"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
Jasný, no, to je zase moc Jedině by byl tirák a nebo bus... co ten tvůj simulátor? Hraješ ještě?
Myslíš ten American Truck Simulator? No dlouho jsem to nezapl. Mám problém s hrama, co nemají jasnej konec a začátek. Abych si na konci mohl říct - prožil jsem to, bylo to fajn a jdeme dál. Zpětně mě třeba strašně mrzí ty hodiny proprcaný v L4D, který jsem mohl věnovat spoustě super her s příběhem.
Chápu. Mám to přesně naopak. Radši si udělám zábavu sám, než hrát nějaký ***** s příběhem, který mě stejně třeba naštve.
-- 5. 2. 2021 16:57 --
Ten můj styl ale není dobrý na seznamy dohraných her
Právě. Když jsem zjistil, že moje ratio vlastněno vs dohráno je tragický, a hlavně ratio přibývající hry, co jsou někde zdarma (páč tak to na PC chodí) vs odehraný je asi 5 a mně se tak hry kumulují, tak jsem to přehodnotil.
Přesně tak to mám. Z minulé generace mám asi 20 ještě zabalených her Dnes už to neřeším, ale více vybírám, co kupuju.
-- 5. 2. 2021 17:17 --
A obecně hra, která baví alespoň 2 hodiny, tak je dobrá hra a je jedno, že ji pak vyhodím.
Hele není to nějaká ta Holmesovka? Jakože Murder in the Orient Express nebo tak nějak? Přesněji si to nevybavím, ale vzhledem k tomu, že jsem to nehrál a adventury mě moc netankují - lepší už to nebude
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Sasakr píše:Je to mnohem jednodušší. Drobná nápověda - barvy jsou vyblité kvůli převodu screenshotu z HDR na SDR.
a to mi má pomoct jak?
Bioshock?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Bioshock ve vlaku? Vůbec netuším, co by to mohlo být. Ale Sasakr taky zkouší kdejakou ptákovinu.