Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 16. 12. 2015 16:13

Sasakr: Tak první chyba je, že ve hrách, ty vole :D používáš obě nohy, jednu na plyn, druhou na brzdu. :D :D
Druhá věc je, že prostě nechápu, jak všichni vypráví o příbězích s automatem, jak je to sakra možný. Hlavě řekneš jedno a podle toho fungujou končetiny, ne? Já s tím neměl žádný problém. Přesedlávám mezi manuálem a automatem pořád a bez problémů. Samozřejmě nebudu počítat, že se stane, že mi to chcípne u manuálu.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 16. 12. 2015 17:20

Nikdy mi to nedošlo, že na PC brzdím levou :-D A v reálu to dopadlo blbě :-D

A byl to evidentně tak silnej zážitek, že se mi to tom v noci i zdálo :-D A na chlup stejný jako ve skutečnosti. Sešlápnutí plynu - ***** (turbo lag) - protočení kol - vystřelení vpřed - povadnutí. Prostě nafta :-l

-- 16. 12. 2015 17:21 --

Přitom když jsem jezdil s tím samým autem v benzínu 1.8T, tak tam takovej turbo lag nebyl. To je nějaký pravidlo, že benzíny mají rychlejší odezvu nebo je to prostě jen vlastnost konkrétního motoru?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 16. 12. 2015 18:51

Ferrari nemá běžně diesel jen tak pro nic za nic :D

A jinak Mrak vůbec neví, jak se správně jezdí :D

Prý hry...
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 12. 2015 20:31

Tak jsem narazil na to, že existuje něco jako The Order 1886 a jsem docela unešenej. Soudě dle videí to s velkým náskokem ve věrnosti vizuálního zpracování překonává všechno ostatní.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 12. 2015 20:37

Dyť jsem ti to posílal do PS4 vlákna. Dokument o vývoji:

"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 12. 2015 20:55

Sasakr: hele bacha na to. Herně to je ploché jako žehlící prkno, příběh psalo desetiletý kluk o školní přestávce a geniální nápad s 24fps způsobí, že se ti bude chtít kvůli kinetoze blejt (mě se teda chtelo). Vypadá to pěkně, ale to je asi tak všechno - obyčejná cover-shooter akce s dvěma (!) úplně stejnými (!!) a trapně jednoduchými (!!!) bossfighty. Brát pouze z bazaru a za hodně levno.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod tdjohn 17. 12. 2015 21:08

24 FPS je jako kde? Do hry by to nikdo nedal.
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 12. 2015 21:34

No oni právě že jo.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 12. 2015 22:03

Vskutku? https://www.youtube.com/watch?v=B4ocPKdyD7Y

Jinak já vůbec neřeším, jakej je zbytek hry. A je mi to jedno, je to PS4 a já si to nezahraju. Jen mě zaujalo, že to konzolovka podle mě natřela i tomu vizuálně nejlepšímu na PC.

Portnout to na PC, aby to nejelo v nudli, mělo 60 FPS a bylo by to tuplem nedostižný.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 12. 2015 23:52

Hele ono udelat nejakou dobre vypadajici koridorovku neni zadny umeni. Videl jsi namodovanej open world Skyrim? Ten strci nejakej Order do kapsy.

https://www.youtube.com/watch?v=f6wbwAI1hQE

Akorat musis mit hned vedle PC hasici pristroj, kdyby neco.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 18. 12. 2015 07:59

Bjutiful. Nicmene je na tom videt, ze uz je to starsi hra, pres UHD textury a vsechny ty ostatni fancy vecicky - mlha prochazejici lodi je pak o to vic videt, kdyz je zbytek takhle vymazlenej.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 18. 12. 2015 09:57

N.Marko: Zas tak špatná hra to není, já se bavil dobře a líbil se mi i příběh, jen to mohlo být trochu delší. Taky netuším, kde jsi přišel na 24 FPS. A mimochodem ta hra teď stojí třeba v tescu 499 Kč, takže ani bazar není potřeba ;)

Lo!Zza: Tak proč potom všechny koridorovky nevypadají tak dobře?
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 12. 2015 14:55

Proc se ptas me? Ja za to nemuzu, ze ty hry delaji lempli. :D

Darwel - Pravda, prostredi je uz lehce zastarale, a obcas jde videt nejakej hranatej model ale efekty jsou paradni.

Jinak co si jeste vzpominam, tak treba Watch Dogs s modem vypadal luxusne (vedle toho GTA4). Mad Max ma super praci se svetlem a treba i Sleeping Dogs DE nevypadaji uplne zle.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 12. 2015 16:10

PSK: od autorů. Order jede v 24fps aby to bylo "filmovější". Najdi si to. Plus to má ty černé pásy nahoře a dole. Za to bych taky zabíjel.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 12. 2015 18:04

Snad není podstatný, co kdo řekl, ale jak to jede, ne? :-D
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka