Vtipy 2

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Heady569 11. 2. 2008 17:07

chemist: klasika :-D
jezek: oldies, goldies :-)
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 11. 2. 2008 20:06

Čtyřicetiletá žena utrpí srdeční záchvat.
Na operačním stole spatří Boha a ptá se ho, jestli přežije. Bůh jí odpoví, že bude žít ještě dalších 40 let.
Když se zotaví, rozhodne se využít toho, že je ještě v nemocnici, nechá si liposukcí odstranit přebytečný tuk, vycpat silikonem
prsa a rty, narovnat nos, zmenšit zadek, odstranit vrásky a další plastické úpravy, aby omládla.
Rozhodla se, že těch dalších 40 let života, prožije jako"fešanda".
Když po poslední operaci vychází z nemocnice, srazí ji na přechodu sanitka a je po ní.
Znovu se ocitne tváří v tvář Bohu a spustí:
"Ty lumpe ! Copak jsi mi neslíbil, že budu žít ještě dalších 40 let?!?"
A Bůh odpoví: " Ty krávo, ale to ti teda přísahám, že jsem tě fakt nepoznal!!!"
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod chameleon-s 11. 2. 2008 20:17

výborný :mrgreen:
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Ertefol 11. 2. 2008 20:22

Boží :) Mám taky jeden:

O myši a vodě:

Leze myška po poušti a kolem krku má uvázanou velkou růžovou
mašli. Po několika dnech se doplazí vysílená ke studni:
"Studánko, studánko, dej mi vodu nebo zhynu." Studánka na to:
"Když mi dáš svou mašli, tak já ti dám vodu." "Ale já ti nemůžu
dát svou mašli, ta je po babičce." Myška se tedy nenapila a po
několika hodinách zemřela.

Po ní se vydala do pouště druhá myška, taky s růžovou mašlí
kolem krku. Taky se po několika dnech doplazila ke studni."Studánko,
dej mi vodu nebo zhynu." A studánka na to:
"Když mi dáš svou mašli, tak já ti dám vodu." Myška: "No, ona je
sice po babičce, ale voda je přednější."

Studánka dala vodu, myška se napila, plazila se dál, ale za pár dnů
stejně zemřela. A to je konec bajky.

A ponaučení pro dívky: Dáš, nedáš, stejně jednou umřeš!
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor

Odeslat příspěvekod Heady569 11. 2. 2008 21:06

:lol:
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 2. 2008 22:00

hodne dobry :D
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jezek 12. 2. 2008 08:59

Staré ale :wink:

Policie upozorňuje všechny muže, kteří navštěvují kluby, večírky, bary a hostince, aby si dávali pozor a byli velmi opatrní, když jsou pozváni ženou na drink. Mnoho žen a dívek totiž zneužívá drogu, která je na trhu známá pod názvem „pivo”.

Droga se vyskytuje v kapalném skupenství a dá se sehnat prakticky kdekoli.
Je dodávána v lahvích, plechovkách, nebo se čepuje pípou z velkýchsudů.
Pivo používají sexuální predátorky na večírcích a v barech, aby přesvědčily své mužské oběti, aby s nimi šli domů a spali s nimi. Ženě stačí, aby chlapík zkonzumoval pár jednotek piva a potom ho jednoduše požádá, aby s ní šel domů na nezávazný sex.

Muži jsou proti tomuto postupu naprosto bezmocní. Po několika pivech muži často podlehnou touze vyspat se s příšerně vypadajícími ženami, které by je za normálních okolností nikdy nepřitahovaly.

Po konzumaci piva se muži často probudí pouze s mlhavou vzpomínkou na to, co se dělo předešlé noci, často jenom s neurčitým pocitem, že se stalo „něco špatného”.

Jindy jsou tito nešťastníci připraveni o celoživotní úspory známým podfukem, kterému ženy říkají „vztah”.

V extrémních případech může být žena dokonce tak mazaná, že vláká nic netušícího muže do dlouhodobé formy otroctví a trestu, kterou nazývá „manželství”. Muži jsou daleko snáze ovlivnitelní tímto trikem poté, co je jim ženskými predátorkami podáno pivo a nabídnut sex.

Prosím! Pošlete toto varování každému muži, kterého znáte.

Pokud se sami stanete obětí tohoto „pivního” triku a žen, které jej provozují, existují skupiny na podporu mužů, kde se můžete setkávat s podobně postiženými muži a diskutovat o podrobnostech svých šokujících zážitků. K nalezení takové skupiny ve vašem okolí, nahlédněte do telefonního seznamu a hledejte „Golfová hřiště”.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod includes 12. 2. 2008 14:52

Všechny výborné :D ...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Raider 12. 2. 2008 18:04

nevím asi se vám to nebude líbit...ale i takhle může vypada "recenze" na film na CSFD...předem upozorňuji že se tam mohou objevit nějaké ty spoilery.Doporučuji těm co byli na filmu Monstrum

Prvních cca 20 minut je tak příšerných, že jsem vážně uvažoval, že se zvednu a půjdu pomoci té hezké slečně do předsálí kina s prodejem popcornu. Naštěstí pak přilítne do ulic kebule sochy svobody a začne se alespoň něco dít ... i když. Nějakej nechutnej hnusnej přerostlej sráč co si dribluje z palicí sochy svobody, z vojáčků slavný US Army si udělá kopačák a místo dortíčků žere mrakodrapy, napochuduje do New Yorku a jeden tamní idiot nespustí kameru z ruky a všechno natáčí. Úplně jsem nebyl dojmu, že tenhle pablb by byl schopen si natáčet sám i vlastní popravu. No a touhle, přiznávám, značně blbou oklikou se dostávám k jádru pudla --kamera. Jako já vím, že to je dokumentaristický a realistický, / ne, že by snad nějaký divák skutečně věřil, že se to stalo / ale co je moc to je příliš. Já si připadal jak u degenů na dvorečku, chvíli jsem viděl nebe, pak padající barák a pak ***** nějakýho vojáka, potom se s kamerou pořádně zatřáslo a spatřil jsem auto, podpatek utíkajícího člověka, zase kamerovej otřes a tak furt dokola. Hlavně se mě neptejte kdo tam hrál, protože o to vůbec nejde, důležitý je, že i člověk v pokročilým stádiu třaslavky může být úspěšný kameraman. Jak tam to monstrum kadilo ty malý sráče, nebo co to vlastně lezlo z jeho ***** nebo to byla huba, nevím, no co, no, u psů se taky kolikrát nepozná kde maj ***** a kde hlavu a tohle bylo stejný a přitom to byla jediná scéna kde si mentál za kamerou zapomněl potřást se svým přístrojem. Teda teď jsem se tak *****, že už ani nevím co jsem chtěl napsat. No nic, radši to zakončím chválou zvukových efektů, abych se uklidnil. Zvukový efekty byly udělaný na jedničku a když si to monstrum uprdlo nebo co to udělalo, tak se zatřásly sedačky i v poslední řadě kinosálu.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dark_one 12. 2. 2008 18:10

To neni zas tak vtipne. Proste existuji lide, kterym se monstrum nelibilo. Ja je sice uprimne nechapu, ale treba pritelkyne je jedna z nich, takze proti nim nehodlam podnikat zadne kroky :)
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Heady569 12. 2. 2008 18:11

:lol:
D3vilR4ge
Heady569
Rampage

Odeslat příspěvekod Raider 12. 2. 2008 18:18

2dark_one:mě přišly vtipné ty výrazy které použil....třeba když sem čet poslední větu tak sem poprskal monitor:D
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod chameleon-s 12. 2. 2008 18:23

ta "recenze" je skvělá...ale film jsem neviděl
"Nějaký hrozně inteligentní a hluboký podpis dle vlastní představivosti"
chameleon-s
Rampage

Odeslat příspěvekod Raider 12. 2. 2008 19:38

Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hotspot 12. 2. 2008 19:45

Na CSFD se nejvic pobavim kdyz Radyo rozebira nejaky kvalitni serial... Tady konkretne Esmeraldu:

Odpadkový koš, plný plesnivějících zbytků jídla, vypadá vedle toho "skvostu" jako umělecké dílo. Nedopatřením jsem byl donucen shlédnout asi 2,5 dílu. Následků na psychice z toho "kulturního" zážitku jsem se nezbavil dosud. Podobnými "perlami" nás bohužel Nova zásobuje pravidelně, tohle je jen vrcholek ledovce, jenž je ale tak obrovský, že i ten legendární ledovec, který stál u zkázy Titaniku vypadá vedle něj jako kostka ledu ve sklence s whisky. "Je to zelené a naráží to zdí" - ano, i to je Esmeralda. A přesně tohle by se vám mohlo stát také, pokud budete tento, ale i jemu podobné výkvěty "novácké kultury" sledovat. Možná neoslepnete, ale bude vám z nich špatně, až zezelenáte a při klopýtání na záchod budete také vrážet do stěn. To, co vyvrhnete, bude vypadat bezesporu vábněji než to, co nabízí tento seriál.e/quote]
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka