Co byste ocenili pod stromečkem?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod N.Marko 24. 12. 2011 21:42

Fusekle jak jsem chtěl :D
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Mrak 24. 12. 2011 21:47

Tenhle rok jsme to taky nehrotili, tak mám dva sprcháče, jeden deodorant sprej, přitom jim každou chvíli říkám, že spreje nepoužívám, asi si otevřu obchod. :roll: A pak jsem dostal 900, takže si můžu koupit, co budu chtít.
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 24. 12. 2011 22:56

Tož trenky, klobouk, tričko, pičifuk a Star Wars: the Old Republic s chladičem pod notebook :-)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 24. 12. 2011 23:45

Sluchátka k mobilu, Praděd, pyžamo, trencle, sprej na nohy...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod .soul 24. 12. 2011 23:50

Neni sprej na nohy jako dárek tak trochu urážlivej ? :)
.soul
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 12. 2011 00:06

Není. Člověk si musí umět přiznat pravdu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mtmccox2 25. 12. 2011 00:16

.soul píše:Neni sprej na nohy jako dárek tak trochu urážlivej ? :)

Dejme tomu, že bys měl potíž. A dostal bys něco, čím to vyřešíš. Urážka? Kdeže.

Jinak já dostal pracovní kabelu, ťuntítko na čištění obleků apod, a ručně pletenou variaci na http://millionwordyear.com/megaword2010 ... rd-hat.jpg + šálu.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sasakr 25. 12. 2011 00:33

Tak moment, potíž nemám já, to mají oni :-D No ne, stejně mi ten sprej vydrží zase 4 roky, jako ten předchozí.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod mtmccox2 25. 12. 2011 00:44

No, pokud by to byl sprej typu nastříkat, a tejden to *****í, tak to chci název a kde se dá sehnat :D
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 12. 2011 00:47

Koukam, ze vsichni dostavaji same prakticke darky, jenom ja jsem si zas natahal zbytecny kramy. :D
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 12. 2011 01:03

Stárnem :D Já spíš do her už moc necpu, většinou počkám na velké slevy nebo nějakou dobu, než zlevní, hlavně na steamu. A kupuju to spíš do budoucna, až budu starší a v období, kdy si rád zahraju, popř. s dětmi :D Teď mě spíš zajímají důležitější věci, jako je pořádná TV s HTPC, lepší audio a tak, protože spíš začínám hodně sledovat filmy a seriály v HD, poslouchat hudbu a už mi nestačí hi-fi připojené k PC a 21,5 LCD monitor ^^ Spíš praktické věci v tomhle směru :mrgreen: Jenže i když na to mám, tak si to zrovna nemůžu dovolit, dokud nebude nějakej job :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod inexplicit 25. 12. 2011 09:35

ahm :) ponozky .. + knizka http://www.encyklopedie.info/encyklopedie-prehistorie ..dalsi do sbirky .. tentokrat zadny King =)

Mrak .. http://www.jamo.com/na-en/products/sub-250-description/ ..kdyby to bylo malo ...maj tam ruzny verze do 1800W :D ..stereo mam kvalitni.ale potrebuju neco ciste na "spodek"..at se dva repraky nedrou na sub frekvence..

22" monak mi musi stacit..zatim...televizi bych nemel kam dat :D
inexplicit
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 25. 12. 2011 10:15

Mrak - Kdyz ono je to tezky. To co chci, tak si koupim sam a v prubehu roku. :oops:
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 25. 12. 2011 12:04

Lojza: To je ten duvod, proc jsme vsichni domluveni, abychom jako darek dali penize. Clovek nemusi vymyslet zadne darky, da penize a obdarovana osoba si koupi, co opravdu potrebuje. :) Ale nerikam, ze se mi Tvuj darek nelibi :) I kdyz takovej typ her moc nehraju, tak by se mi to do policky taky libilo :D Stejne radsi popremyslim nad tim, co opravdu potrebuju, trvalejsi praci :) Pak si clovek muze kupovat, co chce :)
Inex: Zas takhle bych to neprehanel, navic bych to asi dohromady nekoupil najednou, i kdyz by penize byly, ale musim myslet trosku dopredu :D

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod .soul 25. 12. 2011 12:55

Tak my si řeknem co chcem a dokoupíme ještě pár malejch dárků...
.soul
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka