Sindy-Dog píše:Čekám na tělocvik, dvě hodiny až do půl čtvrté... Popíjím kolu (19Kč), koblihu(7kč -bufet ve škole), banán (4kč - zelenina Křižíkova) - teď jsem ho dojedl a slupka míří na zem.s/quote]
hezká ekonomická rekapitulace...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Sindy-Dog píše:Čekám na tělocvik, dvě hodiny až do půl čtvrté... Popíjím kolu (19Kč), koblihu(7kč -bufet ve škole), banán (4kč - zelenina Křižíkova) - teď jsem ho dojedl a slupka míří na zem.s/quote]
davee píše:Chemist píše:To jste si u mě pokakali :evil:
/quote]
Ooo, jak prekvapivePri tvem stesti to bude divci fotbal slozeny ze samych profesionalek
jezek píše:davee píše:Chemist píše:To jste si u mě pokakali :evil:
/quote]
Ooo, jak prekvapivePri tvem stesti to bude divci fotbal slozeny ze samych profesionalek
Ktere uzivaly muzske hormony a vypadaji spise jako Dolph Lundgren
Logan007 píše:tak jako to je na ..... uvidíme jak to pak bude probíhat. my teda ještě píšm vnitrosemestrální písemky, takže se tam taky daj nasbírat body a ukončit mimo zkouškové...z/quote]
Chemist píše:Nevěřím Ti už ani noc mezi vočimax/quote]
kurcatovium píše:Logan007 píše:tak jako to je na ..... uvidíme jak to pak bude probíhat. my teda ještě píšm vnitrosemestrální písemky, takže se tam taky daj nasbírat body a ukončit mimo zkouškové...z/quote]
tak to už je moc...>/quote]
jezek píše:Chemist píše:Nevěřím Ti už ani noc mezi vočimax/quote]
Tak vzhledem k tomu,ze nemam voci,tak mi ten cuchak taky nemusis verit
Chemist píše:jezek píše:Chemist píše:Nevěřím Ti už ani noc mezi vočimax/quote]
Tak vzhledem k tomu,ze nemam voci,tak mi ten cuchak taky nemusis verit
Aha, tak to jo, odteďka nebudu říkat "slepej jako krtek" ale "slepej jako ježek", když ježkové nemaj voči.
// Chjooo, v KFC utraceno 180 Kč, ale zase jsem se nažral k prasknutí
-b]Logan[/b]: Smrade!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků