Co byste ocenili pod stromečkem?

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 26. 12. 2011 11:05

Já vám nevím, ono mi to někdy jde pod police collectorem a jindy pod PCm dodnes jsem nepřišel na ten princip.

A co se mého intimního života týče... :hmm:
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 26. 12. 2011 11:21

Mrak: Ani v lete? Mne se zda vyholene podpazi celkem prakticke, vzhledem k tomu, ze se clovek min poti a ***** tak moc.

Ale ten holici stojek vypada jako uplne klasickej obycejnej na ziletky. Co je na nem tak specialniho, ze je to s nim lepsi?
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating

Odeslat příspěvekod PC 26. 12. 2011 11:53

Pod ním je ještě elektrický holící břit.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 12. 2011 13:15

Lojza: Čoveče, ani v létě. Mně totiž pomáhá Old&Spice tuhej deodorant a díky němu se skoro vůbec v podpaží nepotím. Záleží na situaci, ale pokud, tak jen minimálně. To se víc spotím na zbytku těla, než v podpaží. Ale tak ona je to věc každého. Já třeba znám spousty kamarádů, co se v podpaží holí. No, třeba mě ukecáte, když už jsem se rozhodl ke spoustě věcem, co se mého vzhledu týče, tak možná začnu i s podpažím :D :D
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod holubek002 26. 12. 2011 13:17

Ja bych to taky doporucil. Jak uz napsal Lojza, je to proste lepsi ;-)
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 12. 2011 15:57

Pánové, životospráva & hygiena & dežodorant = můžete být zarostlý jako medvědi, ale žádný smrad. Jednoduché.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 12. 2011 17:35

Jó, o podpaží jsem uvažoval, ale zároveň se mi to příčí. Takže nic :-D
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 12. 2011 17:38

Uvidíme hoši, možná dám na vaše rady :) Ale když už jsme u toho holení..
Já se třeba neholím, neholím si obličej (jen zkracuju na 1mm a nechávám tak týden, pak znovu), ale chci začít, co používáte? Pěna, gel? A co na ostatní "partie"? Mně docela sedne sprcháč, ale taky jsem nic jiného nezkoušel, tak nevím. :hm A co na podpaží? Když už jste to začali :D

Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 48GB DDR4 3000 MHz
Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 12. 2011 17:43

Čím holíš fousy na 1 mm? Taky mě štve ta dětská tvář, než to doroste.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 12. 2011 18:13

Strojek na zkracování od Rowenty, dala mi ho bejvalka. Až budu dom, napíšu typ klidně.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 12. 2011 18:15

Na to kašli, já si ho stejně nekoupím. Zas tak moc mě to nepálí, abych kvůli tomu kupoval další mašinu.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod USER47 26. 12. 2011 18:18

Na ten 1 mm to stejně člověku naroste pomalu přes noc, když se oholíš do hladka, ne?
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 26. 12. 2011 19:08

Léta jsem si holil obličej ostrými předměty jako jsou Wilkinsony s deseti břity (pokud je ještě nemají, tak za dva roky už jistě na krámu budou :D ) nebo klasickými strojky s žiletkou. Používal jsem pěnu i gel a kolikrát v nouzi nejvyšší jen mýdlo. Každopádně na bradě a krku jsem byl pravidelně pokuchaný a kůže citlivá. Problém je v tom, že mi na krku rostou vousy tak nějak všelijak a nedá se to rozumě do hladka bez notné ztráty krve oholit.

Takže jsem se před dvěma lety konečně na*ral a koupil za patnáct set elektrický strojek Braun (žádné kyvné hlavice nebo tři holicí plošky - jenom klasiku) a jsem maximálně spokojený. Za pět minut mám držku vcelku hladkou a vydrží to celý den. Není kolem toho bordel a i na krku se dopracuji vcelku uspokojivého výsledku - vše bez toho abych musel volat ambulanci jakože krvácím jako prase.

Takže pokud nemáte po holení problémy s pletí (podráždění, citlivost atp.), elektriku mohu doporučit. Není to tak dokonalé jako s břitem, ale na každodenní holení to bohatě stačí.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike

Odeslat příspěvekod Sasakr 26. 12. 2011 20:24

USER47 píše:Na ten 1 mm to stejně člověku naroste pomalu přes noc, když se oholíš do hladka, ne?

No u mě přes noc teda ne, ale obvykle holím ve čtvrtek, abych šel v pondělí mezi lidi už zarostlý :-D Ale u mě to je stejně jen o mým vnitřním pocitu, to víš, blond :-D to trvá, než je to opravdu vidět.
Sasakr
Sleepwalker

Odeslat příspěvekod Mrak 26. 12. 2011 21:24

Tak mně už ztmavly, takže je to vidět :D A ne, na 1mm přes noc to nevyroste :) Rowenta WET AND DRY TN5030. Ale chci se začít holit alespoň tváře a nechat si jen okolo pusy nějaké upravené.

Xiaomi Mi9
Mrak
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka