(nejen)Druhá světová válka (nijak veselé téma)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Pipin 10. 5. 2007 21:51

Kaay: Země se pročistí? Budou se zabíjet hladovějící, nebo naopak ty přežraný? Nebo někdo jiný? A kdo bude rozhodovat, koho "pročistit?" Ty? Nebo někdo jiný? Kdo dal tobě nebo komukoliv jinému právo o tom rozhodovat? A kdo bude ten kdo "pročišťuje"?

Ty bys opravdu dokázal zabít člověka?

A proč máš v avataru kachnu opravdu netuším...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod jezek 11. 5. 2007 05:20

To nebyla kachna,ale racek od ropy :wink:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Kaay 11. 5. 2007 05:22

Vzdal jsem se jakýchkoli snah.
Vy jste ignoranti, kterým je všechno u pr*ele, je vám jedno, co je se Zemí, jestli zachovat život, když pro vás je důležitý jen ten váš, sobectví vám není cizí.
Neumíte číst.
Neumíte myslet. Neumíte přemýšlet nad tím, co někdo napíše.
Brodit se v tomhle bahně ignorace se mi opravdu nechce. Chápu, proč někteří chytří lidé z tohoto fora odešli.

Ano, zabil bych, stejně jako jsem po člověku střílel, stejně tak bych ho dokázal zabít.
Dokud tam byl racek politý ropou, chtěl jsem ukázat, že život má i jiný tvor, než člověk. Ostatně v tuhle chvíli pochybuju, že člověk je tvor.
Ne, jak tak vidím na tomhle foru, člověk je něco, co se nemělo narodit a nemělo začít dýchat. Vy volové, život není váš a vy si nerozhodujete o tom, jestli budete žít nebo ne. Vy si to ale jednou uvědomíte.

S tímhle forem tu končím, stejně jako ti chytří lidé přede mnou. Jste obyčejní blbci, kterým nezáleží, co se okolo nich děje, co neumí číst a přemýšlet. Citoval jsem tu sebe dost dlouho, abych pochopil, že inteligence vám do vínku nikdo nenadělil.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Majorus 11. 5. 2007 06:57

Co to zase plácáš? A kdo teda má právo rozhodovat nad našimi
životy? Bůh? Mimozemšťani???
Lidstvo od začátku je jen hloupé stádo oveček, za které je potřeba rozhodovat, to je pravda, ale dokud si každý jednotlivec neuvědomí (vím, zní to šíleně) že je potřeba něco dělat, TAK VLÁDA TO ZA NĚJ NEVYŘEŠÍ.
Ignoranti? Tím že ti vyvracujeme tvoje čistky v zájmu ostatních lidí? A kdo je tu tedy vlastně sobec? Tím že řekneš, že bys položil život za ostatní "tvory" a pak řekneš, že snad ani tvorové nejsme...nevím, nějak si protiřečíš...
Chápu tvoji logiku o velmi špatné situaci na Zemi, hlad nemoce atakdát...Jenže to by museli začít pánové tam nahořes zvedat ***** a začít v těch oblastech STAVĚT A PĚSTOVAT a ne tam sypat(zbytečně) prachy...pak by toho zabíjení třeba nebylo nutno...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod PC 11. 5. 2007 07:28

Cože ???? Náš život není náš ???? A čí je ????? Ćí je náš život ? Kdo jiný má právo o svém vlastním životě rozhodovat více než my ? Máme snad život v pronájmu ? Vlastně, ano v podstatě máme, protože to že jsme se narodili zrovna my je největší tajemství života. Určitě existuje něco jako osud, Bůh, vyšší moc nebo populární síla ze SW... Je to největší tajemství které dosud nikdo neodhalil. Přesto nejvyšším zločinem zůstává útok na život druhého člověka a sebevrazi byli v minulosti pohřbíváni jak psal už Bezruč - na hřbitově,u zdi, tam leží beze cti sebevrazi. Každý člověk je samozřejmě trochu sobecký co se týče života, protože u něj pracuje pud sebezáchovy a podvědomý strach ze smrti. Nikdo nechce normálně umřít, pokud se zabije dobrovolně může to mít X příčin, například anomii. Lidé jsou na Zemi jen v nájmu,zase ne tak dlouho, a je jisté že tak dlouho jako tu vegetovali dinosauři tu žít nebudou. Země přežije i bez lidí-to je jisté.

Konec světa jednou příjde. Jak toho našeho, tak celého-konec života Země a našeho Vesmíru... Až jednou zanikne naše galaxie stane se Země ztracenou Atlantidou - za předpokladu že ve vesmíru je ještě někdo. Pokud tam už nikdo nikde není.... Tak bude Země zapomenuta-jen tichý Vesmír si popluje sám v nekonečném čase i prostoru až jednou možná zanikne sám. Pak už nebude nic. Nic. Děsivé a prázdné - nic.

Žijte naplno, myslete ekologicky a ekonomicky - nic jiného vám nemůžu popřát.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 5. 2007 07:36

Kaay píše:Vzdal jsem se jakýchkoli snah.

/quote]

Vyborne, svet je tak zase o neco lepsi misto.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PC 11. 5. 2007 08:18

Darku !!!!! Mírni se !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 11. 5. 2007 08:29

V pohodě,Kaay se tady už neukáže.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod PC 11. 5. 2007 08:36

Nějak nechápu proč, nikdo mu nic zlého přece neudělal. Přiznám se že některé jeho názory mi příšly poněkud - svérázné ale kvůli tomu se nemusí snad urážet, měl by si uvědomit že tu debatuje převážně s omladinou, která má nyní paličaté období. Ačkoliv o některých věcech co psal si ani já -starý filozof- nevím co myslet...
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Pipin 11. 5. 2007 08:53

No, předtím jsem napsal, že diskutovat můžem dokud si nenadáváme.

Teď už nám Kaay napsal že
Vy jste ignoranti, kterým je všechno u pr*elel/quote]

a taky

Vy volové..../quote]

a taky

Jste obyčejní blbci..../quote]

takže toho asi necháme.
jen bych dodal, že co se týče racka s ropou, tak opět cituji Kaaye: aquote]Víš proč jsem si dal do avataru tu kachnu? u/quote]
Pipin
Rampage

Odeslat příspěvekod davee 11. 5. 2007 09:01

Kaay: To, ze nekdo nesouhlasi s tvym nazorem jeste neznamena, je je to ignorant. Na to prosim nezapominej.
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dark_one 11. 5. 2007 10:10

Dark_one píše:
Kaay píše:Vzdal jsem se jakýchkoli snah.

/quote]
Vyborne, svet je tak zase o neco lepsi misto.

PC píše:Darku !!!!! Mírni se !!/quote]

To ze me driv bude fanousek Nintenda, nez zmenil nazor na Kaaye a jeho plany na zachranu sveta.
Zachraň trávu, sežer krávu!

*****ám moderátory do ucha
(Alcilův podpis [online]. [2007] [cit. 2008-02-07]. Dostupný z WWW: <http://forum.doupe.cz/>.)
Dark_one
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OCELOTR 11. 5. 2007 10:56

Tady bylo asi nějak veselo, co ? :wink: Škoda že nemám čas si počíst...
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 11. 5. 2007 11:28

Ne jako když jsem tu byli jenom my dva :twisted:
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod Majorus 11. 5. 2007 11:49

Ocelotre...radši to nečti... :wink:
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Předchozí stránkaDalší stránka