Vtipy 2

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod davee 9. 6. 2008 13:22

BFLMPSVZ
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Raider 9. 6. 2008 14:31

:D davee mě dostal^^
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod kurcatovium 9. 6. 2008 14:37

davsan: tenhle je uplně geniální... :-D vždycky když ho vidím, tak mě dostane...
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod scater 9. 6. 2008 19:59

http://youtube.com/watch?v=OrbFKl9Sybk dobrý interwiew s Frodem : ))
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 9. 6. 2008 20:04

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod davsan 9. 6. 2008 20:28

scater píše:http://youtube.com/watch?v=OrbFKl9Sybk dobrý interwiew s Frodem : ))

to sou telata.. :D
DRUMANDBASS 4EVER!!
-= CHIPMUNK CLUB MEMBER=-
HUNG UP ON XBOX 360...
...zásnuby...:D
"já jsem tak vožralej, že nemam ani tužku!"
Im the killer that's right, killers don't die so easy!
davsan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Smoke 9. 6. 2008 20:49

scater píše:http://youtube.com/watch?v=OrbFKl9Sybk dobrý interwiew s Frodem : ))

Hehe :-D drsné, fakt jsem se u toho smál :D
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Dominating

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 6. 2008 15:12

Mezi spojeneckými letci z druhé světové války se vyprávěla následující historka:

V okupovaném Holandsku Němci postavili se svou tradiční pečlivostí jako návnadu na spojenecké letce perfektní napodobeninu letiště, téměř výhradně ze dřeva.

Nechyběly dřevěné hangáry, nádrže na pohonné hmoty, palebná postavení děl, nákladní auta, a samozřejmě letadla. Stavba trvala tak dlouho, že spojenečtí fotografové měli víc než dostatek času, aby stavbu pozorovali a dokumentovali.

Konečně jednoho dne byla stavba falešného letiště do poslední laťky dokončena. Následujícího dne v časných ranních hodinách přiletěl přes kanál La Manche osamocený letoun RAF, sestoupil do malé výšky, obletěl "letiště" a svrhl na ně velikou .................. dřevěnou bombu.

Malý kuchyňský slovníček

Jazyk:
Druh masa, které se podává na stůl jen zřídka, protože viditelně překračuje hranici mezi plátkem hovězího a kusem mrtvé krávy.
Jogurt:
Polotuhý mlékárenský výrobek z částečně odpařeného a zkvašeného mléka. Jogurt je jednou ze tří potravin, které chutnají přesně tak, jak napovídá jejich název; další dvě jsou guláš a oliheň.
Kalorie:
Jednotka, v níž se měří délka váhání, po němž si průměrná osoba dopřeje další porci určitého jídla.
Pánev:
Běžný nástroj na ničení vajec, palačinek a různých druhů zeleniny. Zbytky potravin se z ní dají odstranit zředěnou kyselinou sírovou.
Předehřívání:
Zapnutí trouby před vlastním pečením. Slouží k tomu, abychom si mohli popálit prsty i při vkládání jídla do trouby, a ne jenom při jeho vyjímání.
Recept:
Podrobný návod popisující krok za krokem, jak zpracovat suroviny, které jsme zapomněli koupit, v zařízeních, která nevlastníme, na jídlo, které nikdy neochutnáte.
Trouba:
Kompaktní spalovací zařízení, jímž se zbavujeme větších kusů masa nebo drůbeže.
Trouba mikrovlnná:
Kuchyňské zařízení kosmické éry, které na principu radaru vyhledává a okamžitě ničí potraviny do něj umístěné.

Stručné dějiny světa:
(Studentská kompozice do 200 slov)

Kvantové fluktuace. Inflace. Expanse. Silné interakce. Vzájemná anihilace. Produkce deuteria a helia. Perturbace hustoty. Rekombinace. Záření černého tělesa. Lokální kontrakce. Tvorba kup. Reionizace? Bouřlivá relaxace. Virializace. Nesymetrická tvorba galaxií? Turbulentní fragmentace. Kontrakce. Ionizace. Komprese. Neprůhledný vodík. Masivní tvorba hvězd. Zážeh deuteria. Slučování vodíku. Vyčerpání vodíku. Smrštění jádra. Expanze obálky. Slučování helia. Slučování uhlíku, kyslíku a křemíku. Produkce železa. Imploze. Výbuch supernovy. Vznik kovů. Tvorba hvězd. Kondenzace. Planetesimální akrece. Planetární diferenciace. Tuhnutí kůry. Vypuzení těkavých plynů. Kondenzace vody. Disociace vody. Produkce ozónu. Ultrafialová absorpce. Fotosyntetické jednobuněčné organizmy. Oxidace. Mutace. Přirozený výběr a evoluce. Dýchání. Buněčná diferenciace. Sexuální reprodukce. Fosilizace. Objevování země. Vyhynutí dinosaurů. Expanze savců. Objevení homo sapiens. Domestikace zvířat. Nadprodukce potravy. Civilizace! Inovace. Průzkumné cesty. Náboženství. Války národů. Tvorba a rozpad říší. Objevné cesty. Kolonizace. Zdanění bez zastoupení. Revoluce. Konstituce. Volby. Expanze. Industrializace. Rebelie. Prohlášení nezávislosti. Vynálezy. Světový požár. Společnost národů. Volební právo. Krize. Světový požár. Termonukleární výbuchy. Spojené národy. Výzkum vesmíru. Atentáty. Měsíční mise. Rezignace. Komputerizace. Světová obchodní organizace. Terorismus. Expanze Internetu. Reunifikace. Rozpad. Vytvoření World Wide Webu. Kompozice. Extrapolace?
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 6. 2008 15:25

hotspot píše:Koukam na cekajici hlasky na Lamerovi a tohle me naprosto rozsekalo:

<Joextr> spolubydlove tu uz par dni nejsou, tak jsem se mrknul do lednicky, jestli tam zase nenechali nejaky jidlo na zkazeni
<Joextr> vidim dve ostravske klobasy
<Joextr> tak si rikam, ze uz budou asi plavat ve vlastni zelene stave a podivam se na nalepku, abych zjistil z jakyho jsou data
<Joextr> a tam BANANY spotrebujte do 13.5.

U tohohle jsem si vzpomněl na http://ppv.cz :))
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davsan 10. 6. 2008 17:15

Rodina sedí u stolu a obědvá. Malý synek se zeptá:
"Tati, můžu se zeptat na jednu osobní otázku?"
Samozřejmě, synku
"Tati, kolik druhů prsou existuje?"
Otec byl trošku překvapený, ale rychle se vzpamatoval.
"Synku, jsou tři druhy prsou. Prsa mladé ženy jsou jako melouny. Kulaté a pevné. Prsa ženy v středním věku jsou jako hruška stále pěkné, ale trošku ovisnuté. A prsa staré dámy jsou jako cibule."
"Cibule?"
"Ano, vženou ti slzy do očí!"
Takový výklad totálně rozzuří manželku a dceru, která je taky u stolu. Dcera se zeptá:
Mami, můžu se zeptat na něco osobního?"
"Samozřejmě, zlato!"
"Mami, kolik druhů penisů existuje?"
Matka je překvapená, ale potom se usměje, podívá se na
manžela a povídá:
"No, zlato, shodou okolností jsou také tri. Penis mladého muže je jako dub silný a tvrdý. Penis muže ve středním věku je jako bříza ohebný, ale spolehlivý. A penis starého muže je jako vánoční stromek."
"Vánoční stromek, mami? "
Ano, vysušený a koule jsou jen na ozdobu!"

:potichu
DRUMANDBASS 4EVER!!
HUNG UP ON XBOX 360...
davsan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod davsan 10. 6. 2008 18:33

nejhorsi lupic vsech dob.. :D :D
http://www.trutv.com/video/most-shockin ... -ever.html

// boze to je kreten.. :D
DRUMANDBASS 4EVER!!
HUNG UP ON XBOX 360...
davsan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod includes 10. 6. 2008 18:43

davsan: No můj bože :D

Jinak mě zaujal tenhle týpek :D
http://www.dailymotion.com/video/x3ax67 ... i-gaillard
(poslední 2 věci super :D)
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hrtak 10. 6. 2008 19:45

includes: uzasny :D
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage

Odeslat příspěvekod Heady569 10. 6. 2008 19:48

http://www.youtube.com/watch?v=syky7_js ... re=related
je to totální demence ale mě to totálně rozsekalo :-D
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka