(nejen)Druhá světová válka (nijak veselé téma)

Diskuse o všem, co se nehodí do žádné jiné kategorie

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod bohemka 10. 5. 2007 18:56

PC píše:Nepřestal-na AIDS zemřeš. Na rakovinu v blbém stádiu taky... Když se někdo cpe nezdravou stranou dostane ho dřív nebo později buď cukrovka anebo mrtvice-buď mozková anebo srdeční... Sociální stát taky nefunguje všude-třeba v USA ne, dnes jsem četl že o tom natočil Moore nový film.

PS: Viděli jste tu teroristickou myš ve zprávách na Nově ??? :Ov/quote]

AIDS přišel až s vyspělou civilizací takže někdy ještě v roce třeba 1500 neexistoval... dříve nic takového nebylo... a rakovina se taky začala brutálně šířit až v posledních desetiletích...
Cože ?!? no tak to je fascinující...
It´s gonna be legen.... wait for it...... dary -> legendary...
Hypotetical high five...................................... NICE!!
bohemka
Rampage

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 5. 2007 18:57

PC píše:Nepřestal-na AIDS zemřeš. Na rakovinu v blbém stádiu taky... Když se někdo cpe nezdravou stranou dostane ho dřív nebo později buď cukrovka anebo mrtvice-buď mozková anebo srdeční... Sociální stát taky nefunguje všude-třeba v USA ne, dnes jsem četl že o tom natočil Moore nový film.t/quote]

Tak já si s tebou dovolím polemizovat.
Za a) přírodní výběr něco mnohem jiného. Přírodní výběr není vo nemocích, je to de facto Darwinova teorie přirozeného výběru - tedy evoluce.
Za b) sociální stát je něco jiného...ale nechci odbíhat. Podívej se, jestli tomu nerozumíš, na wikipedii.

EDIT: Sakra, jsem pomalej. Polaris rychlejší.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 10. 5. 2007 18:59

Místo AIDS řádily mor, syfilis, tuberkuloza, malomocenství, ba i obyčejná chřipka byla problém, také nezapomeň na tetanus atd....
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 5. 2007 19:03

Pleteš si pojmy.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 10. 5. 2007 19:07

Kaay píše:
Alcil píše:Člověk je pomíjivé, lidstvo je stejně pomíjivé. Cokoliv člověk stvoří má hodnotu pouze pro lidstvo, tudíž je každý člověk bezcenný a nemá cenu vůbec řešit zachování našeho druhu, cenu má pouze žít, protože nic jiného stejně ani neumíme. Za několik miliard let bude všechno v *****, co řešíte? /quote]

Však to je to, o co já se tu celou dobu snažím.
Co chci říct, napsal jsem to dneska už jednomu, napíšu to i více.

Život na Zemi se vyvíjel kolik miliard let, tři? Teď během sta let, pokud něco neuděláme, bude celá Země zničená a s ní možná i ty nejvyspělejší formy života. Zůstanou tu možná jen odolné bakterie, které se dokáží přizpůsobit. Lidstvo jako takové je odepsáno, samo si zpečetilo svůj osud a já vidím dvě možný cesty - buď kolonizujeme vesmír (ale nemáme technologii na vyspělé cestování prostorem a než ji vyvineme, stejně zhebneme) nebo se planeta Země pročistí. V zájmu zachování života, největšího kouzla, jaké kdy kdo mohl obdivovat.
Spoléhat na to, že existuje i jiná forma života, je totiž sice pěkné, ale ryze nepraktické. Co když jinde ve vesmíru život není? Co potom? Potom tolik miliard let vývoje bude nanic. Proto mám možná pro vás hnusnej názor, proto mnou asi teď všichni pohrdaj...ale bohužel no, byl jsem vychován k názoru, že smrt existuje a že jednou všichni zhebneme a nejlepší je ten rypák zarejt zdravej a pokud možno, tak se toho i nebát. :? Pardon všem.-/quote]

Jaké kouzlo, život je stejně kouzelný jako kámen nebo voda, prostě nic neznamená. Na všechno, co si tady řekl, na ty tisíce znaků, se dá říct klidně jen: "No a co?" Proč myslet na budoucí generace, když už budu v té době mrtvý? Proč? Nemá to cenu, s mojí smrtí prostě nastane konec světa.
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 5. 2007 19:11

Alcil píše:Jaké kouzlo, život je stejně kouzelný jako kámen nebo voda, prostě nic neznamená. Na všechno, co si tady řekl, na ty tisíce znaků, se dá říct klidně jen: "No a co?" Proč myslet na budoucí generace, když už budu v té době mrtvý? Proč? Nemá to cenu, s mojí smrtí prostě nastane konec světa.r/quote]

Proč myslíš na sebe? Jenom na sebe? Proč nedokážeš myslet v ohledu na jiné tvory?
Víš proč jsem si dal do avataru tu kachnu?
Víš proč dokážu zabít člověka, ale zvíře ne? Protože člověk je tvor veskrze sobecký a myslí jen na sebe. Teprve ve chvíli, kdy mu dojde vepřové, zjistí, že jsou tu i jiná zvířata a ve chvíli, kdy nebude z čeho mlít mouku, pochopí, že tu jsou i kytky.
2000 let západní civilizace nás tolik změnilo a ty, Alcile, jsi toho možná dokonalým důkazem. :?
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Arašíd 10. 5. 2007 19:12

Alcil píše:Na všechno, co si tady řekl, na ty tisíce znaků, se dá říct klidně jen: "No a co?" Proč myslet na budoucí generace, když už budu v té době mrtvý? Proč? Nemá to cenu, s mojí smrtí prostě nastane konec světa.n/quote]
Souhlasim, to sem ale svine, co? 8)
love music
hate fascism
Arašíd
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Alcil 10. 5. 2007 19:22

Kaay: Jaký je rozdíl mezi kamenem a kočkou?
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod Majorus 10. 5. 2007 19:35

Alcil píše:Kaay: Jaký je rozdíl mezi kamenem a kočkou?o/quote]

Kámen se nelísá...

Jinak, přesně nad tímhle jsem přemýšlel...proč myslet na budoucí generace, když tu nebudem?

A hned jsem si odpověděl...
Kdyby to tak dělal každý, tak NEEXISTUJE POKROK! Nebyla by žárovka, co zlepšovat atd...
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable

Odeslat příspěvekod mr_wawra 10. 5. 2007 19:38

zachovani druhu je holt prirozena potreba, takze diky tomuto pudu sebezachovy se vzdycky najde dost blaznu, co chtej zachovat zivot i pro dalsi generace.
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Kaay 10. 5. 2007 19:45

Alcil píše:Kaay: Jaký je rozdíl mezi kamenem a kočkou?o/quote]

Kámen nemá čtyři nohy.
I'm still alive...
Kaay
Killing Spree

Odeslat příspěvekod PC 10. 5. 2007 20:00

Když uhodíš kámen kočkou kameni to bude jedno, kočce nikoliv.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating

Odeslat příspěvekod Alcil 10. 5. 2007 20:25

Jediný rozdíl mezi kočkou a kamenem je, že kočka je materiál, který se
svépomocí pohybuje.
Alcil
Rampage

Odeslat příspěvekod mr_wawra 10. 5. 2007 20:27

a je rozdil mezi kockou a clovekem?
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating

Odeslat příspěvekod Alcil 10. 5. 2007 20:32

kromě mě jako jediného jiného člověka žádný :-) volové, to je těžká filosofie, na mě si nepřijdete ;-)
Alcil
Rampage

Předchozí stránkaDalší stránka