Ono vlastně úspěch takových kapel jako je Tokio Hotel je založen jen na všeobecném povyku. Ono, na čem jiném by měl být založen, když nemají nic jiného co nabídnout... Je to vlastně takový Manhunt na poli hudby. Něco netradičně zvráceného bez valných kvalit, o čem se však navykládá dost a dost .
S tou zvrácenou image bych to moc nepřeháněl. Ač v několika případech to je doprovodný jev u sračkoidních skupin, tak to může být i způsob vyjádření velkého nadhledu.
kurcatovium píše:sečteno a podtrženo: :u]tokio hotel sux[/u]
Presne debilne nemecke deti ktore si myslia se su celebrity ja by som ich kopol do .....vsak viete.
<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
AlanWake píše:A k tomu všemu mají takovou nevzhlednou zpěvačku. .-/quote]
Chudak dievca ma tyky chlapcensky anime uces asi jej vybuchol fer....alebo zehlicka na vlasy ale to je jedno...
<MUSIC is my life....sXe MMC Die with your marks on,. Be true and stay Alive XXX Drugs are for f***ing losers Davsan:ciii woe.. anblívbl.. kofolu mam sice taky rad, ale prece nemuzes srovnavam kofolu s Malibu.. fanousek fan doupe podcastu.
aha mysli ze sa pokusal nieco najst a poradili mi chod do p*dele