Co byste ocenili pod stromečkem?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod spajza X 25. 12. 2010 14:12

Stastne a vesele sviatky plne rodinnej pohody prajem vsetkym na doupe ! :love:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 26. 12. 2010 14:05

vánoce pěkný, ježíšek nezapomněl, co mě tak obecně trochu mrzí že se v podstatě nemůže stát že bych pod stromečkem našel nějaký překvapení co se videoher týká a asi je jasný že by to byla pro mě bomba možná nejlepší dárek, třeba kdybych tam našel nějakou gamesu třeba na dreamcasta nebo metal slug anthology na wiičko ale z mýho okolí o tom nikdo nic neví ani přítelkyně :-( takže si ježíška tak nějak supluju sám v tomhle ohledu, rád bych si koupil nějakej nástěnej kalendář s videoherní tématikou, nevíte někdo o něčem zajímavym třeba s dvanácti art workama z nejlepších her co existujou (slint) našel sem tohle http://cgi.ebay.com/Vintage-Retro-Video ... 336340ed40 ale radši bych něco většího.. :-(

edit: asi si nějakej sám vyrobim :-)
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200
Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G
Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mtmccox2 26. 12. 2010 14:41

Jo, nejlepší to je vyrobit si ho sám... dneska na netu jsou docela dostupný nabídky, nahraješ 12 fotek, které si předem ushopuješ jak se ti zlíbí a oni ti to vytlačej a pošlou..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 26. 12. 2010 14:55

myslim že i zoner měl něco takovýho jako vytvoření kalendáře z danejch obrázků kouknu na nějakej trial, dam si tam panzer dragoon saga kterej by tam určitě nebyl :-), crazy taxi 2, metal sluga, residenta 4, duka 3d paráda, ideální zábava na dlouhej zimní večer..
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod SCobra 26. 12. 2010 14:55

mtmccox2: Odkaz by nebyl?
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod mtmccox2 26. 12. 2010 15:10

Nechtěl jsem dělat reklamu, ale třeba http://shop2.24print.eu/?objednavka=321176

Já od nich objednával vzorek zdarma, papír je oukej, byla to sice jenom jedna A4, ale mám aspoň kalendář s Maiden :lol:

http://vzorky.24print.cz/

Zatím jsem objednával jenom jeden vzorek, ale lidi říkali, že jde každej měsíc si nechat jeden poslat zdarma..
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Panzer.Dragon 27. 12. 2010 00:40

http://rapidshare.com/files/439562841/best_bestebet.pdf

zatim mi přijde ok, rozlišení neni nejlepší ale účel by to splnit mohlo, uvidim jestli se mi to bude líbit i ráno :-)

edit: nová verze final
Panzer.Dragon
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 29. 12. 2010 11:37

Trochu s křížkem po funuse ale proč se taky nepochlubit s dárky:

Digitální foták SONY Cybershot, DJ hero 2 PS3, nějaké ty parfémy za což jsem hodně rád protože už mi dochází, voda po holení adidas, sprcháč adidas, spodní prádlo, čepici adidas, nějaké ty peníze, peněženku horsefeathers, remosku a to je snad asi vše...takže totální spokojenost, takové dary jsem nečekal :)
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Chemist 30. 12. 2010 04:49

Taky trochu, ale u mě ještě Vánoce neskončily, protože je budu slavit až zejtra ( :D ), ale dostal jsem sám od sebe celkem slušnou zásobu her, dvě knihy, od matky jsem dostal prachy na průvodcovskej kurz a koženej náramek; od ségry samozřejmě parfém, kterej je silnej jak kůň, a to jsem zvědavej ještě na to, co dostanu od ženy právě zítra :)

Kupodivu letos bez ponožek a trenek.
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 18. 12. 2011 00:58

Jelikoz jsem letos vubec nevedel co chtit, tak jsem se rozhodl, ze si kopuim volant, ktery jsem chtel asi posledni 3 roky. Ted uz nezbyva jen doufat, ze ho vytahnu vic nez 3x do roka. :D

Letos na hry kaslu, protoze tu mam miliardu nedohranych her, takze nebudu zacinat novy.

Premyslim, ze bych si obednal jeste nejakou francouzstinu pro samouky, protoze po novym roce jedu na par dni do Parize.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod Sasakr 18. 12. 2011 02:22

No asi toto k mobilu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38449 Jinak nic nechci. Tohle bych si pořídil, i kdyby Vánoce nebyly.

Mimochodem k volantu, je to o tom nebýt líný ho vytahovat, ale pro mě osobně je ten zážitek o tolik lepší, že jsem s volantem hrál i Mafii (mimochodem slavnej závod pak byla brnkačka) a vůbec skoro všechno, kde to jen bylo možný.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod N.Marko 18. 12. 2011 17:23

Já bych chtěl evropskou variantu PS Vita.... musím počkat do února :(
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 18. 12. 2011 19:01

ja to vidim na uncharted 3 + batman :AC
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 24. 12. 2011 21:04

Tak jsem dostal:
Obrázek

Obrázek

A figurku Ezia:
Obrázek
(navzdory tomu, ze je to kloubova figurka (ja preferuju bezkloubove) tak to provedeni neni zas tak spatny...)

No a + nejaky drobnosti, jako papuce, obleceni, knizky a podobne.

A behem tydne by mi melo projit jeste
Obrázek
a

Obrázek

Coz jsem si nadelil sam, ale pocitam to do Vanoc.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod USER47 24. 12. 2011 21:22

Pěkná nadílka. Já dostal nějakou knížku Dickovejch ranejch povídek, trenýrky a čokoládu...My moc dárky nehrotíme:).
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Předchozí stránkaDalší stránka