním !

Delidy a další věci okolo PC najdete na webu v profilu.
Python.p
First Blood

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 8. 3. 2016 08:50

Mate nekdo zkusenosti s vracenim penez na steamu ? Visi mi tam 64€ za steam controller; objednavku jsem nakonec zrusil; protoze recenze jsou spis rozporuplny a krom toho sem obevil gamepad xbone elite. Sice stoji 2x tolik ale ma mit kovovy dily... Mate ho nekdo ? Je kov i uvnitr ?
PoliceCollector
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka