Co zrovna teď děláte?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 3. 3. 2015 11:17

Třídveřák je bezpečnější, ale nedej bože, jak začneš pravidelněji vozit 3 a více lidí. Nebo/někoho něco potřebuješ dát na zadní sedadla...
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 3. 2015 14:30

Tak já chtěl troje dveře hlavně kvůli designu. Na praktický auta jsem ještě mladej.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 3. 3. 2015 16:56

Myslíš? Já si to nemyslím. Jezdil jsem do školy s báwem a to pohodlí při nastupování se prostě nedá popsat, narozdíl od kámošů, co měli jen třídveřáky. Takže už od 20 preferuju sedan a vyšší. A protože v rodině všichni mají rozum, tak menší auta neseženu na půjčení :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 3. 3. 2015 17:46

.soul píše: a vubec mi to pripomina muj vyber, kdyz jsem stravil nespocet veceru vyberem :-)

Kdyz si vezmu muj vyber, tak prvni den jsem dostal tip a druhy den bylo moje :-)
Ale investice byla polovicni az tretinova oproti vam.

edit: To skoro zni, jak kdybych to ukradl :D
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 3. 3. 2015 18:25

Honil jsem v lese téměř v centru Prahy ducha a vtom mi zavolala rozzuřená kámoška a já se tak vyděsil že jsem spadl do potoka.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 3. 3. 2015 19:07

PoliceCollector píše:Honil jsem v lese téměř v centru Prahy ducha a vtom mi zavolala rozzuřená kámoška a já se tak vyděsil že jsem spadl do potoka.

Jak jsem to četl, tak po prvních 8 slovech jsem čekal, že na sebe PC konečně práskne něco pikantního. A on jen pouští duchy a pak dělá v potoce vířivku :-(
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 3. 3. 2015 19:34

Ha ha, hodlám točit full HD reportáže doplněné 4K videii o tajemných a máloznámých místech Prahy. A dneska sem zkoumal tajemný les na Smíchově a našel tam tajemný tunýlek, oblopený mrtvými stromy v němž se mi zdálo že vidím bílou ženskou postavu.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 3. 3. 2015 20:42

....dobrej matroš chlape...
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Darwel 3. 3. 2015 20:52

PoliceCollector píše:Ha ha, hodlám točit full HD reportáže doplněné 4K videii o tajemných a máloznámých místech Prahy. A dneska sem zkoumal tajemný les na Smíchově a našel tam tajemný tunýlek, oblopený mrtvými stromy v němž se mi zdálo že vidím bílou ženskou postavu.
TAK TO UDĚLEJ A FURT O VŠECH TĚCH VĚCECH JENOM NEPIŠ *****!
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 3. 3. 2015 22:00

:mrgreen: :mrgreen: Bože, co je moc, to je moc :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 3. 2015 00:37

Pozor, já si o tom něco zjistil a to místo je velice tajemné, není vyloučené že tam je časoprostorová anomálie....
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod tdjohn 4. 3. 2015 00:45

Tak ani ty poslední léky nezabírají? :shock:
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 4. 3. 2015 01:01

Tak on už se PC regulérně zbláznil?
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 4. 3. 2015 11:08

Před dvěma sty lety se tam ze dne na den ztratil jeden zaměstnanec. Vrátil se za rok a tvrdil že byl pryč jen týden a chtěl plat jen za ten týden a nebyl štonc pochopit že byl pryč rok, teprve když uviděl noviny tak pochopil. Nakonec zahynul za záhadných okolností. Je to podivné a sugestivní místo.
PoliceCollector
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 4. 3. 2015 13:36

Tak ho vyfoť a někam to nasdílej! Když o tom budeš jen kecat, tak jseš za... Wait for it... Vocasa.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka