Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2015 14:41

Nechme se prekvapit. Kadopadne udavaji ze letos uz prerusili sest (!) pokusu o utok. A to si pamatuju cca 2 mesice zpatky medii prolitla zprava, ze se pokusili naverbovat lidi pro utok na kralovnu.

Kazdopadne to ma jeste jiny efekt - chteji vetsi pravomoci ke sledovani sifrovaneho obsahu z Facebooku/WhatsAppu. Vzpominam, ze kdyz se o to pokouseli o par mesicu zpatky (jeste pred krizi) tak nemeli moc pozitivni ohlas, nicmene ve svetle novych udalosti si myslim, ze lidi na tohle novy spehovani radi pristoupi. Takze rok 1984 je zase o krok bliz...

Nelibi se mi to ani za mak.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod N.Marko 17. 9. 2015 14:53

Člověče ty kola jsem chvíli řešil, ale došel jsem názoru, že taky musíš být členem něčeho jinak se ti neodemknou. Nebo jak to funguje?

Imho ty teroristické útoky - nechci vyznít až moc paranoidne, ale jen jestli si to bezpečnostní složky necucaji z prstu, nebo nedělají z komára velblouda jen aby se jim navýšily pravomoce. Už tak je Londýn město s největším pokrytím kamerami a stát sleduje elektronickou komunikaci atd. a teď ti tvrdí, že to není dost. Sakra život je riziko sám o sobě, nechte nás žít ne?
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 9. 2015 14:59

Tam nemají Infocentra (nebo v cestovkách by bývali mohli vědět)? Tady jsou na každém rohu pomalu :D
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 17. 9. 2015 15:21

To si nejsem jistej. Myslim ze se tam musis jenom prokazat kreditkou. Ale je mozny ze chteji i registraci - ja to nikdy nepouzil. Ale spousta turistu to pouziva takze tak slozity to nebude.

Kdyby mi tohle nekdo rekl 5 let zpatky tak bych jim taky rekl ze jsou paranoidni. Ale proste kazdy den vidim, ze se situace v EU zhorsuje a nic se proti tomu nedela. Media lzou a uz se ani nesnazi to nejak skryvat.(ukazuji jenom ubrecene deti migrantu, ale uz do novin nedaji fotky uprchilku jak hazi na policii kameny a maji zelezne trubky). Je jenom otazka casu az nekdo vystreli jako prvni, a to potom bude sranda...

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 9. 2015 15:34

Média osobně moc nechápu. Ze začátku ukazovala uprchlíky skoro jako zvířata jen v tom nejčernějším světle... A teď otočila a zase naopak ukazují, jak píšeš, jen ubrečené děti se zmlácenými tatínky.

Asi zjistili, že to na začátku trochu přepískli a snaží se to napravit. Trochu jako slon v porcelánu.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 17. 9. 2015 17:53

ja nechapu proc je tu vubec poustime
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 17. 9. 2015 23:08

Aby tě mohli znásilnit a uříznout ti hlavu... :D

Asi proto, že další možnost je střílet. A to je o hodně horší řešení :)
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2015 08:22

Jak pro koho. Radsi oni nez ja. Promin ale kdyz nekdo utoci na hranice suverenniho statu, tak prece nemuzou cekat ze jim to projde. (viz Madarsko)

Vsechny prostredky, ktere se ted vrazeji na humanitarni pomoc se meli sypat do Syrie atd. Tyhlety zeny, deti a nemocni (kterych je mizive procento protoze drtiva vetsina jsou mladi, zdravi muzi) by si meli udelat poradek sami a ne jenom natahovat ruce a cekat az to nekdo za ne udela. No a korunu tomu nasazuje USA, ktera dela, ze se ji to netyka.

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 08:26

USA přijmou 75000 uprchlíků, teda aspoň to proběhlo médii.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2015 08:31

No vzhledem k tomu, ze jenom behem dvou dnu jich Chorvatskem proslo na 11000 je tohle vysmech a kapka v mori (pri srovnani velikosti USA a EU).

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 08:33

No našich 1500, do budoucna 7500 je výsměch ještě větší, což o to...
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 08:36

A nejvtipnější je, že naším územím projde 70 uprchlíků a hned zasedá vláda, přičemž Chorvatskem kvanta.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 9. 2015 09:45

Na ruzna zasedani vlady uz je pozde. EU tohle resi uz 3 mesice a neprinesli absolutne zadne vysledky. Skoro se mi zda, ze zdrzuji, aby pominul ten nejvetsi naval a oni se potom mohli placat po zadech jak tu krizi nakonec zvladli.
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 9. 2015 10:44

Však na hranice nikdo neútočí... A střílet do bezbranných lidí je válečný zločin :)

Oni si ale pořádek sami dělají (nebo co myslíš, že jsou ty občanské války?). Bohužel to není očividně tak jednoduché, jak si válkou přes 60 let nepoznamenaní evropané myslí :) Ani armády NATO tam za 20 let pořádek udělat nedokázaly, těžko se to ze dne na den (ani za tři roky) povede rebelujícím armádám.

Ostatně... Očividně ani v UK si neumíte udělat pořádek :) Navíc bych připomněl, že ty jsi taky imigrant, ekonomický. A dokonce z té sorty, kterou v UK zrovna nemusí.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Sattero 18. 9. 2015 11:10

Quick tip: jaké CoD se stále aktivně hraje a je velká komunita? Chci si něco koupit na Steamu... :)
Sattero
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka