Vtipy 2

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Smoke 9. 7. 2009 11:48

http://www.youtube.com/watch?v=4PcL6-mjRNk

Není to ani tak vtip, ale já sem se u toho i zasmál :D
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Chemist 9. 7. 2009 15:44

jezek píše:
Chemist píše:To sice jo, ale furt lepší, bež aby byl jen jeden blbější než já ;-)

To máš recht ;-)

No dyť vím, ne?
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod weca 9. 7. 2009 22:14

http://failblog.files.wordpress.com/200 ... =500&h=384

Jo, rodiče měli asi smysl pro humor :D
Daddy´s home!

AC (HC) Sparta Praha & Chelsea FC FAN!
weca
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 7. 2009 07:45

Asi někam vyrazím :mrgreen:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Logan007 10. 7. 2009 07:47

hehe, drsné ... to mě celkem pobavilo, ale lidi jsou dementi .. ;)
RETRO!
Logan007
Unstoppable

Odeslat příspěvekod Trey 10. 7. 2009 22:39

Sejdou se v hospodě tři dealeři světoznámých pivovarů: Heinekenu, Budweiseru (USA) a Plzeňského Prazdroje. První dealer si objednává: "Dám si jeden Heineken, protože je vyroben z těch nejlepších surovin." Američan říká vrchnímu: "Dám si Budweiser, protože je prostě nejlepší na světě!" A Čech říká: "Já si dám Colu..." Ostatní dva se na něj tázavě podívají a ptají se ho: "Vy si nedáte pivo?!" A Čech odpoví: "Když si nedáte vy, tak ani já nebudu."

Baví se chytrej a blbej policajt a ten chytrej říká: hele, já ti dám hádanku a když jí neuhodneš, tak mi dáš korunu. Pak dáš hádanku ty mě a když já jí neuhodnu, tak ti dám stovku, jo? Blbej souhlasí a chytrej začíná. Tak hele, má to 4 nohy na nich je deska, jí se na tom, je to v hospodách, restaudracích, doma to máš - co to je? Blbej: nevím, tady máš korunu. Teď já: je to na zdi, má to 4 nohy, když to spí, tak to má 5 nohou - co je to?
Chytrej: no, tak teď jsi me teda dostal, nevím - tady máš stovku. A co to teda je? Blbej: nevím - tady máš korunu!

Farář zemře a stojí před nebeskou branou. "Kdo jsi ?" ptá se sv. Petr. "Jsem Joe Brown, farář. Modlil jsem se k Bohu 50 let"."Hmmm....", sv. Petr odpovídá. "Počkej tady, já si zajdu prověřit, jestli můžešě být vpuštěn" a odejde dovnitř. Mezitím přijde k nebeské bráně další muž a zazvoní. Sv. Petr se vrátí a ptá se: "Kdo jsi?" "Jsem Stan Smith"."Stan Smith, pilot, že ano?". "Ano, to je jsem já" muž přitaká. Sv. Petr otevře bránu a uvede muže s nadšením dovnitř. "A co já ?" ptá se farář. "Počkej ještě pět minut, stále Tě prověřujeme". Po několika hodinách vyjde sv. Petr před. nebeskou bránu a oznámí faráři: "Prověřili jsme si Tě a bylo rozhodnuto, že můžeš dovnitř."Jak ho tak vede na jeho poslední odpočinek, farář se zeptá: "Nechci být žárlivý, ale proč jsi toho pilota pustil okamžitě dovnitř a mne, který se 50 let modlí k Bohu, jsi prověřoval tak dlouho ??"
"Ano, ty jsi se modlil 50 let, ale lidé, kteří tě poslouchali, tak ti při tom spali v lavicích. Zatímco kdokoliv se octl na palubě letadla se Stanem, tak ten se modlil doopravdy"

Mami, děti se mi smějou, že mám velké nohy!" - "Ale nemáš, dej si boty do garáže a pojď obědvat!"

První školní den na střední škole v USA. Učitel představuje nového žáka z Japonska - Shakiro Suzuki.
První otázka:
-něco z americké historie - kdo řekl "svoboda nebo smrt"?
Suzuki odpovídá
-Patrick Henry, 1775, Filadelfie.
-Velmi dobře, a kdo řekl:"Vlast jsou lidé a nikdy nesmí umřít"?
Suzuki:
-Abraham Lincoln, 1863, Washington
-Správně! Měli byste se stydět, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe jak vy.
-třídou se potichu ovze:
"Zasraný Japončík"
-A to řekl kdo!?! Táže se učitel
Suzuki:
-Generál MacArthur, Guadalcanal a Lee Iaccoca 1982, Chrysler building, Detroit
-Opět se ozve:
"Vykuř mi!"
-A tohle bylo od koho?
Suzuki:
-Bill Clintont, 1997 Washington
-A opět tentýž hlas:
"Zasranej Suzuki!"
-Kdo to řekl? Ptá se učitel
Suzuki:
Valentino Rossi, velká cena Brazílie 2002

Nedělní škola,
Mařenka nikdy nepatřila k nejlepším žákům nedělní školy, většinou totiž spala. A jednou, když Mařenka spala, se jí učitel zeptal: "Řekni mi, Mařenko, kdopak stvořil svět?". Ale Mařenka se ani nepohnula. Za Mařenkou seděl Honzík, malý dobrák, a tak jí nenápadně píchnul špendlíkem do zad. "Všemocný bože!" vykřikla Mařenka. "Výborně", řekl učitel a Mařenka opět upadla do hlubokého spánku
O chvilku později se učitel opět zeptal Mařenky:"Kdo je náš pán a spasitel?" Mařenka se však ani teď nepohnula, a tak se ji Honzík rozhodl zachránit a opět ji píchnul špendlíkem. "Ježíši Kriste!" vykřikla Mařenka. "Výborně" odvětil učitel a Mařenka opět upadla do spánku.
Avšak zanedlouho poté se učitel zase zeptal Mařenky:"A co řekla Eva Adamovi potom, co porodila dvacátétřetí dítě?". Honzík opět píchnul Mařenku špendlíkem. Ta najednou vyskočila a vykřikla:"Ještě jednou tu proklatou věc do mě strčíš, tak ji zlomím vejpůl!"
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Mrak 10. 7. 2009 22:50

U tej nedělní školy jsem se pochcal smíchy :lol: :lol: :lol:
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 10. 7. 2009 22:54

Já... ani ne...
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Chemist 11. 7. 2009 04:48

Ta už je pekelně stará, ale Suzukiho jsem neznal :D
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Coft 11. 7. 2009 14:56

Ten Suzuki je perfektní :-D.
Jsou malíři, kteří dělají ze slunce žlutou skvrnu, ale jsou jiní, kteří díky svému umění a moudrosti dělají ze žluté barvy slunce.
Coft
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 11. 7. 2009 20:09

Obrázek
Respektujme Policii ČR :DDDDDDDDD
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod spike18 11. 7. 2009 23:39

tohle se mi jednou taky stalo
Gigabyte M61P-S3 | AMD X2 3800+ | 2 x 1GB RAM | ATi 4850| WesternDigital 640GB WD6400AAKS | Seagate Barracuda 160GB SATA II | 80GB IDE Western Digital | DVD RW Samsung SH-S203B | Seasonic SS-500ET 500W | Samsung 223bw | XP MediaCenter SP2
spike18
Dočasný BAN

Předchozí stránkaDalší stránka