Čínské kožešinové farmy

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 29. 1. 2008 23:10

však je to stejně jedno, celá tahle debata je brutální OT a Smoke kvůli ní zase zváží odchod z fóra, ale což... je to přeci vegetarián! :-D :-D ;-) :-) (neber si to osobně, nic proti tobě nemám, ale ... viz můj podpis)
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 29. 1. 2008 23:13

Proč by měl odcházet z fóra, jen ať tu zůstane, ať si jí co chce, my si budem jíst co chcem protože "Tak to je spravne, soudruzi, tak to ma byť." Já mu bůček nutit nebudu, proč proboha ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 29. 1. 2008 23:16

PC: problém je v tom, že on je militantní vegetarián... on by zvegetariánoval všechny, kdyby mohl :-(
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 29. 1. 2008 23:45

Smoke píše:Jinak PC nezdá se ti to nechutné že jíme všechno co se hýbe? Viz. tvůj příspěvek výše.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kurcatovium 29. 1. 2008 23:52

Dark_one píše:... z vetsiny hracu videoher se stanou kriminalnici :)

->kurcatovium: ROFL...husty avatar :mrgreen:

pokud nezemřou vysílením a dehydratací přímo u klávesnice

jinak to nešlo, bohužel...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 29. 1. 2008 23:57

tak jeste obrazek pro Smoka a jdu se ucit :)

Obrázek

(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mr_wawra 29. 1. 2008 23:59

tam stejne v tech parcich neni zadny maso, ale dobra :D
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 30. 1. 2008 00:07

ok, tak si polozme zakladni otazku:

Obrázek

Hell Yeah :twisted:

Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Heady569 30. 1. 2008 00:08

jaj v co se to tady zvrtlo... vegetarianskej flame, no krasa... měli jsme se bavit o týrání zvířat, ale neva... tohle NEMÁ S VEGETARIÁNSTVÍM NIC SPOLEČNÝHO
ty zvířata nebyly zabíjený kvůli jídlu- to odsuzuju
víc mě nezajímá... smoku, zklamals mě docela...
chápu vegetariány kerejm se z masa dělá blbě, ale nechápu vegetariány kteří nejí maso protože "nezabíjejte zvířátka, radši budu jíst kořínky"
.... to je pytlovina... zvířat se zabije stejně úplně stejný počet, jde jen o to sli si to koupíte a budete mít zásobu proteinů v těle, a vzdáte tím úctu tomu zvířeti, které kvůli vám "umřelo"
a nebo to maso necháte shnít, pač si to nikdo jiný nekoupí a oni to vyhodí....
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 1. 2008 00:08

sure!!!
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 30. 1. 2008 00:28

Proteiny jdou doplnit i z proteinových tyčinek. Maso je samozřejmě maso. Pokud Smoke nemá maso rád, já ho přemlouvat nebudu.

Také je nutno vzít v úvahu roztomilost. Kuře je sympatické když je malé a žluté. Brojler moc sympatický není. Slepice dle plemene, kohout je symbol bojovnosti a síly,ale i prostopášnosti-velmi sympatický tvor(zabití kohouta je zabití mužského principu,hanba !) ! Kachna je sympatická, vždy jsem se rád koukal jak se čvachtá.Husa jak by smet. Prase naše babička sprchovala hadicí a naučila chodit na záchod do kouta a prase sympatické vesměs je. Králík je ultrasympatický a dá se sním mazlit. Kráva je pěkné zvíře. Býk je symbol síly, ohnivé znamení, a má ho ve znaku Lamborghini, tedy tvor velmi sympatický. Ovce není špatná ale kráva mi příjde hezčí. Jehně sympatické je.Beran ne, ale opět je to symbol síly. Koza se nejí ale je s ní sranda.Kozel *****í, je symbol dábla,prostopášnosti a alkoholismu-rozporuplný tvor(i když nám chlapům asi blízký a kozel Bobeš v Mikešovi byl sympaťák !) Krůta vzbuzuje respekt, sympatická moc není (asi jako broiler).Kapr je miláček dětí a rodičů (ryby nejím) krásně otvírá a zavírá hubu a má fousky, velice sympatická ryba.

Žádné jiné zvíře se u nás obvykle nejí, koně by sněd jen barbar(super sympatické a zábavné zvíře).

Tak proč si dělat výčitky když beztak jíme jen nesympatická jatečná kuřata ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod kurcatovium 30. 1. 2008 02:00

zapomněl jsi na psy a kočky... ne že bych je někdy jedl, ale kdybi mi nabídli, asi bych ochutnal
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 30. 1. 2008 07:46

PC píše:Ježek-hmyzožravece/quote]

Jsem zásadně a jednoznačně PROTI! :twisted:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Ertefol 30. 1. 2008 07:53

Řízkožravec? :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezek 30. 1. 2008 07:54

Ja,ja.Na oběd pořádný řízek,místo přílohy může být třeba kuřecí a jako zákusek dva menší :mrgreen:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka