Jednoho dne se narodí manželům jenom hlava a jak tak čas běží, nastanou už několikáté vánoce a hlava se přikutálí ke stromečku, rozbalí dáreček a se smutkem v hlase povídá: "Ach jo, zase kulich.
DRUMANDBASS 4EVER!! -= CHIPMUNK CLUB MEMBER=- HUNG UP ON XBOX 360... ...zásnuby... "já jsem tak vožralej, že nemam ani tužku!" Im the killer that's right, killers don't die so easy!
Bavim se tak po ICQ s jednim kamaradem z Polska a on se me najednou pta - hele, znas Jozina z bazin? Ja rikam, ze jasne a on, ze je ted v Polsku strasne popularni. Tak jsem si myslel, ze si ze me dela ***** a potom mi poslal tohle:
koukám, že vy všichni tady jste zatraceně uvědomělí... zvlášť od tebe include mi to přijde směšné...
problém je ale v tom, že to video není montáž... nechápu jak je to možné, ale vypadá to, že někde vážně dělají HC/punk koncerty mentálně zaostalým, TO je to, co mi přijde divné...
PS: mimochodem, vůbec nevíte o čem mluvíte... mám strejdu v ústavu, takže zatraceně dobře vím, o co se tu jedná
btw: Troufl bych si říci, že jsem byl v ústavu a v kontaktu s postiženými (nejen mentálně) mnohem vícekrát jak ty a možná všichni vy dohromady a on je to pak ten pohled na svět trochu jiný ...