od PC 30. 1. 2008 00:28
Proteiny jdou doplnit i z proteinových tyčinek. Maso je samozřejmě maso. Pokud Smoke nemá maso rád, já ho přemlouvat nebudu.
Také je nutno vzít v úvahu roztomilost. Kuře je sympatické když je malé a žluté. Brojler moc sympatický není. Slepice dle plemene, kohout je symbol bojovnosti a síly,ale i prostopášnosti-velmi sympatický tvor(zabití kohouta je zabití mužského principu,hanba !) ! Kachna je sympatická, vždy jsem se rád koukal jak se čvachtá.Husa jak by smet. Prase naše babička sprchovala hadicí a naučila chodit na záchod do kouta a prase sympatické vesměs je. Králík je ultrasympatický a dá se sním mazlit. Kráva je pěkné zvíře. Býk je symbol síly, ohnivé znamení, a má ho ve znaku Lamborghini, tedy tvor velmi sympatický. Ovce není špatná ale kráva mi příjde hezčí. Jehně sympatické je.Beran ne, ale opět je to symbol síly. Koza se nejí ale je s ní sranda.Kozel *****í, je symbol dábla,prostopášnosti a alkoholismu-rozporuplný tvor(i když nám chlapům asi blízký a kozel Bobeš v Mikešovi byl sympaťák !) Krůta vzbuzuje respekt, sympatická moc není (asi jako broiler).Kapr je miláček dětí a rodičů (ryby nejím) krásně otvírá a zavírá hubu a má fousky, velice sympatická ryba.
Žádné jiné zvíře se u nás obvykle nejí, koně by sněd jen barbar(super sympatické a zábavné zvíře).
Tak proč si dělat výčitky když beztak jíme jen nesympatická jatečná kuřata ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !