Autoškola-jízdy

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod jezek 14. 5. 2009 05:54

kurcatovium píše:"Kovář? Ty debile cos to tam...?!! ... ehm, máš to."

holubek002 píše:ale pak rekl, ze me uz nebude trapit a ze mi to da :oboze :-)

Carmageddon!!!!!
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod pierek14 14. 5. 2009 10:07

Tak já mám zítra před sebou záverečnou jízdu. Neměl jsem žádnou jízdu bez chyb, protože mě neustále rozptyloval a vyváděl z míry můj instruktor - takového blbce jsem ještě nepoznal :-D Když jsem jel s tátou nebo sám, tak jsem byl v pohodě a šlo to. O víkendu jsem si ještě skočil na cvičiště a trénoval parkování, rozjezdy atd. a v pohodě. Takže tam zítra jdu v pohodě, klidný a jistý. Instruktor mi do řízení zaáhnout nemůže a mít blbé kecy také ne.

Mnohem větší strach jsem měl z písemných zkoušek - to jsem se klepal jak ratlík, že jsem málem nedokázal kliknout na správnou odpověď :-D ale dal jsem to.
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 14. 5. 2009 10:11

pierek14 píše: Když jsem jel s tátou nebo sám, tak jsem byl v pohodě a šlo to.

:hm
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 14. 5. 2009 11:28

Na cvičáku.Taky jsem najezdil dost hodin na polňačkách,než jsem se přihlásil do autoškoly ;-)
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 14. 5. 2009 11:34

ja som prvy krat soferoval az na autoskole ... a instruktor si myslel, ze uz mam nieco odjazdene ... takze som sa neraz rutil na krizovatku so smrtou v ociach a on bol velice pokojny :-D
profesionalna krysa na forum.doupe.cz
Thowt1

Odeslat příspěvekod kurcatovium 14. 5. 2009 11:38

Taky jsem řídil poprvé až v autoškole (opomenu-li asi 10 vteřin na fichtlu, než jsem si rozbil hubu). A bylo to znát... :-D
kurcatovium
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 14. 5. 2009 11:39

Ty sis taky rozbil hubu na fichtlu?
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 14. 5. 2009 11:40

co je to fichtl? :-[
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 5. 2009 11:42

Jawa 50 Pionýr :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod jezek 14. 5. 2009 11:43

jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Thowt1 14. 5. 2009 11:44

aha, jasne pioniera poznam, aj my sme jedneho mali, kym nam ho leta pane neukradli :-(
Thowt1

Odeslat příspěvekod SCobra 14. 5. 2009 11:52

Jawa 555 je hodně starej model :-) Jawu 50/20 asi známe spíš:
http://www.jawa-50.webz.cz/soubory/moje ... _20/1.html
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod C.I.S.I. 14. 5. 2009 12:06

Taky jsem jel poprve v autoskole. Nejdrive jsem 5 minut jezdil na parkovisti, pricemz instruktor rekl, ze uz ho to tady nebavi a jedem pryc. Prijel jsem k vyjezdu, tam jezdily tramvaje, auta...no pekne jsem byl ***** :D nakonec jsem to nejak zvladnul.

Je to uz rok a dnes se povazuju za dobreho ridice, ktereho to bavi ;-)
C.I.S.I.
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 14. 5. 2009 13:01

C.I.S.I. píše:Je to uz rok a dnes se povazuju za dobreho ridice, ktereho to bavi ;-)

Nejhorší kombinace. Jakýkoli řidič z povolání ti řekne,že dobrým řidičem budeš po 10 letech a 2 bouračkách.
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod pierek14 14. 5. 2009 13:23

Já taky řídil poprvé v autoškole, ale když jsem něco neuměl, jelo se na velké parkoviště nebo pole a já zkoušel. S tou jízdou - v naši škole to docela trvalo než jsem se dostal ke zkouškám. Jízdy jsem měl udělané za měsíc a na termín zkoušky jsem čekal 3 týdny! Tam jsem holt jednou jel na vesnici nakoupit a natankovat :-D
Wii, GC, N64, SNES, NES, DS, DS Lite, DSi, GBA, GBA SP, GB, GBC, Pikachu Pedometer Color, Pokémon Mini, PSP, GP2X
pierek14
Dominating

Předchozí stránkaDalší stránka