Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
V dojčlendu se to prej pije docela casto...includes píše:davsan píše:pivo s limonadou..
Jeden z největších vtipů v tomhle threadu/quote]
davee píše:Ženská potká v baru chlápka, padnou si do oka, slovo dá slovo a za chvíli jsou u něj v bytě. Ona si odloží a začne ho svádět. Chlápek je pěkně nadrženej a taky už pěkně rozhicovanej, když se ho ženská najednou zeptá "Hele, já mám pod paží siamský dvojče... nevadilo by ti, kdyby se na nás přitom dívalo?" A zvedne ruku, zpod které vykoukne malá zvědavá hlavička a řekne "ahoj".
Chlap se lekne, ale pak si říká, že nový zážitky nejsou na škodu. Tak na to kývne a hurá jde se na to. Vesele spolu souloží, siamský dvojče na ně kouká, když vtom mu ženská říká: "A prosímtě, mohl bys u toho zpívat Prší prší? Mě by to hrozně rozrajcovalo."
Tak on si flegmaticky řekne, tak co, proč ne. Tak ji tam souloží, zpívá Prší prší jen se leje, do toho si vyměňuje pohledy se siamským dvojčetem a vtom ho ženská zas přeruší a říká: "Mohl bys mě přitom ještě mlátit pánvičkou po hlavě? Jinak se neudělám."
Chlápek teda kývne. Tak ji souloží, zpívá Prší prší jen se leje, do toho si vyměňuje pohledy se siamským dvojčetem a rytmicky mlátí ženskou pánvičkou po hlavě. Tempo se stupňuje a skončí to mohutným orgasmem.
Asi po týdnu jde ta holka po městě a zjistí, že je jí okolí nějak povědomé. Zvedne ruku, vykoukne na ni siamský dvojče a ona říká: "Koukni, nebydlí tady ten chlápek, co jsme u něho byly před týdnem? Ten byl fakt dobrej, neskočíme za ním?"
A dvojče na to: "Hm, a myslíš, že si nás bude pamatovat?"
...
Potká Oidipus Sisyfa a říká: "Hi, rollingstone!"
A Sisyfos mu odpoví: "Hi motherfucker!"j/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků