Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2015 11:29

Na hranice nikdo neutoci? Koukal ses vubec na nejaky videa jak to vypada v Madarsku?

No tim, ze budou vsichni bojeschopni jedinci utikat, to nevyresi uz tim tuplem (respektive jo, ale ne tak jak si to predstavuji). Vytrenovat je, vybavit je a poslat do predni linie, at se taky snazi.

Ano jsem migrant, jenze jakozto evropan jsem schopny relativne snadne asimilace. Platim dane, dodrzuju zakony a jsem funguji clanek spolecnosti. Nesnaz se mi tvrdit, ze lidi ze stredniho vychodu jsou tohohle v Evrope schopni (vyjimka mozna 10% z nich a to jeste hodne prehanim). Povazuji nas za menecene a podle toho se taky tak chovaji. Samozrejme s nimi taky prichazi vyssi kriminalita. Zkus si vygooglit neco o utoku v Brick Lane minuly tyden, ktery byl ocividne rasisticky. O vyssi mire znasilneni ani nemluvim...
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 18. 9. 2015 11:45

jeste nedavno se za ilegalni prechod statnich hranic strilelo , dneska jim dame prachy jidlo , bydleni a jeste se jim omluvime ze je nepustime do nemecka , jestli se na hranicich nezacne strilet ostryma tak ta luza sem furt bude lezt protoze vi ze se jim nic nestane , nasi predci se musi otacet v hrobe , staleti proti tem mlaticum hlav o koberce bojovali a my je tu pustime jen tak , EU je jeden velky vtip
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2015 12:31

Koukal a taky jsem četl spoustu reportáží od lidí, kteří v Maďarsku osobně byli nebo jsou. Na hranice by nikdo neútočil, kdyby si Maďarsko nezačalo. Maďarsko to nezvládá, postavilo barikády a snaží se zoufalé uprchlíky zastavit silou. Jenže zoufalí lidé dělají zoufalé věci. My jsme tu za ty civilizovaný a přitom se nechováme o nic líp než vyčítáme jim.

A na kterou stranu je chceš do té přední linie poslat? Na stranu rebelů nebo vládních jednotek? A co když se budou chtít postavit na tu druhou stranu, protože tam mají příbuzné? Zastřelíš je?

Jsou toho schopní - drtivá většina imigrantů (ať už afrických nebo jiných muslimů) v Evropě normálně pracuje.

Kde se nějak výrazně zvýšil počet znásilnění? Ve Švédsku? Tam se především změnil způsob posuzování toho, co je ještě znásilnění a co už není. Dneska je tam znásilnění skoro jakýkoliv kontakt mezi mužem a ženou :D

Alianna: Volat po střílení na hranicích může fakt jen vylízanej magor :) Promiň... Tím se řeší imigrace v totalitních zemích. Evropa je už desítky let hrdá na to, jak tu vládne demokracie a svoboda a že jsme lepší než tamti a tamti a hlavně lepší než muslimové, protože oni napadají západní imigranty, turisty a vůbec všechno, co se jim nelíbí... A teď tu najednou chcete střílet lidi na hranicích. Nejste na hlavu? V čem jste lepší než oni? V ničem.

Víš, k čemu by to vedlo? Vedlo by to k tomu, že by sem konečně ty zbraně začali opravdu vozit. A pak by to byla teprve sranda. Zamyslete se nad sebou taky trochu.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 18. 9. 2015 12:56

jo takze si je sem radsi navozime a az pak zacnou delat bordel a oni ho uz delaji tak pak budes sam volat po tom at je deportuji jenze to uz nepujde tak snadno , a taky to nejsou zoufali lide to je invaze , davaj se na ne strasny prachy ale u nas aby clovek zebral jak potrebuje neco , jen se ta válka prenese tady nic vic

vsichni ti co podporujou uprchliky at si je prvne vezmou k sobe domu a nenuti je tem co je tu nechcou at je to jakkoliv hnusne , zajimave ze australie rekla ze potopi vse co se pohne k jejich hranicim a nikdo jim nic nerek , jen tady jsou same slunicka a priposranci

EDIT : zajimave proc nejdou treba do Ruska , jednoduchy duvod tam se postavi na hranice a nic nepusti
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2015 13:02

SCobra píše:Na hranice by nikdo neútočil, kdyby si Maďarsko nezačalo.

Lol. Na tohle se fakt neda napsat nic jineho nez lol.

SCobra píše:Jsou toho schopní - drtivá většina imigrantů (ať už afrických nebo jiných muslimů) v Evropě normálně pracuje.

At si pracuji (o tom ja se nebavim), ale nikdy se plne neintegruji a budou pozadovat (stale hlasiteji) aby jsme se my prizpusobili jim.

Ano, mira znasilneni se zvysila. A hadej co? Drtiva vetsina jich je spachana lidmi ze stredniho vychodu/Afriky.

SCobra píše:Evropa je už desítky let hrdá na to, jak tu vládne demokracie a svoboda

Dobrej vtip. To ze 95% evropanu tu uprchliky nechce a vlada je sem i pres odpor obcanu zve, mi moc demokraticke nepripada. Vetsina lidi je pro rozpusteni EU a taky se nic nedeje.

SCobro, ono to chce obcas vyjet i mimo Prahu abys videl jak to vypada v ostatnich zemich. V Parizi po setmeni pomalu uz ani vyjit nemuzes a Londyn zacina byt to same.

Nevim jestli trollis, nebo to co pises fakt myslis vazne.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 13:56

Nehádejte se, jsem na mobilu, potřebuji zjistit to Call od Duty. Mám chuť si zahrát a nevím, jaký díl (starší) koupit :D
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 9. 2015 15:45

Modern Warfare 2?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 18. 9. 2015 16:32

CoD2?
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 17:24

MW 2 mam, ale to je bohuzel na pc mrtve. CoD 2 ne, myslel jsem neco z tech novejsich. :)
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 9. 2015 20:53

Pak čtyřky, ne? Jinak k uprchlíkům... Tváří tvář faktu, že neumí jazyky zemí, do kterých jedou, a jejich kvalifikace je komická, pak je budou živit pracující z daní a to je *****. Neměla by na ně jít ani koruna ze státního.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2015 16:59

Hele lidi, nemůžete mi poradit něco s Firefoxem? Nevím co se stalo, ale tenhle týden mi zase do vyhledávání začal cpát nějaký jejich zmetkový vyhledávač "Delta-homes.com" místo googlu a ať dělám co dělám, ať ho zakazuji a vymazávám z optionu jak moc často chci, stejně se ten hajzl stále vrací! :/
Jinak zase překopali option, protože nemůžu najít kde se potvrzuje aby po opětovném zapnutí Firefoxu naskočila automaticky poslední sesion a tak musím jít do historie a zapnout ji manuálně :( . Jako to si ze mě snad dělají srandu. Proč mi to dělají, já byl spokojený se stavem jak to bylo!
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod holubek002 27. 9. 2015 18:02

Ve vlastnostech zastupce, ze ktereho FF spoustis, vymaz v cili text za firefox.exe
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2015 20:08

Aha... jen dvě otázky - pokud spouštím firefox z lišty na spodní straně obrazovky, je to zástupce? A kde že najdu ty vlastnosti?
(asi tolik k mé IT gramotnosti :D )
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 27. 9. 2015 21:46

ANo, je to zástupce. Nevím, co máš za systém.. Ale pravým tlačítkem, vyběhne nabídka, kde bude Firefox nebo tak něco, na to znovu pravým tlačítkem a vlastnosti.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 27. 9. 2015 21:52

Díky.
N.Marko
Godlike

Předchozí stránkaDalší stránka