od Daemon666 21. 3. 2008 18:20
Telepat a hypnotizér uzavřou sázku. Telepat: "O co, že uhodnu všechno, co se stane do tří minut?" Hypnotizér: "O fernet!" Telepat: "Vidíš támhle tu přiopilou kočku? No v tom rohu... Jo - tu. Tak ta tady do tří minut udělá striptýz." Po třech minutách už notně opilá dáma opravdu tančí nahá na stole odhazujíc v dál své spodní prádlo, načež ji s omluvami hostům vyvádí personál. Hypnotizér: "Dobrý - tady máš ten fernet. Ale teď ti ukážu něco já. Jenom k tomu potřebuju víc klidu." Telepat: "Dobrá - zaplatíme a půjdeme ven." Po chvíli - v přítmí na lavičce v parku na sídlišti. Hypnotizér: "Vidíš to třetí okno zprava v pátým patře - to s tím balkónem? Tak odtud vyleze za tři minuty chlap a vyhodí televizi." Hypnotizér: "To se ti nepodaří. O flašku ferneta!" Hypnotizér: "Tak jo - sleduj..." Hypnotizér upře zrak směrem k oknu a soustředí se až to skoro bzučí. Po třech minutách - telepat: "Nic - tak co se děje?" Hypnotizér: "Ještě počkej, já víc zaberu..." Po pěti minutách - telepat: "Nejde to, co?" Hypnotizér: "To není možný. Ještě vydrž!" Po deseti minutách - telepat: "Pojď zpátky do hospody. Aspoň ses snažil." Hypnotizér: "Ne! Dej mi ještě dvě minuty..." Po čtvrt hodině vyběhne na balkón chlap a řve: "No nemám, *****, nemám, minulej tejden jsem ji dal do opravny!"
Běží blázen se sekerou a honí doktora. Unavený doktor vběhl do slepé ulice a nezbývámu nic jiného než čekat na smrt. Blázen dává sekeru doktorovi a říká: “na tady máš sekeru a teď honíš ty”.
PC, ASUS X550C, Fujitsu Lifebook AH512, Acer D255, PS2, PS3 Super -Slim 500GB, PS4 500GB, PSP, GC, DS Lite, GBA, AmigaCD32, XBOX 360 60GB, iPhone 4 32GB, Samsung Galaxy Note 4.