Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Mrak 8. 6. 2015 21:15

Sasakr píše:A proto máš mít chlapa, který ti bude oporou ;-)

+1
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Darwel 8. 6. 2015 22:46

Sasakr píše:Je to uhozený, ale dneska jsem měl ve snu Darwela. Sice jsem ho v životě neviděl, jen snad nějakou fotku tady, ale věděl jsem, že je to on. Prohodili jsme pár slov o Gorefest, který mi tam hráli a pak zase někam zmizel :-D
Oho, najs! :mrgreen: Dokonce to pasuje, to bude asi ňáká telepatija, hele. :mrgreen:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2015 00:04

špíš teplatija, hele
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 6. 2015 00:38

Jsem zpět! 14 dní dovolené v Absurdistánu, průser s autobusem Student Agency, internet pouze na prohlížení, ale zato knedlo-zelo, možná až moc sexu a počasí na střídačku. Zajímavá dovolená, ale už se těším na Zaklínače. :)
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2015 08:47

Tak směle do něj ;-)

Jinak, znáte někdo (nebo čtete) web www.czexperience.cz ?
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 6. 2015 10:33

Áha tak tenhle. Ne, vidím ho poprvé.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 9. 6. 2015 11:05

N.Marko píše:Jsem zpět! 14 dní dovolené v Absurdistánu, průser s autobusem Student Agency, internet pouze na prohlížení, ale zato knedlo-zelo, možná až moc sexu a počasí na střídačku. Zajímavá dovolená, ale už se těším na Zaklínače. :)

čekám na zajímavé příspěvky do tématu Holky a vše kolem nich :nenapadne
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2015 11:23

Vybíráš koloběžku? Snad ne pro sebe?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2015 11:46

Jasně že pro sebe (a novou, větší pro dceru). Loni jsem si koupil testovací za pár kaček (tisíc), ale chce to něco lepšího. Už mám ale jenom dvojici adeptů.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod N.Marko 9. 6. 2015 12:29

PSK: Nic extra. Prostě klasika na dovolené.
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2015 17:36

Pro sebe? K čemu je to dobrý krom toho, že chlap na koloběžce vypadá vždycky hrozně teple?
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Sattero 9. 6. 2015 17:43

Tos neviděl outdoor kolobrndy, na těch teda ostuda fakt není a je to skvělý způsob přepravy ;-) De facto do města užitečnější, nežli kolo. Časem taky pořídím.
Sattero
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 9. 6. 2015 20:06

Sasakr píše:Pro sebe? K čemu je to dobrý krom toho, že chlap na koloběžce vypadá vždycky hrozně teple?

Teple? Na těchhle krasavcích: http://www.kolobezkarna.cz/kolobezky/es ... -ADVENTURE
http://www.kolobezkarna.cz/kolobezky/es ... Cruise-Max
Jdu ale do tohodle, černá barva: http://www.kolobezkarna.cz/kolobezky/es ... tka-Tour-3

2Satty: Vřele doporučuju. Je to fakt zábava, ale nedá se s tím udělat 60 kiláků. A do kopce s tím taky nejde jezdit, ale všechno ostatní je skvělé. Lepší než na kole.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod tdjohn 9. 6. 2015 20:42

Sasakr píše:Pro sebe? K čemu je to dobrý krom toho, že chlap na koloběžce vypadá vždycky hrozně teple?

A sny o Darwelovi jsou v pohodě? :hm
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 6. 2015 21:53

Ty ses ve snu v životě nebavil s mužem?

ježek: Jo, na těhlech krasavcích. Může mi někdo objasnit, v čem je to lepší než kolo?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Předchozí stránkaDalší stránka