Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
Mám celé jeho vystoupení a opravdu jsem nemohl. Naprostá totálka
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Achmed je proti Peanutovi břídil (ale možná je to tím, že Achmeda už znám a Peanuta jsem neznal) Vánoční speciál je taky bomba "Chozé Chalapeňo... On the stick!"
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
No nektery vtipky mi tam prisly nic moc, ale to druhy video je nejlepsi, zasmal jsem se. Jinak ma muj obdiv, takhle si tam sam se sebou povidat pul hodiny. Fakt frajer.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short